Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 363,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
1 minutę temu, Czoperrr napisał:

BB za trudne ale Demon's Souls system seller  i bierzesz na premierę? Może tym razem będzie łatwiej :)

Nie kupie Demon Souls. Nawet rok po premierze. Jedyna gra która z tego gatunku mnie wciągnęła to Sekiro ale od pół roku z nią przegrywam.

Opublikowano
  • Autor
15 minut temu, Pupcio napisał:

No tak zaraz będzie  "grałem Ale u kolegi na kolanach" klasyka forum

Skąd wiedziałeś?

3 minuty temu, ListuniO napisał:

Przeszedłem go na konsoli kolesia podczas urlopu.

Opublikowano

Siedzę tu 10 lat xD

Opublikowano

God of War zacząłem w maju 2018 dwa dni przed wakacjami ma które jechaliśmy cała ekipa. Przeszedłem go na konsoli kolesia podczas urlopu. Niedawno kupiłem sobie do kolekcji i ponownie przejdę.

Ratched dla dzieci. 

Pierdolenie, a wiesz że możesz się na konsoli kolesia zalogować na swoje konto i wbijać trofki, nawet możesz save dzięki ps+ przenoisić dzięki chmurze i nie potrzeba pena. Walisz w chuja jak dziki teoretyku.

Winny się tłumaczy XD

Opublikowano

God of War zacząłem w maju 2018 dwa dni przed wakacjami ma które jechaliśmy cała ekipa. Przeszedłem go na konsoli kolesia podczas urlopu. Niedawno kupiłem sobie do kolekcji i ponownie przejdę.

Ratched dla dzieci. 

klasyczny motyw "przeszedłem u kolegi"

aż się przypominają czasy kiedy Mendrek pisał że przechodzi gry na Xboxa 360 u kolegi, potem się okazało że był to Wiesław xd

Opublikowano
Teraz, Figuś napisał:

(pipi)enie, a wiesz że możesz się na konsoli kolesia zalogować na swoje konto i wbijać trofki, nawet możesz save dzięki ps+ przenoisić dzięki chmurze i nie potrzeba pena. Walisz w (pipi)a jak dziki teoretyku.

Winny się tłumaczy XD

Byłeś kiedyś z kolegami na wakacjach? Czy zawsze sam? Po jakiego chuya mam się logować na swoje konto. Ja chciałem tylko grę przejść. Ja yebie!

Opublikowano
Teraz, ListuniO napisał:

Byłeś kiedyś z kolegami na wakacjach?

Nie, w zielonym obozie nie ma chomiseksualistów

Opublikowano

Lisciu taki fan Sony a nawet God of Wara nie przeszedł? Days Gone? XD Wiedzmina 3? XDDDDDDD BB tez nie HAHAHAHA CO ZA LESZCZ

Opublikowano
1 minutę temu, ListuniO napisał:

Byłeś kiedyś z kolegami na wakacjach? Czy zawsze sam? Po jakiego chuya mam się logować na swoje konto. Ja chciałem tylko grę przejść. Ja yebie!

Pojechałeś z kolegami na wakacje by grać w God of War? 

Opublikowano

@bluber przeszedłeś kiedyś Company of Heroes? 

1 minutę temu, MatekDM napisał:

Pojechałeś z kolegami na wakacje by grać w God of War? 

Nie. Był bauns całe dnie a wieczorem relaks wiec grałem. Lubię grać w gry - zwłaszcza na PlayStation. 

Opublikowano

God of War był przy okazji jako cosplay.

Opublikowano

ale się pogrążasz liściu

Opublikowano
5 minut temu, ListuniO napisał:

bluber przeszedłeś kiedyś Company of Heroes? 

Jedynke owszem 

Opublikowano
Teraz, bluber napisał:

Jedynke owszem 

A dwójki już nie? Ale chuyowy z Ciebie gracz xdsddddddddd. Bluber - Company jest w GP xddddddddddd

Opublikowano

Ja pier.dole czaicie jaki gracz? Typowy ku,rwa janusz sony XD Przeszedł jakies samograjowe TR, Klapczarted i Tloulke a dobre gry BB, Nioha czy nawet tego W3 zostawił XDD

Opublikowano

Było tak - chady xboxowcy szli posuwać panienki na miasto, a virgin listerin siedział w hotelu i na 32 calach ogrywał god of wara. 

Opublikowano
14 minut temu, ListuniO napisał:

Wszystkie skończone oprócz BB. Ale to inny powód. 

Days Gone nie skończone, Ratchet & Clank nie skończone, Nioh nie skończony, God of War nie skończony, Detroit nie skończony, Until Dawn nie skończone.

Piękny teoretyk gamingu. :) 

Opublikowano
2 minuty temu, SlimShady napisał:

God of War był przy okazji jako cosplay.

Liściu był afrodytą

Opublikowano

Gowa na kolanach kolegi ograł? XDD A kolega miał skórzane spodnie i potem była zabawa w mame i tate?

Opublikowano
Teraz, bluber napisał:

Ja pier.dole czaicie jaki gracz? Typowy ku,rwa janusz sony XD Przeszedł jakies samograjowe TR, Klapczarted i Tloulke a dobre gry BB, Nioha czy nawet tego W3 zostawił XDD

Teraz, bluber napisał:

Wieśka kończę na switch. Nioh żenada przy Sekiro dlatego mecze to drugie. Fuck off

Opublikowano

No gdzie to sekiro bo coś trofek nie widać xD

Opublikowano
Teraz, bluber napisał:

No gdzie to sekiro bo coś trofek nie widać xD

Pewnie tez na switchu. Oh wait... :) 

Opublikowano

W3 na switch XDDD

Powiesz nam może po co ogrywac ta perełkę na najgorszym możliwym do tego sprzęcie?  

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.