Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano
Teraz, ListuniO napisał:

DOOM Ci nie wchodzi widzę a miało być mega dzisiaj grane

Myślę, że kilkugodzinny maraton wystarczy. Teraz wieczór, herbatka, forumek i może coś lżejszego. Akurat odpaliłem Gears Tactics. Tutaj palce mogą odpocząć, a w spokoju pomyśleć może głowa. Wszystko w ramach jednego abonamentu i największej różnorodności 1st party na rynku. :banderas:

Będzie powtórka z X360, cudowna generacja się zapowiada.

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 362,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
15 minutes ago, Paolo de Vesir said:

Ja pierdzielę, grać z przymusu. :) Ja bym tak nie mógł.

Jakiego przymusu? Nie mam pojęcia do czego pijesz. 

Opublikowano

Już widzę ten zielony listopad. Ci.punio będzie zmieciony z powierzchni ziemi przez potęgę SEXa.

Dzielnie walczy więc pośmiertnie przyzna mu się order virtuti klapurari

images?q=tbn:ANd9GcTpJxBTmXeSzy9s0U8k_8q

Opublikowano

tak propo Dooma, 5 sekund loading na Series X robi wrażenie :xboss:

Opublikowano
3 minuty temu, Sebas napisał:

Już widzę ten zielony listopad. Ci.punio będzie zmieciony z powierzchni ziemi przez potęgę SEXa.

Dzielnie walczy więc pośmiertnie przyzna mu się order virtuti klapurari

images?q=tbn:ANd9GcTpJxBTmXeSzy9s0U8k_8q

Ten SEX to będzie z blacharami z przydrogi w RS6 obniżonej tak żeby klamoty w kombi się zmieściły. 

W listopadzie znowu będzie jak w każdym listopadzie, słupki sprzedaży wszystko wyjasnią. Spencerinio będzie chodził z głową spuszczoną w dół. MS będzie szukał kolejnych studiów do kupienia bo "przecież kupmy wszystkich to będziemy mieć gry".

Order oddam Twoim starym. 

Opublikowano
23 minuty temu, eX4cT_PL napisał:

tak propo Dooma, 5 sekund loading na Series X robi wrażenie :xboss:

i tu mówimy o grze która nie jest przystosowana pod nową generację

teraz wyobraź sobie takie loadingi w sequelu, wykorzystującym potężne 12-terafanków mocy :banderas:

Opublikowano
4 godziny temu, messer88 napisał:

Koleżanki to wstyd zaprosić mając pod tv taką tandetną plejkórwę :)

Z botkami cebulowymi brudnymi się nie zadaje także elo pozdroo

Opublikowano
13 godzin temu, ListuniO napisał:

No jakie to zabawne że boty posiadają takie wyczucie smaku i elegancji:rotfl: Kupieni kilkoma setkami gier w cenie paczki parówek. 

No to coś Wam powiem. XsX to taka fura ponizej. 6cio osobowa żebyście mogli sobie konta dzielic w conajmniej 3 konfiguracjach. Kwadratowe gunwo które jest tylko po to żeby być. Bez wyczucia i charakteru. 

85fdb6e0c225.jpg

Natomiast pleyka piątka to: Nic więcej nie musze dodawać. Wasze dziewczyny, żony, kochanki były by zachwycone.

AwesomeAmazingGreat-2018-Chevrolet-Camar

To fakt, nowy PS5 to od razu widać że nowa generacja. Mojej Żonie od razu wpadła w oko. Wygląd Xa to jak śmietnik albo popielniczka, nijaka i w sumie nie zauważalna ale tutaj to wiemy że coś konkretnego jest i to mi się baaaardzo podoba. Dobre porównanie z autami. Zresztą wystarczy zobaczyć reakcje na pierwszy pokaz ps5, każda osoba opad szczęki i zachwyty: większość to Wow, sexy, sic!!! A sam trailer tak wyborny że po kilka razy można oglądać a Angry Joe dostał orgazmu hahaha

Edytowane przez Wesker

Opublikowano

Najgorsze w wyglądzie PS5, oprócz wielkości rzecz jasna, jest to że nie będzie pasować do żadnego salonu, no chyba że ktoś mieszka tak

b5400db11e38da581754535c1c696132.jpg

Albo tak

15936634dca2f742a903de70e4d16275.jpg

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

Wesker a na dzwonek w telefonie masz ustawioną ulubioną piosenkę czy domyślny producenta? :) 

Zależy na jaki kontakt :D 

Teraz, ASX napisał:

Najgorsze w wyglądzie PS5, oprócz wielkości rzecz jasna, jest to że nie będzie pasować do żadnego salonu, no chyba że ktoś mieszka tak

Albo tak

15936634dca2f742a903de70e4d16275.jpg

Ja mam podobny wystrój hahaha

Opublikowano

A gdzie ty na tym pierwszym zdjęciu chciałbyś postawić ps5 [emoji848] przecież tam nie ma miejsca
Opublikowano
Godzinę temu, Wesker napisał:

To fakt, nowy PS5 to od razu widać że nowa generacja. Mojej Żonie od razu wpadła w oko. Wygląd Xa to jak śmietnik albo popielniczka, nijaka i w sumie nie zauważalna ale tutaj to wiemy że coś konkretnego jest i to mi się baaaardzo podoba. Dobre porównanie z autami. Zresztą wystarczy zobaczyć reakcje na pierwszy pokaz ps5, każda osoba opad szczęki i zachwyty: większość to Wow, sexy, sic!!! A sam trailer tak wyborny że po kilka razy można oglądać a Angry Joe dostał orgazmu hahaha

No bez jaj, to że paru kretynów z Internetu zrobiło woooow i klaskało jak małpa na widok banana ma świadczyć ,że konsola spoko wygląda? Ja na odmianę nie znam osobiście, żadnej osoby, której ta tandeta przypadła do gustu, bo jak? Jakieś białe plastikowe klapy, obrzydliwie wyglądający wlot na płyty, wielkość, ogólna stylistyka - no kur.. nie:)

Opublikowano

Od Was niestety nie można za wiele wymagać w kwesti posiadania gustu:)

cc4293f9bbdc2e2a93f7d183a64a6143.jpg

Edytowane przez ListuniO

Opublikowano

Ta PS5ka zapowiada się na świetny sprzęt :banderas: prawdopodobnie gra z Xboxa 360 czyli GTA V nie wyciągnie 4K 60fps, w co jestem wstanie uwierzyć bo plotki mówią o 8tflopach w PS5 a nie 10... :reggie:

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Czaicie, że listunio nieironicznie uważa tę plastikową tandetę za piękną konsolę? Xd 

Jak tam mordo? Gotowy na pogrom botów pokazem astroboya i godfalla?

maxresdefault.jpg

Opublikowano
5 minut temu, ListuniO napisał:

maxresdefault.jpg

Oo to da się zrobić, żeby ta konsola wyglada jeszcze gorzej?

Opublikowano
3 minuty temu, ListuniO napisał:

maxresdefault.jpg

Fajne segregatory.

Ale to jest paskudne 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.