Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano
11 minut temu, YETI napisał:

Hahahha xDDDDDD 

Ja daje listę sztosiw z tego roku, a ten mi listę z całej generacji składającej się z 3 serii. 

I jak tu nie śmiać się z tym karaluchów :pawel:

Z czym do ludzi, pytam się, z 10 letnim halo reach? 

Lista sztosów? Gdzie? :kaz:

Jedno Ori wart więcej, jak cała ta lista :xboss:

Edytowane przez Shago

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 364,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Koronny dowód na to, że mamy do czynienia z ludźmi obłąkanymi. 

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Dobra, konfa ssała penoto i faktycznie nie było żadnego sztosa, ale (pipi)a czy wy na serio nie ogarniacie co dostarczy Xbox? Przecież, to wszystko będzie w Game Pass. Kij z tym czy za 4zl czy 49, ale wszystko będzie do pobrania za te parę groszy. 

Kilka dni temu przejrzałem listę gier na wyprzedaży PlayStation. Połowa z nich była już albo ciągle jest w GP. 

Na gierkach, dzięki Game Pass zaoszczędziłem tyle, że mogę sobie kupić trzy PS Pro i przejść te całe CZTERY (xD) zaległe exy od Sony w które jeszcze nie grałem. Czyli LPG 2, Spidera, GoW & GoT, ale w ogóle mnie do nich nie ciągnie. 

Edytowane przez Hubert249

Opublikowano

Jedni dali 500+ a Microsoft Gamepassa - tak się kupuje elektorat. 

Opublikowano

A sony kocha się za darmo. 

Opublikowano

No wiadomo. Netflix super, Spotify super,  HBO Go też fajne. Ale to Xbox z GP to już abonament dla biedaków. 

Opublikowano

Szkoda że betony nie czają, że korpo chcą ich tylko dymać na kasę i tak naprawdę w dupie ich mają. Będą się zabijać o ten plastik. 

Opublikowano
10 minut temu, lpcl napisał:

Szkoda że betony nie czają, że korpo chcą ich tylko dymać na kasę i tak naprawdę w dupie ich mają. Będą się zabijać o ten plastik. 

W tym roku wydałem może 120 zł na gry. GP mam do maja 2021.  Nieźle mnie ruchają ten majkrosofty ja (pipi)ie, dzięki za otwarcie oczu, stary. :obama:

Już lecę do sklepu po PS4. Od razu kupię kilka indyczkow po 49 zł, póki jest letnia wyprzedaż xD

Edytowane przez Hubert249

Opublikowano

Każda jedna firma chce wyciągnąc jak najwięcej z nas kasy. 

M$ zmienia rynek nie do poznania, a ludzie tu się kłócą o Halo na Xbox ONE. Nowe Halo jest na stare konsole i dostaje tylko podbicie rozdziałki na Series X.

GamePass to jest taki mega deal że fani ps5 postawią obok Xa, bo to i tak taniej wyjdzie, niż kupować 3rd party na ps store.

Zaoszczędzoną kasę można wydać na kolekcjonerki exluziwów z ps5 na premierę.

To może zabić sklepy z pudełkami, tak jak Netflix zabił wypożyczalnie filmów.

Edytowane przez C1REX

Opublikowano
3 minuty temu, Hubert249 napisał:

W tym roku wydałem może 120 zł na gry. GP mam do maja 2021.  Nieźle mnie ruchają ten majkrosofty ja (pipi)ie, dzięki za otwarcie oczu, stary. :obama:

Już lecę do sklepu po PS4. Od razu kupię kilka indyczkow po 49 zł, póki jest letnia wyprzedaż xD

Nie wydaje mi się żebym pisał o tobie ale skoro sam się zgłaszasz to może i tak było. 

Co mnie ile ty na gierki wydajesz, twoja sprawa stary. 

Opublikowano

Netflix zabił sam siebie przedkładając ilość nad jakość. Ile tam jest g.owien niewartych straconego czasu, a ile naprawdę dobrych rzeczy? Policz sobie, zrób listę.

Opublikowano

No to jest wlasnie logika botow w postrzeganiu gp - niewazne co, wazne ze za dramo.

Edytowane przez Mejm

Opublikowano
Teraz, SlimShady napisał:

Netflix zabił sam siebie przedkładając ilość nad jakość. Ile tam jest g.owien niewartych straconego czasu, a ile naprawdę dobrych rzeczy? Policz sobie, zrób listę.

Netflix w tym momencie. 

giphy.gif

Opublikowano

W tym temacie to można sie niezle pośmiać:)

Ja nie jestem jakiś zapaleńcem ONLY SONY. Gram na PS, NS, PC i na Xbox też grałem prawie od premiery X360. I obiektywnie mogę uważam powiedzieć że ta konsola ma niewiele do zaoferowania. Pewnie też dlatego że gry typu Halo czy Forza nie są dla mnie. Jedynie Gerasy jakoś weszły. I tylko dlatego trzymałem kilka lat 360 i ONE bo tam gry multiplatformowe były trochę tańsze. Natomiast jak czytam że to bóg konsola bo ma Halo lub ma super pada to kuzwa litość mnie ogarnia dla Was chłopki. Naprawde żałosne. 

