Opublikowano piątek o 15:543 dni Ja to chyba zapamiętam tylkoWalki Butchera z Translucentem i z GunpowderemAkcja na Herospaźmie (wiadoma walka + scena z Cycem)Śmiertelne kichnięcieI póki co tyle.
Opublikowano wczoraj o 13:28 1 dzień Deep na początku to był przekocur. Raczej się skończyły pomysły, część poszła na gen V i teraz są takie popłuczyny. Tam też były spoko, np. jak ten typ co widział wszystko jak Muppet Show. A ostatnie moce to laska z mocnymi łoniakami 👎
Opublikowano wczoraj o 15:01 1 dzień A w drugim sezonie Gen V jest cos wartego uwagi? Pierwszy mnie nie wciagna za mocno wiec ogladam od razu 5 Boysow.
Opublikowano wczoraj o 16:00 1 dzień Brat się poświęcił i mówi że jak pierwszy był słaby, to drugi jest tragiczny.Ja dałem radę 3 odcinki 1 sezonu, zwykłe ochłapy jak te seryjniaki od DC.
Opublikowano wczoraj o 19:52 1 dzień 4 godziny temu, pawelgr5 napisał(a):A w drugim sezonie Gen V jest cos wartego uwagi? Pierwszy mnie nie wciagna za mocno wiec ogladam od razu 5 Boysow.Nic ciekawego. Ja dalej nie kumam jak mogli te 5 odcinków (2-6) tego sezonu Boysów tak spieprzyć? Po ostatnim odcinku napiszemy pewnie że całość warta uwagi to ostatnie 15 minut 6 odcinka i odcinki 7 i 8.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. W sumie byłyby niezłe jaja jakby nic się nie rozwiązało a reszta by była do zobaczenia w Gen V
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 26 minut temu, suteq napisał(a):W sumie byłyby niezłe jaja jakby nic się nie rozwiązało a reszta by była do zobaczenia w Gen V Ło kurwa. O tym nie pomyślałem xd a to ma być 3 sezon gen v?
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. A czy ktoś w ogóle liczy że te 2 odcinki nawet najlepsze, uratują ten serial? Bo to nie jest tak że mamy spadek i będzie świetny finał. My mamy babranie się w bagnie nijakości i liczymy że chociaż ostatni odcinek nam to wyrówna na zero. Ludzie mają moralniaki że to oglądają, przypomina mi się najgorszy moment Walking Dead, gdy odcinki polegały na zbieraniu pomidorów i oglądaniu jak npc ubrane w kombinezony z opon rozwalają zombie w lesie.
Opublikowano 20 minut temu20 min 53 minuty temu, rafanus2 napisał(a):Ło kurwa. O tym nie pomyślałem xd a to ma być 3 sezon gen v?Nie śledziłem ale teraz sprawdziłem i jednak Gen V się skończyło po 2 sezonach. No to tym bardziej czuję że w 2 odcinki gówno pokażą albo zrobią speedruna w ostatnie 15 minut xd