Opublikowano 25 grudnia 20195 l Ostatni raz grałem na PS2 za swych czasów, świetnie się bawiłem, sadze ze tak samo teraz bedzie 131mb juz ściągnięte! nie wiedziałem ze wycieli soundtrack
Opublikowano 25 grudnia 20195 l Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Polazlem do wyrka, zamykam oczy i sie telefon zaswiecil, to sprawdze co to bo przeciez jeszcze nie spie. Co tu sie odyebalo przed spaniem jaka bomba na twarz @Shankor zwariowałeś chłopie, teraz nie zasne. TEN CZŁOWIEK JEST NIENORMALNY (pipi) CO SIE STALO JA YEBIE NIECH KTOS MI WYTLIMACZY CO ZASZLO Edytowane 25 grudnia 20195 l przez Velius
Opublikowano 25 grudnia 20195 l Widzę, że kolega @Shankor wyruszył na konkretne nocne łowy, bo i mnie nawiedził w nocy. Człowiek budzi się do dziecka i wracając do łóżka widzi takie coś A w głowie tylko takie - WTF? Ale jak to się w ogóle stało? Dziękuję za prezent i po raz kolejny podkreślę, że to co się tu wyprawia w tym roku, przechodzi moje najśmielsze oczekiwania Ależ będzie grania do premiery Cyberpunka EDYTA: odnoszę dziwne wrażenie, że upolowanych będzie więcej, ale jeszcze się nie obudzili i nie wiedzą co ich spotkało Edytowane 25 grudnia 20195 l przez Matriks_1111
Opublikowano 25 grudnia 20195 l Człowiek u teściów bez kompa to i nie udziela się w temacie zbytnio. Rano zerkam na telefon a tu taki fajny prezent od @Ukukuki. Dziękuję:)!
Opublikowano 25 grudnia 20195 l Wielkie dzięki @Stona No zdecydowanie mam w co grać w nadchodzącym roku I edycja xD @Grabek Dziękuje pięknie zapomniałem w odpowiednim momencie zrobić zrzut. W moich notatkach ciebie nie ma to ostatkiem sił coś wysłałem ;p U mnie te święta zdecydowanie pod znakiem Resident Evil, ogram na pewno te wszystkie części które dostałem bo serię znam dopiero od 4. Edytowane 25 grudnia 20195 l przez Ukukuki
Opublikowano 25 grudnia 20195 l siedziałem pod kamieniem a i tak dostałem granatem z nienacka @Dr.Czekolada Edytowane 25 grudnia 20195 l przez oFi
Opublikowano 25 grudnia 20195 l Autor Karuzela sie nie zatrzymała i widze, ze chłopaki sie spotkali w ringu i rzucili tym samym @Shen byl pierwszy wiec drugi niestety musze odrzucic. Bardzo dziekuje, wyglada na ciekawego dungeon crawlera w bardzo fajnej oprawie, pogra sie kiedys podczas luzniejszych i dluzszych dni
Opublikowano 25 grudnia 20195 l Widzę Mikołaj nie oszczędza nikogo, nawet nieobecnych A pod kodem... Jasny gwincior, nie wiem co powiedzieć O_o. Dziękuję serdecznie pan @Grabek, będzie grane jak tylko wrócę do domu Edytowane 25 grudnia 20195 l przez raven_raven
Opublikowano 25 grudnia 20195 l Pan @Ukukuki postanowił, że zostanę myśliwym. Dziękuję i już wdrapuję się na ambonę
Opublikowano 25 grudnia 20195 l 1 minutę temu, Labtec napisał: już słyszę w głowię muzyczkę z Indiana Jones dzięki! Ty tyryty tytyrym tytyryty tyty tym tym tym
Opublikowano 25 grudnia 20195 l Najsu gift, miałem sobie też brać na PS4, ale wolałem wydać kaskę na gifty dla innych. <3
Opublikowano 25 grudnia 20195 l Szanuje moi drodzy. Przy takich bombach myślałem ze wykonczycie się najdalej wczoraj. Spokojnych swiąt życzę!