Opublikowano

Netflix juz sra forsa? Bo ostatnio to byl placz ze zadluzony po uszy. Plus ten jego skret w lewa strone i seriale pod lgbt. No ale jak ktos lubi taka jakosc to pewnie i te gierki z gamepasa mu nie przeszkadzaja.

Opublikowano
Teraz, Hubert249 napisał:

Netflix w tym momencie. 

giphy.gif

A w międzyczasie kolejne zaciąganie kredytu.

Opublikowano
1 minutę temu, Mejm napisał:

Netflix juz sra forsa? Bo ostatnio to byl placz ze zadluzony po uszy. Plus ten jego skret w lewa strone i seriale pod lgbt. No ale jak ktos lubi taka jakosc to pewnie i te gierki z gamepasa mu nie przeszkadzaja.

Nie przypominam siebie gry, która skręca tak mocno jak TLOU2.  

A Netflix wychodzi na swoje z tego co się orientuję 

Opublikowano
13 minut temu, Mejm napisał:

No to jest wlasnie logika botow w postrzeganiu gp - niewazne co, wazne ze za dramo.

Nie wiem o kim piszesz, ale nikt normalny nie będzie grał słabe gry tylko dlatego że są za półdarmo w gamepassie co widać po przykładzie gier takich jak Crackdown czy Bleeding Edge, które nawet pomimo tego że są abonamencie mas nie przyciągnęły.

Jeśli gamepass i cały ten model Microsoftu ma osiągnąć sukces to Microsoft potrzebuje hitów które przyciągną miliony subskrybentow. Więc w tej generacji gry "ekskluzywne" będą znacznie bardziej istotne.

Edytowane przez ASX

Opublikowano
10 minut temu, Mejm napisał:

Właśnie ogrywam Nier: Automata i RDR2 w ramach XGP. Rzeczywiście, same goowna na tej usłudze :yao:

Opublikowano
6 minut temu, ASX napisał:

Jeśli gamepass i cały ten model Microsoftu ma osiągnąć sukces to Microsoft potrzebuje hitów które przyciągną miliony subskrybentow. Więc w tej generacji gry "ekskluzywne" będą znacznie bardziej istotne.

Tak, ale problem w tym, ze ms tych hitow nie ma. Nie mozna ciagle jechac na 3 zajechanych kobylach. Ori, SoT i wydany milion late temu Sunset rowniez zdaja sie nie dzialac. A gry ekskluzywne zawsze byly sola sprzedazy danego sprzetu. Ludzie chcac nie chcac kupowali te maszyne gdzie mogli kontynuwac swoje ulubione tytuly. No i mocno istotny jest tu fakt, ze sony w produkcji takich ekskluzywow byla 1 generacje do przodu a w erze ps2 nie zwolnila tempa.

9 minut temu, Shago napisał:

Właśnie ogrywam Nier: Automata i RDR2 w ramach XGP. Rzeczywiście, same goowna na tej usłudze 

No co do RDR2 to sie zgadza a Nier Automate wyjasni ci Wezyr.

Opublikowano
5 minut temu, Mejm napisał:

Tak, ale problem w tym, ze ms tych hitow nie ma. Nie mozna ciagle jechac na 3 zajechanych kobylach. Ori, SoT i wydany milion late temu Sunset rowniez zdaja sie nie dzialac.

Akurat SoT zdaje się działać całkiem spoko (15 mln graczy i ponad 3 miliony aktywnych w poprzednim miesiącu) w Ori natomiast też zagrało ponad 2 miliony graczy. Ale generalnie masz racje nie da się jechać na 3 zajechanych kobyłach (chociaż Horizon trzyma się bardzo dobrze) a pojedyncze rodzynki jak Ori czy SoT raz na kilka lat, to za zdecydowanie za mało.

Opublikowano
34 minuty temu, ListuniO napisał:

Natomiast jak czytam że to bóg konsola bo ma Halo lub ma super pada to kuzwa litość mnie ogarnia dla Was chłopki. Naprawde żałosne. 

Ku.rwa ja już nie wiem jak z klapami można dyskutować. Gdzie napisałem ze to bóg konsola, napisalem ze to konsola jak konsola, tyle ze mi pasuje konkretnymi rzeczami.

To wy robicie z yebanego odrzutowca ołtarz gamingu, a tak naprawdę to zwyczajny kawałek plastiku tak samo zawierający różne wady. Ja jestem w stanie dostrzec wady Xboxa-MS. Wam przez gardło nie przejdzie żadna krytyka Sony

Opublikowano
7 minut temu, drozdu7 napisał:

Ku.rwa ja już nie wiem jak z klapami można dyskutować. Gdzie napisałem ze to bóg konsola, napisalem ze to konsola jak konsola, tyle ze mi pasuje konkretnymi rzeczami.

To wy robicie z yebanego odrzutowca ołtarz gamingu, a tak naprawdę to zwyczajny kawałek plastiku tak samo zawierający różne wady. Ja jestem w stanie dostrzec wady Xboxa-MS. Wam przez gardło nie przejdzie żadna krytyka Sony

Nie pisałem do Ciebie tylko do Ciebie i Twoich kumpli broniących lotniskowiec 

A Sony tez z(pipi)alo nie raz ale potrafią się odkupić.

Edytowane przez ListuniO

Opublikowano
11 minut temu, drozdu7 napisał:

Fani Sony to ci sami co fani PiS.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.