Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano

Nie bralem XSS w ogole pod uwage, ale w tej cenie to az grzech nie skorzystac. Pogonie KOXa, doplace z 4-5 stowek i jest pol nextgenik z  2 letnia gwara do exow 1st-3rd party i drobiu w gamepassie :notbad:

Edytowane przez bebbop

• Odpowiedzi 35,2 tys.
  • Wyświetleń 2,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jak ja lubie to dodawanie sobie kompetencji z dupy. Urodził się na początku lat 90 i od razu staż gracza mu się zaczął liczyć, już jak berbeć bez umiejętności srania do nocnika sobie CV redaktora budo

• Ladnie Spencer obchodzi 25-cio lecie Playstation 

• Po całej generacji spędzonej z PS4 zakup klocka wydawał się jedynym sensownym rozwiązaniem. Głównie z uwagi na gamepass i całą bibliotekę nieogranych gier. Pierwsze wrażenie to radość z unboxingu, bo

Opublikowano
Teraz, orion50 napisał:

Kompatybilność wsteczna ma być na tym Series S taka jak na Series X ? 

Tak

Opublikowano

No szkoda, że tego napędu nie ma. Jak brałem grę na premierę to po przejściu zaraz goniłem tracąc kilka dyszek. 

Edytowane przez D.B. Cooper

Opublikowano

7 minut temu, orion50 napisał:

Kompatybilność wsteczna ma być na tym Series S taka jak na Series X ? 

No zależy co przez to rozumieć, Series X ma podbijać rozdzielczość, klateczki, więc zobaczymy czy dokładnie taka sama :) Chociaż S ma mieć do 1440p więc może wszystko na luzie przejdzie.

Daliby już więcej info, ehh za długo to wszystko trwa.

Edytowane przez Moldar

Opublikowano
47 minut temu, Rozi napisał:

I wszystko temacie 'doświadczony gracz zawsze wie o którą konsolę chodzi' :reggie:

Nigdy w życiu się nie pomyliłeś?

Opublikowano

Nigdy. 

Opublikowano

Po co? telewizory będą miały apkę.

MS wchodzi na rynek telewizorów :xboss: /s

Edytowane przez 20inchDT

Opublikowano
2 minuty temu, 20inchDT napisał:

Po co? telewizory będą miały apkę.

MS wchodzi na rynek telewizorów :xboss: /s

Nowe TV będą miały apkę, stare niekoniecznie, przystawka z 100$ może się okazać strzałem w 10

Opublikowano
  • Autor

Też obstawiam przystawkę xclouda pod tv z kontrolerem. Na hendhelda nie ma szans, to kurczacy się rynek zabetonowany przez Switcha

Opublikowano

ale jedno zj.ebali, nie dali od razu zielonego światła dla sklepów na robienie preorderów, aż sie prosi o to 

XSS + rok GamePass i chętnie klikam takie preorder, przecież to groszowe sprawy będa :cool2:

Opublikowano
4 minuty temu, nero2082 napisał:

ale jedno zj.ebali, nie dali od razu zielonego światła dla sklepów na robienie preorderów, aż sie prosi o to 

XSS + rok GamePass i chętnie klikam takie preorder, przecież to groszowe sprawy będa :cool2:

rok GP akurat nie wyglądałby atrakcyjnie cenowo, chyba że daliby jakąś promkę, a przede wszystkim wprowadzili opcję na rok :kaz:

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

no właśnie robię rozeznanie w temacie, tylko miesięczne przedłużki oferują? ultimate to chyba zbytek co?

4ljovxffcyx41.jpg

z takim czymś na premierę to nie ma wstydu, jest co giercować na 10.11 ;) cena jest mocno przekonywująca a oferta przebija PS5 digital w przedbiegach

jestem Klapem rozważającym zakup Xboxa, sam się tego nie spodziewałem :p 

Opublikowano

Jak będą patche "X enchanced" dla gier z xbox one, to mega konsolka. Gorzej jak we wstecznej dostanie się tylko wersje gier z one S ;/

Opublikowano
2 minuty temu, nero2082 napisał:

jestem Klapem rozważającym zakup Xboxa, sam się tego nie spodziewałem :p 

Nigdy nie jest za późno na pójście po rozum do głowy. :)

Opublikowano

No ale pod indory czy gierki jak teraz Wasteland 3 to musi być dobry deal tylko coś ten gp widzę że kosztuje nie 4 zł co to za fałszywe informacje krążą po forum xD