Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

No trzeba przyznac ze MS cenowo dowalil niezle. Nie kupi sie tego z troszke wiekszym zalem niz poczatkowo zakladalem

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 364,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Lecą minusiki w CW, ale pieką dupska w niebieskim obozie :kaz:

Ludwes jeszcze więcej minusów poproszę, sama słodycz :banderas:

Edytowane przez Shago

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Dla kogoś kto nie miał PC będzie Gears Tactics, Flight Simulator + The Medium na konsole

O chuj, dealbreaker, zapierdalam po preordera, nie mogę, ja cię, jakie megatony MORDOOOOOOOOOOOOOOOOO!!! :obama::banderas::daddy::fsg::notbad::sir:

Opublikowano

zeby jeszcze jakies fajne gry byly na start tej nowej generacji, a tu (pipi)nia tak samo u zielonych i niebieskich, za rok sie kupi

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Dla kogoś kto nie miał PC będzie Gears Tactics, Flight Simulator + The Medium na konsole i najlepsze wersje multiplatform. Obok XGP i nadchodzących (zapowiedzianych) gier na XSX to będzie za(pipi)isty sprzęt do grania, a dla kogoś kto nie miał nigdy Xbox? Panie, ATOMÓWKA. :obama: 

Wezyr, pewnie, ja rozumiem, bo Xbox ładnie doyebał i to jest naprawdę super oferta dla kogoś, kto nie miał Xboksa w tej generacji, ale z perspektywy kogoś, kto jest hardkorowcem i ma tego najlepszego Xboksa One, to ta nowa generacja jest taka, ja wiem, wcale nie taka nowa? Lepsze loadingi, grafa, wiadomo, ale nie ma nic jakby nowego, co zawsze było na początku generacji. No nawet to Halo by było ok.

Kupować teraz PS5 za 2500 dla dlc do Spidermana do beka jak chuy, ale ta nowa generacja, przynajmniej w 2020, to trochę taka walka dwoch uposledzencow. 

Opublikowano

Dlatego jest to świetna oferta dla kogoś takiego jak ja, który ominął Xboxa w tej generacji i grał na pleju. Dawać mi to. 

Nie wiem jak można być ograniczonym fanboyem. 

Edytowane przez Czoperrr

Opublikowano

Ceny konsol w ciągu 2 lat raczej nie spadną, więc można brać i teraz dla lepszej grafy w grach i szybszych loadingów.

Opublikowano
3 minuty temu, Ludwes napisał:

Wezyr, pewnie, ja rozumiem, bo Xbox ładnie doyebał i to jest naprawdę super oferta dla kogoś, kto nie miał Xboksa w tej generacji, ale z perspektywy kogoś, kto jest hardkorowcem i ma tego najlepszego Xboksa One, to ta nowa generacja jest taka, ja wiem, wcale nie taka nowa? Lepsze loadingi, grafa, wiadomo, ale nie ma nic jakby nowego, co zawsze było na początku generacji. No nawet to Halo by było ok.

to prawda

Opublikowano

@Ludwes jak to nowa generacja. Rzucą się najwięksi fani i będą zagrywać się w to co jest. Ludzie nie będą kupować konsol dla exów tylko dla konkretnej gry w jakości jakiej oczekują, a czuję że Cyberpunk będzie sprzedawał Xboxy jak poyebany.

Opublikowano
3 minuty temu, 20inchDT napisał:

Ceny konsol w ciągu 2 lat raczej nie spadną, więc można brać i teraz dla lepszej grafy w grach i szybszych loadingów.

wole poczekac na opinie beta testerow po tym co sony od(pipi)alo z ps4:pawel:

Opublikowano
Teraz, Shen napisał:

wole poczekac na opinie beta testerow po tym co sony od(pipi)alo z ps4:pawel:

2 latka gwary od MS, to ja się nie boję ; p Zresztą pokazali klasę z RRODem i wtedy przedłużali do 3 lat, to nie martwię się o to.

