Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano
2 minutes ago, ListuniO said:

Niestety horrorem to pewnie będzie jakość tej gry. Ale życzę im powodzenia.

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 363,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

To niebieskie szambo dostarczyło więcej i lepiej niż 250 + 80. Dorośniesz - zrozumiesz. 

Opublikowano
Godzinę temu, ListuniO napisał:

A Wy boty wszystkie gry przychodzicie nawet te które Wam nie podejdą? Nieważne ze gra nie pasuje ważne żeby zaliczyć bo zapłaciłem ? 

No wyobraź sobie, że jak coś jest warte ogrania to się ogrywa nawet u konkurencji, kolejny który krzyczy exy exy w które jak się okazuję nawet nie gra xDDDDDDDD

qrva jaki żal z klapami w 2020, Yeti od tygodnia siedzi w pubie a ten cały listek nawet nie grał w god of wara a resztę trochę lizną  xDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano
1 minutę temu, ListuniO napisał:

To niebieskie szambo dostarczyło więcej i lepiej

3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

dla janusza gamingu

Zjanuszenie mi nie grozi listunio, więc wątpię że zrozumiem Twój punkt widzenia. :) 

Opublikowano
Teraz, Soul napisał:

No wyobraź sobie, że jak coś jest warte ogrania to się ogrywa nawet u konkurencji, kolejny który krzyczy exy exy w które jak się okazuję nawet nie gra xDDDDDDDD

qrva jaki żal z klapami w 2020, Yeti od tygodnia siedzi w pubie a ten cały listek nawet nie grał w god of wara a resztę trochę lizną  xDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Nie grałem tez jeszcze w GoT, złe to świadczy ? A GoW przeszedłem. Ale w sumie ile się będę powtarzał.

2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Zjanuszenie mi nie grozi listunio, więc wątpię że zrozumiem Twój punkt widzenia. :) 

Skoro sam siebie cytujesz to Janusz Życiowy jesteś, nie tylko Gamingu...

Opublikowano

@Soul - Ja też nie grałem w God of War, bo mnie fpsy pokonały. Obejrzałem historię na YT. Ciagle mam na płycie, ale chyba zero trofeów.
Bloodborne zrobiłem z DLC na 100% by się koledzy na forum nie czepiali, ale też fpsy kłuły w oczy mocno i się wymęczyłem z tą grą.

Najlepsza gra na ps4 to NIOH1 dla mnie, ale niedoceniania przez niebieskich, bo trudniejsza 10x od wszelkich noobowskich soulsów.

Opublikowano

:facepalm: Szkoda gadac

Edytowane przez ListuniO

Opublikowano

@ListuniO - bycie januszem growym to nie wstyd, ale udawanie hardcora jest smutne. 
Sam gram już tylko dla przyjemności i mam wywalone na trofea, bo to uzależniające ścierwo jest.

Opublikowano
30 minut temu, ListuniO napisał:

Ps5 to płynne przejście między generacjami. A nie uwstecznienie się 4 generacje do tylu. Będę kończył te gry które zacząłem a nie odpalał starocia sprzed 20 lat na konsoli nowej generacji. 

https://www.pushsquare.com/news/2020/09/rumour_your_ps4_saves_may_not_work_on_all_upgraded_ps5_games

No to niezłe płynne przejście. :kaz:

Spencer już wyjaśnił, jak się rozpoczyna nową generację, od ogłoszenia wykupu Bethesdy klapy z pełnymi ustami na kolanach, zostały same suche jednostrzałowce i randomy. Elita klapów (@YETI @Mendrek ) zamknęła mordę, bo wie, że nie ma sensu walczyć. 

Ah pięknie jest być po zielonej stronie :xboss:

Opublikowano

Najlepsza gierka na playśmiecia, Duch z Tsushimy listek nie grał :dafuq:

o qrva zapomniałem o tym legendarnym tekście, z pełnymi ustami na kolanach :obama:

Od zawsze i na zawsze nawet mi ich nie żal :xboss:

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Poczekajcie na premierę konsol. A nie się (pipi)ie po kilku newsach. Tak się kupuje lemingi - konferencjami, obietnicami i za zielone. 

A później będzie zbijanie ceny na olx żeby kupic pleyke bo gry ze śmiecia nie dorównują PlayStation. Taki lajf zyeby.

Opublikowano

S-spokojnie, byle do Meksyku

Opublikowano
9 minut temu, ListuniO napisał:

Poczekajcie na premierę konsol. A nie się (pipi)ie po kilku newsach. Tak się kupuje lemingi - konferencjami, obietnicami i za zielone. 

A później będzie zbijanie ceny na olx żeby kupic pleyke bo gry ze śmiecia nie dorównują PlayStation. Taki lajf zyeby.

Japa klapie! (to też mi się przypomniało)

listek? zaorać. tfu

Opublikowano

listerin ja bym na twoim miejscu skończył tę clownfieste i po prostu dołączył pokornie do reszty klapów w pubie 

POV IDZIESZ NA SPACER Z KOLEGĄ KLAPEM PO BEŁCHATOWIE 

elektrownia-belchatow-emituje-rocznie-po

Opublikowano

Clownfiesta? @bluberZaszczekany przez Yorki? Daj spokój ...

Edytowane przez ListuniO

Opublikowano

No już już, spokojnie, wracaj pod kamień randomie. Wróć do szczekania jak ta kurwa sony coś pokaże, bo póki co, to używanie własnej głupoty jako amunicji w CW średnio ci wychodzi.

Opublikowano

lisciu jaka pepega xddd

pepega.png

Opublikowano

Ostatni klap doszczętnie zaorany, to by było na tyle :dunno:

Opublikowano

He he. :banderas:Zaorany bo No life- y psn id zobaczyło. Chore zyeby!

Edytowane przez ListuniO

Opublikowano

W najbliższy czwartek prognozy zapowiadają:

• kolejne bomby w XGP, Spencer nie zwalnia tempa
  • zachwyty na XSX
  • samoponiżania się Sony ciąg dalszy

Tak, to będzie wspaniały czwartek: monsterek, nowe bateryjki i DOOM FUCKIN' ETERNAL w XGP :banderas:

Opublikowano

Nie wiem jak można jeszcze ufać $ony.
Firma tak antykonsumencka, że jak się chce kupić nową baterię do DualShocka, to trzeba kupić cały kontroler. 
Possible only on ps5.

Opublikowano

Z tej żenady zrobiłem sobie przerwę i poszedłem na basen rozruszać tę żenadę. Widzę, że Listerine wciąż rozyebany.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.