Opublikowano 23 grudnia 20195 l 4 minuty temu, Dr.Czekolada napisał: Bez sensu, że bony z punktów nie wchodzą na prezent dla kogoś. Nie żebym żałował ale Gaben to jednak jest gupi. Ale za to możesz sobie nakupić emotek do porzygu
Opublikowano 23 grudnia 20195 l 4 minuty temu, oFi napisał: Mikolaj w tym roku strzela z railguna W tym? Od pieciu lat nakoorvia hedszoty w kolana
Opublikowano 23 grudnia 20195 l Autor No i @Homer S wykonał wyrok... A w kodziku Ale rozyebany jestem, koniec, K O N I EC bo zdechne tu, ludzie szalenstwo jakieś. Nawet gifa nie wrzucam bo nie wiem co sie dzieje.
Opublikowano 23 grudnia 20195 l Rozmawiamy sobie na czacie i nagle BANG-BANG! Powiadomienie - wchodzę i mnie zabiło... @Velius czy Tobie przypadkiem sufit na łeb się nie spadł?! Tyle było rozmów o tym, że musimy być rozważni i co? Chwila nieuwagi i leżę na deskach Dziękować nie wiem nawet jak, bo po prostu chyba nie ma słów, którymi bym opisał jak się teraz czuję Ale mimo wszystko DZIĘKI, jakkolwiek to nie brzmi, a ja dalej idę schodzić na zawał
Opublikowano 23 grudnia 20195 l 1 minutę temu, Matriks_1111 napisał: Rozmawiamy sobie na czacie i nagle BANG-BANG! Powiadomienie - wchodzę i mnie zabiło... @Velius czy Tobie przypadkiem sufit na łeb się nie spadł?! Tyle było rozmów o tym, że musimy być rozważni i co? Chwila nieuwagi i leżę na deskach Dziękować nie wiem nawet jak, bo po prostu chyba nie ma słów, którymi bym opisał jak się teraz czuję Ale mimo wszystko DZIĘKI, jakkolwiek to nie brzmi, a ja dalej idę schodzić na zawał No i oberwał!
Opublikowano 23 grudnia 20195 l Myślałem że pływam już po bezpiecznych wodach, ale widocznie rozjuszyłem rekiny i też mi sie oberwało :O A to dopiero dzień przed wigilią <3
Opublikowano 23 grudnia 20195 l Autor @Krzysztof Tomczak co ten człowiek zrobił, najpierw zanęcił gierka z drugiej pozycji zeby zaraz potem dowalic bombe z pierwszej. Co za wariat trzymajcie mnie, to juz jest fatality, brak słów, koniec, leże na deskach. Dziekuje i brak słów poza ciagłymi "ja pier**le"
Opublikowano 24 grudnia 20195 l Nie dadzą mi nawet się przebudzić. @blantman zaskoczył mnie z samego rana. Ja się po tym wszystkim nie otrząsnę do następnego eventu Dziękuję
Opublikowano 24 grudnia 20195 l Miały być spokojne święta, a tu policja mi wpadła na chatę z rana. Dzięki @blantman!
Opublikowano 24 grudnia 20195 l a mi z kodziku na eshop, ktory dostalem, wlecial Torchlight 2 dziekuje!
Opublikowano 24 grudnia 20195 l Autor Ajjjj a we mnie wjechal dzisiaj @kes z zaskoczenia. A w kodziku Season Pass do mojej ulubionej gry ze Switcha Dziekuje serdecznie, ale wariat wyczaił. Dzisiaj wigilia u teściów wiec od 16 do 19 bedzie ciezko, ale z takimi prezentami od was wszystkich człowiek da rade wytrzymac
Opublikowano 24 grudnia 20195 l Ledwo do Teściów dojechałem...@Velius, chyba się mści... Solidnie przettrzebiona topka WL. Dziękuję, już nawet nie wiem co napisać
Opublikowano 24 grudnia 20195 l Velius to chyba co roku wygrywa na jakiejś loterii, że tak strzela takimi bombami.
Opublikowano 24 grudnia 20195 l Autor Nawalalem na dwa etaty cały rok zeby odlożyć na świeta, wszystko szło do specjalnej skarbonki i dobrze zaplanowane, jak co roku. Nie ma to tamto. @Grzegorzo Racja! Bardzo przepraszam nie wiem jak to sie stalo. Chłop wjechal jak chodzilem w Pepco za nakładka na sedes dla synka, podobny survival wiec mimo iz nie mam na WL postanowilem przyjac bo gierka wyglada interesujaco. Bardzo dziekuje
Opublikowano 24 grudnia 20195 l Wesołych Świąt wszystkim i na serio wielki szacunek za niezwykle pozytywną akcję.
Opublikowano 24 grudnia 20195 l @Velius dzieki za gifta. Niby że aima mi potrzeba? Niefortunnie skasowalem wiadomosc nim zrobilem zrzut ;< ale to jest Kovaak 2.0.