Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

Fani exow Sony są GRACZAMI. A u jak u Was boty jazda na wstecznej?

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 362,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
1 minutę temu, Czoperrr napisał:

Listek ty w ogóle lubisz grać w gry?

Uwielbiam. Wczoraj grałem kilka godzin w Days Gone. Bardzo fajna klimatyczna gra. Ma kilka błędów ale NS poziomie ogólnym jest super.  A Ty?

Opublikowano

Oczywiście, że klapy nie grają w najlepszą gierkę na PS4, czyli motherfucking Bloodborne - tam obok wychylenia gałki w przód trzeba jeszcze umieć grać i myśleć.

Opublikowano
Godzinę temu, C1REX napisał:

Niesamowite jak ludziom jest trudno przełknąć możliwość, że obie konsole mogą być dobre. 

Dokładnie, Xbox Series X jak i S to najlepsze konsole do grania  :)  

Opublikowano

Płacąc 350 zł za tę samą grę WSPIERACIE BRANŻĘ.

Czego tu nie rozumiecie?

A że branża w zamian was wyrucha bez mydła? :shieeet:

Opublikowano

BRANŻA to Sony i nic więcej, to chyba oczywiste

Opublikowano
15 minut temu, Bzduras napisał:

Oczywiście, że klapy nie grają w najlepszą gierkę na PS4, czyli motherfucking Bloodborne - tam obok wychylenia gałki w przód trzeba jeszcze umieć grać i myśleć.

Wczoraj chwile pobiegałem po budynku auli przed spaniem. Doszedłem do zamku z którego dobiega światło i wtedy tracę energię i wyłączyłem bo się znudziłem. Ale to już chyba dość daleko czy początek bo dla klapow za trudne?

Opublikowano
18 minut temu, ListuniO napisał:

Wczoraj grałem kilka godzin w Days Gone.

Ubi-sofciak w otwartym świecie z elementami craftingu i cinematic experience. :) Tylko to jest na tej ku,rwie niebieskiej szmaciurze zrogowaciałej. Zastój wydawniczy Sony gorszy niż Microsoftu tej generacji. :) 

Opublikowano

Te ale od days gone to się proszę odczepic. Bardzo dobra gierka i dla mnie jedna z fajniejszych w tej generacji. Napewno lepsza niż te wszystkie gówna od ubi i wydmuszka od guerilla games.

Edytowane przez Ma_niek

Opublikowano
8 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Ubi-sofciak w otwartym świecie z elementami craftingu i cinematic experience. :) Tylko to jest na tej ku,rwie niebieskiej szmaciurze zrogowaciałej. Zastój wydawniczy Sony gorszy niż Microsoftu tej generacji. :) 

No to popatrzmy na line up MS. Wsteczna, wsteczna i wsteczna. Wsteczny generacji i na zmianę się nie zapowiada. Tylko lepsze bebechy jak w PC od 100 lat. 

Opublikowano
15 minut temu, ListuniO napisał:

No to popatrzmy na line up MS.

Ocenianie generacji która się nawet nie zaczęła? :) Wow, te klapy są głupsze niż myślałem.

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano

Plejszmata 4 dostarczyła 3 dobre gry bloodborne,nioh i drivesraka.

Reszta ich exow to wielka beka obraza prawdziwych graczy. W życiu bym nie dał za ich exa 200zl a co dopiero 360 XD

Opublikowano
20 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Ocenianie generacji która się nawet nie zaczęła? :) Wow, te klapy są głupsze niż myślałem.

No co za de.... Wytłumaczę szanownemu cock graczowi.
Wsteczna w aktualnej generacji i na zmianę (w kolejnej) się nie zapowiada. Za dużo monsterkow chyba wywaliłeś skoro już czytać ze zrozumieniem nie potrafisz. 

Opublikowano

Czaicie że klapy całą generację nie miały dobrej ekskluzywnej gry strzelaniny pif paf. W nowej generacji pewnie znowu nie będzie pif paf a do tego nie będzie porządnych wyścigów arcade. 

Ps5 konsola wybrakowana trochę. 

Jak można tego bronić? Obudźcie się!

Opublikowano

Po prostu 1st party Sony jest wybrakowane. Masz cinematic experience i długo nic. Na bardziej różnorodne doświadczenia spuszczono zasłonę milczenia. No mieć tylko plejkę to jak przeżyć 1/3 generacji. :o Ja bym tak nie mógł.

Opublikowano

Dobra z czego najlepiej wrzucać zdjęcia na forum bo mam tu jednegi newsa?

Opublikowano

No właśnie tak patrzę, że na PS5 nie zapowiada się na żadnego dobrego shootera FPS, skoro Bethesda siedzi w MS, a dzielić się nie będą, bo na darmo te prawie 8 baniek nie wydali.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.