Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 364,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Praktycznie mamy wrzesień a ciągle brak potwierdzonej informacji o premierze konsoli i ich cenie, w głowie mi się to nie miesci jak firmy na takim szczeblu mogą odpierdalać taką amatorkę.

Opublikowano

Co w tym jest amatorskiego?

Opublikowano
13 minut temu, mugen napisał:

Co w tym jest amatorskiego?

Polecam definicję Marketingu, nowy Xbox czy Playstation to nie nowy iPhone czy Samsung który wychodzi co rok, od dawana powinna być wiadoma cena, data premiery a także jakieś szczątkowe reklamy obu sprzętów, i nie mam tu na myśli znaczka PS5 w finale ligi mistrzów.

Opublikowano

nie qmam tego waszego psioczenia ze nie ma tego i tamtego. Przeciez i tak polecicie i kupicie a jak nie wy to ktos inny. Nowe konsole beda za 3 miesiace. Po co maja placic teraz za reklamy, bilbordy czy czas antenowy. Tylko po to zeby polechtac ego najwiekszych swirow bo potrzebuja swiezej dawki informacji. 

Opublikowano
17 minut temu, eX4cT_PL napisał:

Polecam definicję Marketingu, nowy Xbox czy Playstation to nie nowy iPhone czy Samsung który wychodzi co rok, od dawana powinna być wiadoma cena, data premiery a także jakieś szczątkowe reklamy obu sprzętów, i nie mam tu na myśli znaczka PS5 w finale ligi mistrzów.

Definicja marketingu nie mówi, że profesjonalny marketing to podanie ceny pół roku przed wypuszczeniem produktu, a nie na przykład w dzień w który pojawi się w sklepach. Jeśli Sunny i MS mają jakąś strategię marketingową i ją realizują to jest ona jak najbardziej profesjonalna niezależnie od tego czy koreluje z twoimi oczekiwaniami czy nie.

Opublikowano
Godzinę temu, mugen napisał:

Definicja marketingu nie mówi, że profesjonalny marketing to podanie ceny pół roku przed wypuszczeniem produktu, a nie na przykład w dzień w który pojawi się w sklepach. Jeśli Sunny i MS mają jakąś strategię marketingową i ją realizują to jest ona jak najbardziej profesjonalna niezależnie od tego czy koreluje z twoimi oczekiwaniami czy nie.

- Ja oceniam ich strategie marketingowa, zle

- Ty napiszesz ze strategia opierająca się na szczątkowych informacjach dotyczących sprzętu, dostępności, ceny, wsparcia to profeska 

aha

xD

Opublikowano

Tak, uważam, że to im sprzeda więcej komsol niż jakby się ze wszystkiego wystrzelali już dwa miesiące temu.

Opublikowano
7 minut temu, mugen napisał:

Tak, uważam, że to im sprzeda więcej komsol niż jakby się ze wszystkiego wystrzelali już dwa miesiące temu.

Możesz uważać jak chcesz ale to przy moim założeniu PS4 wytarło podłogę konsolą Microsoftu podczas premiery.

Opublikowano

Konsola Mikrosoftu to wtedy sama sobą wytarła podłogę.

Opublikowano

Dokładnie, jak sobie przypomnę występ Trettona na scenie to chłop jedyne co musiał, to odwracać zapowiedzi Mattricka - na każdy jeden fail szedł counter, a ludzie szaleli z ekstazy po każdym panczu - marketing sam im się napisał, zupełnie nie musieli się starać.

Opublikowano

Ps2 było fajne, dmc, GT, gow i w uj innych

Później był x360, też był super

I od tamtej pory jest kutasiarnia, ps4 i one to dwa wypierdo PC

Next geny to kontynuacja tej strategii kutasa

Nie wchodzę w to

Opublikowano
2 minuty temu, Wieslaw napisał:

Ps2 było fajne, dmc, GT, gow i w uj innych

Później był x360, też był super

I od tamtej pory jest kutasiarnia, ps4 i one to dwa wypierdo PC

Next geny to kontynuacja tej strategii kutasa

Nie wchodzę w to

Ja też. Jedyna gra, która jara mnie gdzieś tak w 56,7% (wykonałem blisko 12,4 bilionów operacji myślowych na sekundę, żeby to obliczyć) to Sajberpunk 2077. Reszta to chuynia z grzybnią.

Opublikowano

Kurła szwagry będzie fifka, będzie codzik, bedzie GTA5 , bedzie asasyn normalnie utopia czilera :banderas:

Czego więcej wam trzeba?

Opublikowano

Pyerdolenie starych ludzi (a to niby ja mam 40). Zayebista generacja z masą fajnych gier. Na następną też czekam, choćby dla kontynuacji kilku IP z PS4/XONE.

Opublikowano

ok boomer

Opublikowano

Dopiero co kupił gry na xboxa i już czeka na kontynuacje 

Opublikowano

Jak ktoś twierdzi, że ta generacja jest słaba to niech się ujawni tutaj - będę wiedział, kogo wypowiedzi nie brać pod uwagę przy czytaniu forumka :)

Opublikowano
1 minutę temu, Bzduras napisał:

Jak ktoś twierdzi, że ta generacja jest słaba to niech się ujawni tutaj - będę wiedział, kogo wypowiedzi nie brać pod uwagę przy czytaniu forumka :)

Wiesław i Czezare np - nie wiem tylko, czy wcześniej można ich było brać na poważnie :reggie:

Opublikowano

No siema.

Opublikowano

K#rwa, teoretyka to już na pewno na poważnie brać nie można :yao:

Opublikowano

owszem ta generacja ma sporo dobrych tytułów, ale zostanie zapamiętana jako generacja gier niedopracowanych, niedokończonych i przehajpowanych, a nie hitów jak poprzednia

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Moim zdaniem jeszcze za wcześnie aby oceniać jak zostanie zapamiętana

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.