Skocz do zawartości

Forumkowy Steam Sale, czyli i Ty mozesz zostać extrimowym Mikołajem - Epizod V: Free-For-All

Featured Replies

Opublikowano

ja GIF

beautiful GIF

OtqY9x9.png

Ostatni raz grałem na PS2 za swych czasów, świetnie się bawiłem, sadze ze tak samo teraz bedzie

james sawyer wow GIF

9xoDyYE.png

131mb juz ściągnięte! nie wiedziałem ze wycieli soundtrack

jingle all the way thank you GIF

• Odpowiedzi 659
  • Wyświetleń 61,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dziekuje wszystkim za wziecie udziału w evencie, było w tym roku naprawde ostro a niektórym puściły hamulce. Musze specjalnie wymienic @Rayos oraz @Matriks_1111 bo chłopaki zaatakowali mimo ze nie gra

• Polazlem do wyrka, zamykam oczy i sie telefon zaswiecil, to sprawdze co to bo przeciez jeszcze nie spie.       Co tu sie odyebalo przed spaniem jaka bomba na twarz @Shank

Opublikowano
  • Autor
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Polazlem do wyrka, zamykam oczy i sie telefon zaswiecil, to sprawdze co to bo przeciez jeszcze nie spie.

JJIQhWo.png

giphy.gif

Co tu sie odyebalo przed spaniem jaka bomba na twarz :obama:@Shankor zwariowałeś chłopie, teraz nie zasne.

TEN CZŁOWIEK JEST NIENORMALNY

tenor.gif?itemid=9964050

vgTvcwr.png

86a892722ca349af-600x338.gif

tenor.gif?itemid=4798075

(pipi) CO SIE STALO JA YEBIE NIECH KTOS MI WYTLIMACZY CO ZASZLO :obama:

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Widzę, że kolega @Shankor wyruszył na konkretne nocne łowy, bo i mnie nawiedził w nocy. Człowiek budzi się do dziecka i wracając do łóżka widzi takie coś

4AyK2j4.jpg

A w głowie tylko takie - WTF? Ale jak to się w ogóle stało? 

giphy.gif

Dziękuję za prezent i po raz kolejny podkreślę, że to co się tu wyprawia w tym roku, przechodzi moje najśmielsze oczekiwania :hi:

Ależ będzie grania do premiery Cyberpunka :banderas: :obama:

EDYTA: odnoszę dziwne wrażenie, że upolowanych będzie więcej, ale jeszcze się nie obudzili i nie wiedzą co ich spotkało :D

Edytowane przez Matriks_1111

Opublikowano

BxPYtbD.jpg

Dziękuję bardzo @Shankor idealnie trafiony prezent :ohboy:

Opublikowano

3AwiMCL.jpg

Człowiek u teściów bez kompa to i nie udziela się w temacie zbytnio. Rano zerkam na telefon a tu taki fajny prezent od @Ukukuki. Dziękuję:)!

Opublikowano

kVrSkme.jpg

eCC63Iy.jpg

Wielkie dzięki @Stona :wub:  :santa:

No zdecydowanie mam w co grać w nadchodzącym roku :mog:

I edycja xD

QccEgF5.png

@Grabek Dziękuje pięknie :) zapomniałem w odpowiednim momencie zrobić zrzut. W moich notatkach ciebie nie ma to ostatkiem sił coś wysłałem ;p 

U mnie te święta zdecydowanie pod znakiem Resident Evil, ogram na pewno te wszystkie części które dostałem bo serię znam dopiero od 4. 

Edytowane przez Ukukuki

Opublikowano

siedziałem pod kamieniem a i tak dostałem granatem z nienacka @Dr.Czekolada   :obama:

a39edd6108b1b7ff951f0c673f4ca7a49d02baec

a576b46775d05ca7fcad5cbfd0bbe2c251dd6e94

Edytowane przez oFi

Opublikowano
  • Autor

B8o5ABJ.png

Karuzela sie nie zatrzymała i widze, ze chłopaki sie spotkali w ringu i rzucili tym samym :obama:

@Shen byl pierwszy wiec drugi niestety musze odrzucic. Bardzo dziekuje, wyglada na ciekawego dungeon crawlera w bardzo fajnej oprawie, pogra sie kiedys podczas luzniejszych i dluzszych dni :banderas:

Opublikowano

Widzę Mikołaj nie oszczędza nikogo, nawet nieobecnych :obama:

yPrRMOG.png

A pod kodem...

HtaK5QQ.png

Jasny gwincior, nie wiem co powiedzieć O_o. Dziękuję serdecznie pan @Grabek, będzie grane jak tylko wrócę do domu :banana-santa:

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

Pan @Ukukuki postanowił, że zostanę myśliwym. Dziękuję i już wdrapuję się na ambonę :) 

8cCPBSY.png

Opublikowano
1 minutę temu, Labtec napisał:

ixtnPNc.png

już słyszę w głowię muzyczkę z Indiana Jones

dzięki!

Ty tyryty tytyrym tytyryty tyty tym tym tym :)

Opublikowano

unknown.png

@Starh atakuje cichaczem i to podobno świetnym :banderas:

Opublikowano

Najsu gift, miałem sobie też brać na PS4, ale wolałem wydać kaskę na gifty dla innych. <3

Opublikowano

Szanuje moi drodzy. Przy takich bombach myślałem ze wykonczycie się najdalej wczoraj. Spokojnych swiąt życzę!

Opublikowano

Obstawiam, że Velius to trzyma jeszcze atomówki na Nowy Rok. :D