Opublikowano
Teraz, 20inchDT napisał:

2 latka gwary od MS, to ja się nie boję ; p Zresztą pokazali klasę z RRODem i wtedy przedłużali do 3 lat, to nie martwię się o to.

(pipi) po tej gwarancji, jak sprzet bedzie lezal na serwisie. Dla mnie osobiscie nie ma zadnej gry ktora by zachecila do zakupu next gena day1.

Opublikowano

ale ktoś was zmusza do kupowania nextgena czy jak? xd 

Opublikowano

a ty co masz za problem? podyskutowac sobie nie mozna?

Opublikowano

MS trochę zagiął Sony ceną XSS, nie ma szans żeby Sony zeszło do tego poziomu. Marka Xbox definitywnie umocniła się w segmencie biedaków.

Dla graczy to wielka porażka, bo gry na next geny będą pisane tak żeby poszły na tym budżetowym last genie, więc znów na rozwój graficzny i rozmach liczyć będzie można tylko w produkcjach Sony, które jako jedyne pchają do przodu rozwój technologii w branży.

Nie mogę się doczekać jak na tym głośniku będzie wyglądać Hellblade 2, toż to będzie downgorad tysiąclecia xd

Opublikowano

Niestety, ale to ps5 zatrzyma rozwój, bo trzeba robić gry w 4k pod niedorozwoja z 9tf. Ps5 i to 10tf, to takie wykrzyknięcie "CH.UJ!" przez osobę z Tourettem. Pojawia się nagle i na chwilę, ale powtarza cyklicznie.

Edytowane przez 20inchDT

Opublikowano

Jooo, na XSX -> XSS piękne skalowanie jedynie rozdzielczości, a na PS5 trzeba będzie robić jakiś bieda produkt który będzie albo płynny albo wyraźny jak na XSX, ale nigdy obie rzeczy na raz.

Tak jak mówiłem: XSS to konkurencja dla PS5, XSX to już konsolowy master race. :sir: 

11 minut temu, Observer napisał:

Sony, które jako jedyne pchają do przodu rozwój technologii w branży.

1778340.jpg 

Opublikowano
3 godziny temu, Shago napisał:

Rodzinne ciepelko z Yetim i Listunio w jednym gronie... Z pewnością :yao:

@Shago Ty nie. Nie dla psa kiełbasa :)

Opublikowano
12 minut temu, Observer napisał:

MS trochę zagiął Sony ceną XSS, nie ma szans żeby Sony zeszło do tego poziomu. Marka Xbox definitywnie umocniła się w segmencie biedaków.

Dla graczy to wielka porażka, bo gry na next geny będą pisane tak żeby poszły na tym budżetowym last genie, więc znów na rozwój graficzny i rozmach liczyć będzie można tylko w produkcjach Sony, które jako jedyne pchają do przodu rozwój technologii w branży.

Nie mogę się doczekać jak na tym głośniku będzie wyglądać Hellblade 2, toż to będzie downgorad tysiąclecia xd

Zabawne biorąc pod uwagę, że procek w XSS jest mocniejszy niż w PS5. :pawel: 

Opublikowano
9 minut temu, 20inchDT napisał:

Niestety, ale to ps5 zatrzyma rozwój, bo trzeba robić gry w 4k pod niedorozwoja z 9tf. Ps5 i to 10tf, to takie wykrzyknięcie "CH.UJ!" przez osobę z Tourettem. Pojawia się nagle i na chwilę, ale powtarza cyklicznie.

9tf to dalej więcej niż 4tf XSS pod które robione będą gry na Xboxa. Na XSX również to samo, nikt od podstaw ci na to gier nie napisze, będziesz miał lastgenową grafikę tworzoną pod 4tf XSS tylko że w 4k, najwyżej.

Opublikowano

Na pewno tak będzie panie developerze, a nie czekaj to tylko jakiś random z forum pe :obama:

Opublikowano

Jason Ronald mowił, ze gierki robią pod SEXA, a potem downscale do 1440p dla aryjczyka.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.