Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

IMG-20200919-140402.jpg

Najwyżej oceniany komentarz pod zwiastunem pierwszej gry xd

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 365,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
1 minutę temu, ListuniO napisał:

Kupiłbym Xboxa Series X ale kurcze, niestety będą strasznie drogie gry. Szkoda. 

7249f0efe30a1b71gen.jpg

Pozwolisz że dodam porównanie na Twoim poziomie.

spacer.png

Opublikowano
4 minuty temu, C1REX napisał:

Zdjęli, bo niby human error

Akurat w to mogę uwierzyć, bo inne konsole oznacza xbox, jakby było samo console exclusive to może, może.

7 minut temu, C1REX napisał:

Lubię soulsy, ale nie będę 3000zł na remake wydawał. 

Konsola raczej dłużej posłuży, niż jeden dzień.

7 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Świecące się plastikowe ludzki z DSR to nie jest "next-gen".

Hehe, ja to współczuję botom - najpierw kupa starej baby na twarzw postaci Halo Infite, teraz krótka euforia spowodowana wizją DS na xboxciku. Tyle przegrać

Opublikowano
3 minuty temu, eX4cT_PL napisał:

Pozwolisz że dodam porównanie na Twoim poziomie.

spacer.png

To nie było na moim poziomie. To był słaby tryhard. 

0899708c42111014gen.jpg

2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Po co mi DS na Xboxie skoro tego starocia mam na PS3? :)

Pamiętasz RE2Remake?

Opublikowano

No widzisz, jak się nie ma gier to się broni lepszą wsteczna lub przywołuje retrokonsole. Ja nie kupię next gena dla raytracingu w fortnite Paolo.

Edytowane przez aph

Opublikowano
Teraz, ListuniO napisał:

To nie było na moim poziomie. To był słaby tryhard. 

0899708c42111014gen.jpg

To było porownanie na Twoim poziomie ponieważ dałeś jako przykład Call of Duty a COD jest w tej samej zawyzonej cenie ze wzgledu na swoja popularność.

Opublikowano

To tylko przykład był że gry na Waszą ukochana konsole też będą sporo droższe. 

Opublikowano

Przecież jedyna nowa gra na PS5 jest cross-generacyjne DLC do spidermana na 8h. Ten DS to jest gra we wstecznej tylko w ładniejszej graficzce. ;)Nawet MS nie musi sięgać tak daleko aby załatać dziurę w launch Window.

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano
Teraz, ListuniO napisał:

To tylko przykład był że gry na Waszą ukochana konsole też będą sporo droższe. 

Gry są zawsze droższe na początku każdej generacji, różnica polega na tym że gry first party na Xboxie będą w ramach abonamentu Game Pass, gry First Party na PS5 będą cały czas w zawyżonej cenie czyli 360zł

Opublikowano
1 minute ago, aph said:

Akurat w to mogę uwierzyć, bo inne konsole oznacza xbox, jakby było samo console exclusive to może, może.

Konsola raczej dłużej posłuży, niż jeden dzień.

Rozważałem bardzo poważnie kupno ps5 koło premiery, bo mam PC do gier z xboksa i uwielbiam swoje ps4. 
Jednak nie lubię być ruchany w du.pę przez jakiekolwiek korpo. $ony jest dobrze znane za swoje nieczyste zagrywki, jak np. karty do ps Vita, czy usuwanie wstecznej kompatybilności z konsol. Ostatnie kłamstewka były żenujące. "Takie gry są możliwe tylko na ps5" mówiąc o grze crossgen.

Mam też wątpliwości co do chłodzenia ps5. Mój PC o podobnych parametrach ma ogromną budę z 9 wiatrakami. Nie wiem jak Sony chce chłodzić taką moc w pudełku od routera. Może im się uda, ale po co mam płacić więcej i dodatkowo ryzykować? Dla lajków na forum?
Mam sprzęt next gen w postaci PC, więc sobie poczekam kilka miesięcy. To tylko zabawka do gierek.

Opublikowano

@eX4cT_PL z tą różnicą że gry first party na Xbox to gry typu Medium od BT czy Tetris - niestety. 

Opublikowano
Teraz, ListuniO napisał:

@eX4cT_PL z tą różnicą że gry first party na Xbox to gry typu Medium od BT czy Tetris - niestety. 

A także Flight Simulator, Forza Motorsport, i kilka innych.

Opublikowano

Jeny co to jest za beton, żeby nawet Expert musiał mu tłumaczyć jak krowie na rowie, Litek zrób światu przysługę wjedź na 10 piętro spójrz w dół rozwiń swoją niebieską pelerynę i leć :usmiech:

Opublikowano
3 minuty temu, Soul napisał:

Jeny co to jest za beton, żeby nawet Expert musiał mu tłumaczyć jak krowie na rowie, Litek zrób światu przysługę wjedź na 10 piętro spójrz w dół rozwiń swoją niebieską pelerynę i leć :usmiech:

Spoko. Zaraz się zawijam z CW. Z koniem kopać się nie bede. Będe sobie zaglądał żeby popatrzeć jak robicie human centipede:platinum:

@Paolo de Vesirnapisałem "typu" czyt. słabiaki

Edytowane przez ListuniO

Opublikowano

Soul jak już tutaj jesteś, popsułeś mi wrażenia z ogrywanego właśnie Dishonored 2. Za każdym razem jak Corvo zakłada maskę przed kolejną misją nie mogę zachować należytej powagi. Shame on you.

Opublikowano

Chodzi o to ze jeśli ktoś jest napalony na next geny to lepszym wyborem jest Xbox to wszystko, może za rok się role odwrócą, może nie, uważam ze Sony aktualnie zjadła pycha, kłamstwa również nie działają na ich korzyść, a jeśli zobaczą ze PS5 im się nie sprzedaje to będą trzymać przy życiu tego trupa jeszcze z 5 lat bo wiedza ze maja bazę 100 milionów uzytkownikow.

Opublikowano

PC + PS5 to jedyny słuszny wybór, wszystkie exy zielonych i tak się ogra w lepszej jakości 

Opublikowano

Sony popełnilo błędy ale MS gier nie ma.

Opublikowano

Napisze pierwszy raz w cw coś na serio. Po 2 generacjach na playstation mam c00rwa tak dosyć tych cinematic exów że już mi serio nie robi różnicy że nie będę ich miał na xboxie xD  najlepsze exy na ps4? Bloodborne i persona 5, tych gier nie robiły nawet studia sony xD wkurwiło mnie to sony chłopaki, tyle wam powiem!

Opublikowano

To nie jest moja wina Paolo że MS nie ma gier, a już zwłaszcza next genowych gier. Wsteczna i inne pierdy mają być dodatkiem,gry to priorytet. 

Opublikowano

A jeszcze gravity rush było w pytke ale wątpię że klapy w to grały

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.