Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

Fifka i forcik są już na obecnej generacji, będą i na nowej. Sądząc po Twoim PSN ID to faktycznie, PS5 może do Ciebie przemawiać. Takie rarytasy :banderas:Już biegnę zmienić preorder

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 363,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
3 minutes ago, ListuniO said:

Tak jak do tej pory ciężko się Ciebie czytało to tu mi się podoba. Ale nie sądziłem ze trzeba im tłumaczyć tego ze są zyebani.

Nie bierz tego w zły sposób. Staram się ratować temat, bo $ony go samo zarżnęło. 
Nie wiem jak trzeba być ograniczonym, by nie widzieć przewagi xboksa. 

Ale jak ktoś lubi lubi być dymany w du.pala, to będzie płacił 359zł za samograja we wstecznej, ale bez możliwości przeniesienia sejwa. 
Possible only on ps5.

Opublikowano

Przecież wojował z Game Passem "dwoma genialnymi CoDami za 160zł" z PS+ xd

Opublikowano
5 minut temu, Bzduras napisał:

Fifka i forcik są już na obecnej generacji, będą i na nowej. Sądząc po Twoim PSN ID to faktycznie, PS5 może do Ciebie przemawiać. Takie rarytasy :banderas:Już biegnę zmienić preorder

No kolejny analityk upodobań growych. Wam naprawdę już tak odyebalo ze prognozujecie co ludzie robią i lubią? 
XoX sam się zaorał, XsX tez to zrobi a Wy ze spuszczonymi głowami pójdziecie po PlayStation. Przypomnę Ci  jak będziesz w dziale ps5 się jarał dobrym Exem od Sony. 

Opublikowano

No GamePass to gó,wno, ale darmowe gierki z ps plus to już luksusowe produkty.

Opublikowano

Zamieńcie Listunia za Mendrka. Karol czasem miał jakieś argumenty i grał w gry.  

Opublikowano
7 minut temu, eX4cT_PL napisał:

Listek wczoraj

spacer.png

Listek dzisiaj

spacer.png

spacer.png

giphy.gif?cid=ecf05e47s7ftf57mcmngzr8rth

Ps5 to płynne przejście między generacjami. A nie uwstecznienie się 4 generacje do tylu. Będę kończył te gry które zacząłem a nie odpalał starocia sprzed 20 lat na konsoli nowej generacji. 

Opublikowano

Co musiał Mendrek odwalić, by wylecieć z forum?

Chyba dawniej ode mnie się tu rejestrował.

Opublikowano
Teraz, Kosmos napisał:

Zamieńcie Listunia za Mendrka. Karol czasem miał jakieś argumenty i grał w gry.  

Joke z kosmosu ku.rwa!

Opublikowano

Zaspoilował w LPG2 xd

Opublikowano
1 minutę temu, ListuniO napisał:

Ps5 to płynne przejście między generacjami. A nie uwstecznienie się 4 generacje do tylu. Będę kończył te gry które zacząłem a nie odpalał starocia sprzed 20 lat na konsoli nowej generacji. 

Xbox One X to płynne przejscie pomiędzy generacjami, dostajesz upgrade za free a jako gratis mozesz również grać w gry 2 generacje wstecz.

Opublikowano
1 minute ago, ListuniO said:

Jak wygląda to płynne przejście? Wytłumacz proszę jak przerzucić sejwy z ps4 na ps5.

Just now, Faka said:

Zaspoilował w LPG2 xd

Wyleciał za zrobienie ludziom przysługi i uratowaniem od oglądania tego gó.wna?

Opublikowano
Teraz, eX4cT_PL napisał:

Xbox One X to płynne przejscie pomiędzy generacjami, dostajesz upgrade za free a jako gratis mozesz również grać w gry 2 generacje wstecz.

No ale jak ju nadrobisz backlog to w co zagrasz? W nowe Halo? Fallout 82?

Opublikowano

Przez przypadek, tak czy siak, nawet to był bohaterski wyczyn xd

Opublikowano

Mendrek jest na forum, ale jak zobaczył swojego następcę, postanowił zamknąć się w okopie i przesiedzieć kolejną generację. 

Opublikowano
2 minuty temu, C1REX napisał:

Wyleciał za zrobienie ludziom przysługi i uratowaniem od oglądania tego gó.wna?

Jakie czasy, taki Prometeusz. 

Opublikowano
2 minutes ago, ListuniO said:

No ale jak ju nadrobisz backlog to w co zagrasz? W nowe Halo? Fallout 82?

Ja czekam na Medium, bo lubię horrory.

Opublikowano
Teraz, C1REX napisał:

Woooooow :O to jednak można czekać na jakąś grę, na JAKĄŚ konsolę bo się ją po prostu lubi, nie wspominając jednocześnie o GP, no niemożliwe.

Opublikowano
1 minutę temu, C1REX napisał:

Niestety horrorem to pewnie będzie jakość tej gry. Ale życzę im powodzenia.

Opublikowano
1 minutę temu, cotek napisał:

Woooooow :O to jednak można czekać na jakąś grę, na JAKĄŚ konsolę bo się ją po prostu lubi, nie wspominając jednocześnie o GP, no niemożliwe.

To ja tylko przypomnę, że będzie day fuckin' ONE za DARMO w gamepassie za 4zł. 

i to będzie cudowny dzień dla fanów horrorów :fsg: 

Opublikowano
Just now, cotek said:

Albo na PC. Zależy na czym lepiej będzie chodzić.

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

To nie jest joke tylko ku,rwa dramat. Listunio ogarnij dałna, może Sony podpatrzy i głowę z dupy wyciągnij. Zrób to dla MARKI.

Lubię markę bo mnie nie zawiodła do tej pory i Sony ma zayebiste gry na wyłączność. Jak czytam takie fanatyzmy bo dużo i tanio to uwierz mi Wizir - nawet najbardziej wyszukany epitet nie robi wrażenia. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.