Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

No ale ten pierwszy pojedzie tanio (Gamepass), a drugiego musisz tankować ostro (350 złociszy). Hmm. :reggie:

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 362,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
1 godzinę temu, eX4cT_PL napisał:

spacer.png

STABLE AS FUCK

Opublikowano

hJ5ajrdOt5fbRQoBkzmbE89-5p6HF-KataAZO_I_

sniezny-wilczur-renault-scenic-1.jpg

Wybór jest prosty

Opublikowano

plejśmieciarka 4.5 jak wielki brzydki jebany syf bez gier  :) 

Opublikowano
10 minut temu, ListuniO napisał:

No jakie to zabawne że boty posiadają takie wyczucie smaku i elegancji:rotfl: Kupieni kilkoma setkami gier w cenie paczki parówek. 

No to coś Wam powiem. XsX to taka fura ponizej. 6cio osobowa żebyście mogli sobie konta dzielic w conajmniej 3 konfiguracjach. Kwadratowe gunwo które jest tylko po to żeby być. Bez wyczucia i charakteru. 

85fdb6e0c225.jpg

Natomiast pleyka piątka to: Nic więcej nie musze dodawać. Wasze dziewczyny, żony, kochanki były by zachwycone.

AwesomeAmazingGreat-2018-Chevrolet-Camar

Biorąc pod uwagę że XSX jest mocniejszy to dałeś świetne porównanie, miałem Cię za inteligentniejszą osobę.

Opublikowano

Ps5 to taka sama wiocha jak koszula z krótkim rękawem.

Opublikowano
4 minuty temu, eX4cT_PL napisał:

Biorąc pod uwagę że XSX jest mocniejszy to dałeś świetne porównanie, miałem Cię za inteligentniejszą osobę.

Ostatnie posty mówiły o wyglądzie nie podzespołach więc pokazałem porównanie wyglądu. Ale widzę że zaraz bedziesz pisał że koła w tej multipli są srebrne a xsx nie ma nic srebrnego. 

Potraktuj tamtego posta jako nie dla Ciebie.:)

Edytowane przez ListuniO

Opublikowano
1 godzinę temu, Il Brutto napisał:

Series X to najlepszy design konsoli jaki kiedykolwiek sie pojawil na rynku. PS5 wyglada jakby sie ktos zesral.

E tam, pierwszy model ps2 i gamecube ładniejsze, ale jeśli chodzi o Xbox vs ps5, to tu nie ma co zbierać - plejka jest ogromna, tandetna i pewnie jeszcze jakość wykonania będzie pozostawała sporo do życzenia. Xboksik wygląda jak taki mini pecet trochę, ale od razu widać, że sprzęt z wysokiej polki, a nie polystation z bazaru. No ogólnie yebac Sony, a przecież w sumie to klapem jestem. 

Edytowane przez Ludwes

Opublikowano
12 minut temu, Sebas napisał:

hJ5ajrdOt5fbRQoBkzmbE89-5p6HF-KataAZO_I_

sniezny-wilczur-renault-scenic-1.jpg

Wybór jest prosty

Z tym wiejskim audi to mozesz conajwyżej rozyebać się na drzewie. 

Opublikowano

Pojęcia widze o RS6 masz tyle co o nowej konsoli Sony.

Opublikowano
17 minut temu, Ludwes napisał:

pierwszy model ps2 i gamecube ładniejsze

Nigdy nie zrozumiem dlaczego ludzie na forum tak wysoko cenią design tych konsol, a szczególnie tej pierwszej. PSone, PStwo czy x360 to ładne konsole.

Edytowane przez 20inchDT

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Listerine; mordo, w co tam na(pipi)iasz w ten piękną, sobotnią noc? Złamane obietnice Sony czy festyniarski Design plejśmiecia 5? :) 

W God of War u kolegi.

Opublikowano
8 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Listerine; mordo, w co tam na(pipi)iasz w ten piękną, sobotnią noc? Złamane obietnice Sony czy festyniarski Design plejśmiecia 5? :) 

Pół dnia spędziłem we Wrocławskim ZOO i na wybiegu z szympansami spotkałem kilku zwolenników xboxa, świetnie się z małpami dogadywali:) A teraz? Teraz pije weekendowe piwko, czytam przecieki i delektuje się spokojnym wieczorem bez spiny o premiere mojej konsoli:) 

A ty jak tam? DOOMik wchodzi? Z tym DOOM w GP mam takie skojarzenia jak ze starym mięskiem w lidlu które jest kolorowane czerwonym pieprzem i sprzedawane ponownie na grilla. Grill&Fun.;)

@eX4cT_PL Rs6 w kombi, obniżone i ze splitami? KOMBI? Daj spokój. :facepalm: Zainteresuj się takim Camaro jak wyżej to poczujesz fun.

Edytowane przez ListuniO

Opublikowano
4 minuty temu, ListuniO napisał:

DOOMik wchodzi?

Ja ma nie chodzić kontynuacja najlepszego shootera tej generacji? Jak sobie jeszcze pomyślę, że trafił pod skrzydła MSu to XSX staje się zakupem jeszcze bardziej OBOWIĄZKOWYM aby w pełni doświadczyć nowej generacji. :banderas:

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano
4 minuty temu, ListuniO napisał:

@eX4cT_PL R6 w kombi, obniżone i ze splitami? KOMBI? Daj spokój. :facepalm: Zainteresuj się takim Camaro jak wyżej to poczujesz fun.

Fun? dobre żeby sobie penisa powiększyć, to kombi wciąga takie Camaro nosem.

Opublikowano

Rozmiar penisa ma wielkie znaczenie. Dlatego kupiłem PlayStation 5:) 

250 + 80 cienkich paróweczek za grosze to może na marszu równości robi wrażnie.

Opublikowano
Godzinę temu, ListuniO napisał:

Rozmiar penisa ma wielkie znaczenie. Dlatego kupiłem PlayStation 5:)

Bo ma kształt muszli? W który port będziesz ładować?

Opublikowano

Jaki cringe i to z obydwu obozów. Chłopaki stać was na więcej....

Opublikowano

Jest jedna rzecz, która mnie mega wk.urwia: nowe gry w pełnej wersji tylko cyfrowo w preorderze za 449zl.

Z nowych jest to demons souls, ale to nie pierwsza i nie ostatnia taka gra. 

Jak ku.rwa można tak żerować na fanach, że jeśli spóźni się i nie kupi cyfrowego pre ordera to już na zawsze straci szansę na prawdziwe 100% z gry?

Dotyczy to ps5 i xboksa. 

Opublikowano

Ja mówię o manipulacji. O poczuciu uciekającej szansy.

Wolę cyfrówki za wygodę. Zawsze też biorę wersję deluxe. 

Jednak w tym wypadku by zrobić grę na 100% to muszę kupić preordera zanim w ogóle konsolę uda mi się zdobyć. Jak nie, to kaplica - zostaje mi tylko grać w wybrakowaną wersję bez kosy. 

Opublikowano

@Paolo de Vesir kup czasem gre kolego. DOOM Ci nie wchodzi widzę a miało być mega dzisiaj grane bo darmoszka i żebractwo u Spencera. 

Trzeba się szanować i w pleya giercować. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.