Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

Ale będzie beka jak Ci mama psikusa zrobi i zastaniesz pod choinką te plejsrake.

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 362,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

To wąchanie PS5 pewnie by poczuć zapach spalonego plastiku po tym jak ta nie wyrabia i poci się przy D Y N A M I C Z N Y M 4K w „nowych”, „świeżutkich” produkcjach?

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Microsoft już nic nie musi. Sony samo się ora za każdym razem. Co oni robią z tą marką? 

Opublikowano

Nie wiem o co się tak (pipi)ie za ten pokaz. Godfall może i nikogo specjalnie ale pewnie też znajdzie swoich zwolenników. 

Ale ASTRO? Na bank bedzie również w VR i w tym wydaniu pozamiata jak poprzedni Astro. 

I to są powody do żenady, samozaorania itd? Chore typy jesteście które leca od kilku miechów jednym tekstem. 

A co do pada to wole w niego dmuchac niż baterie wymieniać:)

Opublikowano

Cytaty sławnych userów. Dzisiaj Yeti:

"Jedynym zmartwieniem Sony, jest chyba wyprodukowanie wystarczającej liczby egzemplarzy. "

"HAMULCOWY GENERACJI. "

"Boty porównują, śmiech boxa, który będzie przez cała generacje, kulą u nogi developerów, bo ramu tyle co w telefonie, do kilku gier wydanych na dwie generacje xDDD"

"Ale po co mam iśc do zielonego szamba? Gdzie gry są w takiej samej cenie, a tytułow startowych brak, bo wsteczna to wstarczający powód aby przekonać graczy do kupna konsoli bez gier?"

"Początek 2021, kupisz konsole bez problemu, a gierki będą po 200zł"

"Jak ten Demons wygląda, bez kozery dam 450zł. "

"9 rano, a zieloni już przechodzą pierwsze załamanie nerwowe, bo ktos na forum napisał microshit.

Hahaha, zupelnie jak dzieci w przedszkolu, wasza psycha jest już na skraju załamania, co nie dziwi po 7 latach beki i żółtych guwien od Pasibrzucha. 

Kończymy jedna generację, zaczynamy nową i spencerek znów wam pluje na twarz od samego początku brakiem jakichkolwiek gier. Miała być taka jedna, ale po pokazie której Czarus postanowił przerzucic się z konsoli na gitarę. 

Dziś Sony pokażę gameplaye z gier, które wyjdą na premierę i w 2021, gdzie microsoft pokazała rendery bez żadnych dat. Taka różnica, już od początku. 

ALE TO BĘDZIE PIĘKNA GENERACJA"

[*]

Opublikowano

Zaj,ebanie swojej najbardziej zakutej fanbazy to ostatnimi czasy największe osiągnięcie Sony. :) 

No i bądźcie wyrozumiali dla listerine: chłopak czuje zapewne to samo co YETI na ostatnim pozie PS5, noc przed zniknięciem.

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano

Ile on jeszcze w tym bunkrze będzie siedział? Podziałałby coś w końcu, pohajpował, bo lisciu to taki podchuyaszczy, że tylko nadaje się do wiązania sznurowadeł.

Opublikowano

(pipi)a może ja czegoś nie dostrzegam ale ten GODFALL to jakieś objawienie generacji?! Promują ta grę jakby to był jakiś mesjasz, a gra wyglada jakby ja robili jeszcze w czasach ps3 i teraz na szybko dodali kilka efektów.

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

Jak tam @ListuniO? Słyszałem, że ku,rwa niebieska zaorała XSX pokazem ekskluzywnego Silenta i MGSa, a SSD spokojnie wyciąga 4K/60.

Niebieska genialna konsola nie musi kupowac marek, studiów i gier żeby się sprzedać. Tylko Ci z 3 miejsca tak robia. 

Opublikowano
8 minut temu, ListuniO napisał:

Niebieska genialna konsola nie musi kupowac marek, studiów i gier żeby się sprzedać. Tylko Ci z 3 miejsca tak robia. 

Po prostu ma takich baranów do golenia, więc nic nie musi. Całe szczęście przynajmniej MS zadbał o konsolę dla core gamers. :) 

Opublikowano

Rany Listunio brzmi jak fanatyk gorszy niż Mendrek, nie interesują go by Sony  kupowało więcej studiów i miało więcej gier ekskluzywnych, liczy się tylko aby plejka się sprzedala

Opublikowano
7 minut temu, ASX napisał:

Rany Listunio brzmi jak debil*

Fixed.

Opublikowano
21 minut temu, zloto napisał:

Fixed.

Tylko na tyle Was stać? Zielony, zaściankowy elektorat.

Jakieś wyzwiska od debili? Jak tu Was brac na poważnie? 

Edytowane przez ListuniO

Opublikowano

Jakie kuzwa odklejanie? Wierzę w markę i tyle. Nie najapaliłem sie na GP bo nie widze w tym interesującego. Lubie Sonke za Sonke i jestem pewien sukcesu. To jest odklejenie?

Opublikowano
1 minutę temu, ListuniO napisał:

Jakie kuzwa odklejanie?

1 minutę temu, ListuniO napisał:

Wierzę w markę

Nie dość, żę odklejka to jeszcze nawiedzony. :) Serio, podziwiam Sony. Przy takiej porażce jaką jest teraz obecny stan PS5 fanbase jest tak wytresowany, że nawet nie bierze nic innego pod uwagę.

(pipi)nia wydawnicza? Kłamstwa i niedopowiedzenia? Nie ważne. Tylko Sony. 

Opublikowano

Czlowiek wstaje rano, patrzy a tu pokaz mozliwosci playstation, no dobra mozna obadac. A tu kur.wa jakies chinskie bajki i mangozj.eb gra w ch.ujowa platformowke. Ludzie trzymajcie mnie, niech to juz zdechnie wreszcie. 

Edytowane przez Il Brutto

Opublikowano

Tylko sony przyjaciele, no nie gadajcie że gra z ps3 i dmuchanie pada z robocikiem nie jest super. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.