Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

Pudełko do GamePassa wiadomka. Ogrywanie klasyków po raz setny. NEXT-GEN!

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 366 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

To trochę tak jak z Demon Soulsem i Spidermanem, faktycznie nowości :pawel:

Opublikowano

Piękne nóweczki hehe xd Nie no, spajdi to akurat meh, ale Soulsy proszę szanować. W takiej nowej oprawce z dźwiękiem 3D, RT no kierwa Panowie. Mam wrażenie, że chcecie zaza...zakłamywać rzeczywistość, nie ma na to zgody.

Edytowane przez cotek

Opublikowano

No stara gra w nowej szacie. Spoko, ale kto chce grać w starocie na nowej konsoli. Na 100% żaden posiadacz maszynki Sony

Opublikowano

Gdzie tam jest RT w tych DSie? 

Szanuje ale to wciąż ta sama gra co na ps3 z nową graficzka...

Opublikowano
24 minuty temu, cotek napisał:

To są te exy jakieś w najbliższym roku, halooo?

No własnie tylko Demon Souls :nosacz2:

gra z PS3 :dynia:

Opublikowano

dobrze ze nie odgrzewają znowu sotc albo tlg :pawel:

Opublikowano
1 minutę temu, maciucha napisał:

dobrze ze nie odgrzewają znowu sotc albo tlg :pawel:

to sobie odpalisz we wstecznej :banderas:

Opublikowano

Przejdziecie spidermena na 8h później soulsy z ps3 w 40h no i co dalej klapy yebane? No tak, wtedy gówno i this is waiting na jakąś ukrytą perełkę jak order i Days gone na 69%. Niebieskie sc0rwensyny ale mnie denerwowały te klapy randomy, dobrze że mogę ich teraz masakrować w imię Pana wielkiego Spencera

Opublikowano

W sumie lubie owce. 

Edytowane przez ListuniO

Opublikowano

Ale ten senior member na niebiesko niezbyt ci teraz stroi :/

Opublikowano
9 minut temu, Pupcio napisał:

Przejdziecie spidermena na 8h później soulsy z ps3 w 40h no i co dalej klapy yebane? No tak, wtedy (pipi) i this is waiting na jakąś ukrytą perełkę jak order i Days gone na 69%. Niebieskie s(pipi)ensyny ale mnie denerwowały te klapy randomy, dobrze że mogę ich teraz masakrować w imię Pana wielkiego Spencera

Ja (pipi)e XDDDDD co za laps, wybulede. Uniosłem się, przepraszam. I tak w sumie to DmS to raczej najkrótsza z Soulsów, w zasadzie coś w podobie jal Bloodborne. Także może 20h. Tylko ja i tak wiem, że spędze w tym świecie setki godzin z różnymi buildami, brońmi, na NG+100, speedruny itd. :)

@Soulnie znam się zbytnio na tej technologii RT. Ale widziałem na jakimś kanale rozłożenie na czynniki tego trailera i była jakaś tam mowa o RT przy odbijaniu się pochodni w kałuży itp, itd.

Edytowane przez cotek

Opublikowano

:potter:

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano
2 minuty temu, MYSZa7 napisał:

:potter:

boty przekonywały jeszcze niedawno, że nazwy nie są problemem:pawel:

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Na co? Udawanie, że DSR to nie jest 11-letnią grą w nowych szatach?

No ale kurde przecież jak ta gra wyglądała jak wyszła. Jak klocki LEGO xD A Remake jest przecież od(pipi)any na maks. Jasne w nowych szatach, ale takich, że to nie ta sama gra trochę, nowe doznania itp:. nie sądzisz ?

Opublikowano
2 minuty temu, Shen napisał:

boty przekonywały jeszcze niedawno, że nazwy nie są problemem:pawel:

nazwy to nawet mi się pyerdola a siedzę na forum o grach dla dzieci od ponad 13 lat :sapek:

Opublikowano

no ja widząc xbox one x pierwsze skojarzenie mam z next genem, dopiero po chwili łapię, że one to obecny x

Opublikowano
8 minut temu, maciucha napisał:

nazwy to nawet mi się pyerdola a siedzę na forum o grach dla dzieci od ponad 13 lat :sapek:

no nie jestes sam xd

Opublikowano
25 minut temu, cotek napisał:

Tylko ja i tak wiem, że spędze w tym świecie setki godzin z różnymi buildami, brońmi, na NG+100, speedruny itd. :)

:dynia:

każdą je,baną złotóweczke wydusisz z tej gry!

Opublikowano

No jak ktoś nie siedzi w temacie to fakt, mogą być problemy z tą nazwą, ale jeśli ktoś trochę bardziej w tym siedzi to :reggie:

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Te przeklęte telefony iphone x xr xs xs max pogubić się idzie

Opublikowano

comment_1600803075wYKAXwtZWttosuOVwcLSnT

I skończyć z gównianym silnikiem, co ma chyba 15 lat XD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.