Skocz do zawartości

Forumkowy Steam Sale, czyli i Ty mozesz zostać extrimowym Mikołajem - Epizod V: Free-For-All

Featured Replies

Opublikowano
4 minuty temu, Dr.Czekolada napisał:

Bez sensu, że bony z punktów nie wchodzą na prezent dla kogoś. 

Nie żebym żałował ale Gaben to jednak jest gupi.

Ale za to możesz sobie nakupić emotek do porzygu :potter:

• Odpowiedzi 659
  • Wyświetleń 61,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dziekuje wszystkim za wziecie udziału w evencie, było w tym roku naprawde ostro a niektórym puściły hamulce. Musze specjalnie wymienic @Rayos oraz @Matriks_1111 bo chłopaki zaatakowali mimo ze nie gra

• Polazlem do wyrka, zamykam oczy i sie telefon zaswiecil, to sprawdze co to bo przeciez jeszcze nie spie.       Co tu sie odyebalo przed spaniem jaka bomba na twarz @Shank

Opublikowano
4 minuty temu, oFi napisał:

Mikolaj w tym roku strzela z railguna 

W tym? Od pieciu lat nakoorvia hedszoty w kolana

Opublikowano
  • Autor

No i @Homer S wykonał wyrok...

ytFtdk4.png

A w kodziku

cL0v6Ja.png

:obama::obama::obama::obama: Ale rozyebany jestem, koniec, K O N I EC bo zdechne tu, ludzie szalenstwo jakieś. Nawet gifa nie wrzucam bo nie wiem co sie dzieje.

Opublikowano

Rozmawiamy sobie na czacie i nagle BANG-BANG! Powiadomienie - wchodzę i mnie zabiło... 

vgLF04d.jpg

@Velius czy Tobie przypadkiem sufit na łeb się nie spadł?! Tyle było rozmów o tym, że musimy być rozważni i co? Chwila nieuwagi i leżę na deskach

giphy.gif

Dziękować nie wiem nawet jak, bo po prostu chyba nie ma słów, którymi bym opisał jak się teraz czuję :obama:

Ale mimo wszystko DZIĘKI, jakkolwiek to nie brzmi, a ja dalej idę schodzić na zawał

giphy.gif

Opublikowano
1 minutę temu, Matriks_1111 napisał:

Rozmawiamy sobie na czacie i nagle BANG-BANG! Powiadomienie - wchodzę i mnie zabiło... 

vgLF04d.jpg

@Velius czy Tobie przypadkiem sufit na łeb się nie spadł?! Tyle było rozmów o tym, że musimy być rozważni i co? Chwila nieuwagi i leżę na deskach

giphy.gif

Dziękować nie wiem nawet jak, bo po prostu chyba nie ma słów, którymi bym opisał jak się teraz czuję :obama:

Ale mimo wszystko DZIĘKI, jakkolwiek to nie brzmi, a ja dalej idę schodzić na zawał

giphy.gif

No i oberwał!

Opublikowano
  • Autor

@Krzysztof Tomczak co ten człowiek zrobił, najpierw zanęcił gierka z drugiej pozycji zeby zaraz potem dowalic bombe z pierwszej.

200.webp?cid=790b7611880f68123af7be2c631

XxcbuOl.png

Co za wariat trzymajcie mnie, to juz jest fatality, brak słów, koniec, leże na deskach. Dziekuje i brak słów poza ciagłymi "ja pier**le" :obama:

200.webp?cid=790b761132417d11ebd4666f616

Opublikowano

Nie dadzą mi nawet się przebudzić. @blantman zaskoczył mnie z samego rana. Ja się po tym wszystkim nie otrząsnę do następnego eventu
btZqNvo.png

Dziękuję

Opublikowano

a mi z kodziku na eshop, ktory dostalem, wlecial Torchlight 2 :) dziekuje!

gZF8Rj2.png

Opublikowano
  • Autor

Ajjjj a we mnie wjechal dzisiaj @kes z zaskoczenia.

WZ1DgBt.png

A w kodziku Season Pass do mojej ulubionej gry ze Switcha :banderas::obama:

20191224_121224.jpg?width=460&height=614

Dziekuje serdecznie, ale wariat wyczaił. Dzisiaj wigilia u teściów wiec od 16 do 19 bedzie ciezko, ale z takimi prezentami od was wszystkich człowiek da rade wytrzymac :cool:

Opublikowano

Ledwo do Teściów dojechałem...
@Velius, chyba się mści...

ObI6IFH.jpg

ePOrPg0.png

Solidnie przettrzebiona topka WL.
Dziękuję, już nawet nie wiem co napisać

Opublikowano

Velius to chyba co roku wygrywa na jakiejś loterii, że tak strzela takimi bombami. :obama:

Opublikowano
  • Autor

Nawalalem na dwa etaty cały rok zeby odlożyć na świeta, wszystko szło do specjalnej skarbonki i dobrze zaplanowane, jak co roku. Nie ma to tamto.

@Grzegorzo Racja! Bardzo przepraszam nie wiem jak to sie stalo.

unknown.png?width=951&height=614

Chłop wjechal jak chodzilem w Pepco za nakładka na sedes dla synka, podobny survival wiec mimo iz nie mam na WL postanowilem przyjac bo gierka wyglada interesujaco. Bardzo dziekuje :banderas: