Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano
8 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

dominacja jak za X360. :banderas:

:pawel:

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 364,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
4 minuty temu, kubson napisał:

Klapy najgorszy typ gracza i człowieka, jakie choragiewki xdddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd

Często dobre chłopaki, ale lekko pogubione. Next-gen na XSX, dobre transfery, a YETI zakiszony w niebiesim bagnie. Win-win.

@Shen nie wiem z czego się tu nabijasz? Najlepsza konsola zeszłej generacji i jak dla mnie najlepsza stacjonarka w historii.  :dunno: 

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano

Ja bym brał ps5 dla nowego finala i Demons souls, ale nie na premierę. 

Sorki,ale obie gry graficznie mogłyby iść na ps4. Trailery gier z ps plus collection wyglądały podobnie. Nawet Demons souls to głównie design, a nie teraflopy imho. 

Bycie wiernym którejkolwiek korpo to szczyt frajerstwa moim zdaniem. 

Opublikowano

Jaranie się pierwszymi soulsami :dafuq:

Ta gra miała swój urok, bo wtedy była oryginalna, ale przez dwie ostatnie generacje wszyscy to kopiowali. Pomysł jest przeru.chany i inne tytuły robiły to lepiej. Yeti się jara jakby to był mesjasz, beka.

Edytowane przez 20inchDT

Opublikowano
44 minuty temu, ListuniO napisał:

Z wczorajszego pokazu mnie tylko FF16 interesuje. Cała reszta kompletnie nie.

nie wolisz ograć FF16 w lepszej wersji?

Opublikowano

Ta gra i tu i tam będzie wyglądać tak samo. Po Finału wjedzie gow2.

Opublikowano

Czujecie to? Klapy latały z pyskiem po całym forum, że MS będzie hamulcowym wspierając starszą generację, a jak się okazuje, że Kaz im zafundował dokładnie to samo, do tego na znacznie słabszej konsoli to nagle mordy cicho xD.

Jak się klapy czujecie z tym, że macie konsole z podwójnym hamulcowym tej generacji? :kaz:. Nie ma większych hipokrytów, jak kuboty :reggie:

Opublikowano

W sumie to dobrze, że się YETI odzywa, bo po tym co wczoraj $ony zapodało istniała obawa, że sobie w tym bełchatowskim pubie złotego strzała zaserwuje.

Ale zwróćcie jeszcze uwagę: te żółte żydy z Sory nawet LGBT2 nie dały w Kolekcji Plusa:pawel:

Edytowane przez Czezare

Opublikowano
Teraz, ListuniO napisał:

Ta gra i tu i tam będzie wyglądać tak samo. Po Finału wjedzie gow2.

Te ale ten FF16 to wyjdzie jakoś za 3-4 lata patrząc ile te partacze ze square robiły 13,15, part 1 ff7r, kingdom hearts 3.

Opublikowano

Czują się jak PSX EXTREME Forum Exclusive

Opublikowano

Budzę się A tu jeszcze jakieś niedobitki klapów na moim kochanym forum? Mam wyciągnąć remaster 12 letniej gry za 360zł żebyście uciekły do nory wy niebieskie szkodniki?

Opublikowano

Troche dymanko z tymi cenami i Horizonem na ps4:/

Soulsy mnie nie interesują wiec poki co jest sraka.

Kurwa co to za nowa generacja gdzie nie ma tytułu starowego, ktory graficznie pokazuje jakis przeskok? Dotyczy to oczywiście obu obozów.

Opublikowano
8 minut temu, Shago napisał:

Czujecie to? Klapy latały z pyskiem po całym forum, że MS będzie hamulcowym wspierając starszą generację, a jak się okazuje, że Kaz im zafundował dokładnie to samo

wtf?

znów jakieś omamy botów z powodu niedożywienia, czyli braku gier

Opublikowano

Yeti ostatni na placu i broni tych kutasow z Sony. Reszta klapow pogodzona z przejściem na zieloną stronę.

Opublikowano
8 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Heh, niezłe kłamstwo. :) 

Patrząc na obecnie jedna z niewielu gier pokazanych na xboxa, to też nie jestem tego pewien.

960x0.jpg?fit=scale

Opublikowano

Jedzą stare gunwo to siada na banie tym botom

Opublikowano
Teraz, Ma_niek napisał:

Yeti ostatni na placu i broni tych kutasow z Sony. Reszta klapow pogodzona z przejściem na zieloną stronę.

Ale po co mam iśc do zielonego szamba? Gdzie gry są w takiej samej cenie, a tytułow startowych brak, bo wsteczna to wstarczający powód aby przekonać graczy do kupna konsoli bez gier?

Opublikowano

Co ma mnie przekonać do kupna PS5? 

- Brak gier?

- Słabszy sprzęt? Do tego wyglądający po prostu źle?

- Drogie gry?

Litości.

Opublikowano

-Taki sam brak jak u konkurencji.

-Ceny beda pewnie te same.

-Series S ciagnacy wagonik z exami jakościowo w dół?

To samo pierdzielenie.

Opublikowano

No tak, PS4 pcha wagonik z tymi mitycznymi eksami w górę xD

Opublikowano
3 minuty temu, Jakim napisał:

-Series S ciagnacy wagonik z exami jakościowo w dół?

Nooo, crossgeneracyjne PS4 nie ciągnie w dół PS5, ale XSS na tej samej architekturze co nowa generacja to już wielkie ograniczenie. :)

Opublikowano

Jetiego jara remaster gry z ps3 i produkcję na ps4 pokroju dlc do ubi pająka i tego obesranego horizona  :pawel:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.