Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano
5 minut temu, ListuniO napisał:

Chyba nie czytasz co piszą chłopki co wybrali Xboxa typu Pupcio, Inchuś i inni którym piana z pysków leci na myśl o Sony PlayStation. 

No piszą, że yebać plejśmieciarke prądem. Zdrowe podejście, w czym problem :dunno:

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 361,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
44 minuty temu, 20inchDT napisał:

Wystarczy wejść do tych ku.rw na neogaf i poczytać ich płacze, że DF przekupione xDD. Tfu na tych fanbojów sony.

Jak mogą pisać źle na plejśmiecia, DF przekupione a kilka miesięcy temu latały 2-3 tweety z DF o czymś chwalącym śmiecia 4.5 to klapy wszędzie to wklejały jak 11 przykazanie  :)

Jak to sony w czasach ps3 mówiło ''nasi fani w internecie robią kawał roboty za nas''   xD

Szpiedzy donoszą że dysk śmiecia 4.5 może być dużo wolniejszy, podobny wałek jak z udawanymi 10TF  a sony boi się ogarniętych ekip jak DF z testami żeby nie powstała (pipi)burza przed premierą  :dynia:  jeśli to się potwierdzi..... :)

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

Tak listerin. Tak bardzo nienawidzę playstation że miałem tylko 1,2,3,4, psp i vite. Jezu jaki ze mnie hejter! Przepraszam kutaragi 

Opublikowano

Dla klapersa, każdy kto kupuje lub ma Xboxa w domu jest po zielonej stronie, wszytsko wrzucają do jednego wora, bo ciężko u im pojąć, że można grać na obu konsolach a świat to coś więcej niż playstetion :dafuq:

Opublikowano

Jak się ma pęto kutaragiego w gębie jak w przypadku liścia, to nikt nie będzie mu w stanie wyargumentować zalety xboxa z gamepassem.

Edytowane przez Faka

Opublikowano
Godzinę temu, Pupcio napisał:

Czasami budzę się z krzykiem bo śni mi się że klapy mnie mordują za to że chce xboxa i jak już umieram mówią tylko "rodziny się nie opuszcza" chłopaki boję sie

Mam nadzieję że ostatni coś zada Kazuma Kiryu.

hqdefault.jpg

Opublikowano

Odniosłem się tylko do tego śmiesznego wpisu jako że niby Xbox to wyższa kultura. A patrząc na community to raczej słabo mówić o jakiejkolwiek kulturze. :Coolface:

Opublikowano

Jak już pisałem w temacie "właśnie ukończyłem" kusi was jeszcze zakup konsoli playstation 5? Odpalacie grę gays done i wyobrażacie sobie że przez następne 7 lat sony będzie was karmiło takim gównem :) pewnie chwilę będzie wam smutno bo przypomnicie sobie jak graliście w młodości z kuzynem/bratem/kolegą na szaraku w crasha na zmianę i plejstejszyn było super ale później ogarniacie że mamy 2020 rok wy jesteście 30 letnim łysiakiem, wasz kuzyn/brat/kolega dawno się wyhuśtał z tego świata a sony PlayStation jest yebaną kurwą która pluje na graczy jak tylko się da. No co ja mogę więcej powiedzieć? TYLKO XBOX :cool::lapka:

Opublikowano

Playstation 3 obrzydziło mi granie. Jak to dobrze, że jest xbox.

Opublikowano
12 minutes ago, 20inchDT said:

Playstation 3 obrzydziło mi granie. Jak to dobrze, że jest xbox.

Miałeś ps3? Po co?

Opublikowano
10 minut temu, C1REX napisał:

Miałeś ps3? Po co?

Mityczne eksy. Leżą sobie na półce nie wiadomo po co :dunno:

Opublikowano

Gdyby tylko istniała nowa konsola, która by te gierki z Ps3 za darmo odpaliła, podbiła rozdziałkę, dodała HDR i podwoiła klatki animacji...

:kaz:

Opublikowano

Klapom nie zależy na wstecznej, bo podswiadomie nienawidzą tych gier.

Opublikowano

Klapy? 

Najgorszy sort, wchodzisz do tematu a tam

spacer.png

I

spacer.png

a później groźby, straszenie, nie można złego słowa powiedzieć, na samą myśl o Playstation i community odechciewa się grać.

Opublikowano

Wsteczna be, nowych gier na horyzoncie nie ma, a konsole testują jakieś pajace.

Ain't that the truth.

Ależ smutno teraz być klapem

Opublikowano

Na razie wygląda to tak:

lhr1j8ouz3t51.jpg

Wystarczyło tylko trochę pokory i lepszej komunikacji, żeby nie sprawiać wrażenia bycia zakłamaną i golącą barany marką.

Opublikowano

Jestem pod wielkim wrażeniem tego jak jesteście w stanie sobie tłumaczyć że wybraliście Xboxa.

Gdzieś wcześniej pisałem że jesteście jak typ co ma nową dupeczk'e ale coś czuje że z nią jest nie tak i dzwoni co chwile do starej zeby jej powiedzieć że "mam już nową, lepszą, tańszą i wogóle z jej ryjem jest coś nie tak ale na zdjęciach wygląda sympatycznie":)

Opublikowano

Niech poprzednia wie co przej,ebała. Gdyby starała się bardziej to bylibyśmy dalej razem, a tak wymianka poszła na lepszy model.

Za to klapy ruchają tę samą laskę która może te 15 lat temu była mocną 8/10, ale nadgryzł ją ząb czasu po tym jak zderzyła się ze ścianą, obecnie wygląda na 4/10 ale wy wmawiacie sobie, że to coś niesamowitego. Ba! Nawet lepiej niż kiedyś! :) 

Opublikowano

Kupując ten badziew od $ony zostaje żalenie się barmanowi przy trzeciej kolejce, że w domu nowa kobieta, ale skrzypi, jęczy i poci się jak stara, w łóżku też jakoś za specjalnie lepsza nie jest, jedynie nowa tapeta na japie i w utrzymaniu droższa :) W bełchatowskich pubach tak wyglądają wieczory od jakiegoś czasu, potwierdzone info.

Opublikowano

Z potwierdzonych faktów wiemy, że są całe palety Xboksów gotowych na premierę.

U sony wiemy, że istnieje jedna sztuka w Japonii i część pre orderów została skasowana. 

:philosoraptor:

Opublikowano
1 godzinę temu, Figuś napisał:

Mam nadzieję że ostatni coś zada Kazuma Kiryu.

Kazuma Kiryu? Bohater tej serii gier co 7 część ominie plej(pipi)e przez pierwsze kilka miesięcy xD ?

Opublikowano
2 minuty temu, Soban napisał:

Kazuma Kiryu? Bohater tej serii gier co 7 część ominie plej(pipi)e przez pierwsze kilka miesięcy xD ?

Tak, tej samej której gry chodza na nowej generacji xboxa w 900p iksde

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.