Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano

Ciekawe czy będzie jakiś supersampling czy coś takiego bo mam monitor tylko 1080P :/. Oferta super i chyba się skusze, powrót do Destiny 2 :obama: i gamepass na start. 

• Odpowiedzi 35,2 tys.
  • Wyświetleń 2,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jak ja lubie to dodawanie sobie kompetencji z dupy. Urodził się na początku lat 90 i od razu staż gracza mu się zaczął liczyć, już jak berbeć bez umiejętności srania do nocnika sobie CV redaktora budo

• Ladnie Spencer obchodzi 25-cio lecie Playstation 

• Po całej generacji spędzonej z PS4 zakup klocka wydawał się jedynym sensownym rozwiązaniem. Głównie z uwagi na gamepass i całą bibliotekę nieogranych gier. Pierwsze wrażenie to radość z unboxingu, bo

Opublikowano
23 minuty temu, nero2082 napisał:

no właśnie robię rozeznanie w temacie, tylko miesięczne przedłużki oferują? ultimate to chyba zbytek co?

4ljovxffcyx41.jpg

z takim czymś na premierę to nie ma wstydu, jest co giercować na 10.11 ;) cena jest mocno przekonywująca a oferta przebija PS5 digital w przedbiegach

jestem Klapem rozważającym zakup Xboxa, sam się tego nie spodziewałem :p 

Jeśli nie potrzebujesz grania po sieci to wystarczy zwykły Game Pass. 

20 minut temu, messer88 napisał:

No ale pod indory czy gierki jak teraz Wasteland 3 to musi być dobry deal tylko coś ten gp widzę że kosztuje nie 4 zł co to za fałszywe informacje krążą po forum xD 

Od czasu do czasu masz promocję na GP za 4 zł. Przy takiej promocji najlepiej wcześniej kupić Golda na rok, lub więcej i później skorzystać z tej promocji. Sumuje Ci się Gold z promocyjnym GamePassem i masz na ponad rok lub więcej Game Pass Ultimate.

Opublikowano
4 godziny temu, Bzduras napisał:

512GB? Przecież już na obecnej generacji 1TB to jakiś żart. Cięcie kosztów to jedno, ale konsola nowej generacji z dyskiem takiej pojemności to półprodukt imo.

Skoro wydajnosciowo jest to porownywane do XOX to jaki to jest nextgen? Dla mnie to curentgen a od listopada past gen.

Wyglada jak pier.dolony glosnik. Ale kompaktowosc na plus. 1300 to tez niezla cena. Oby sie sprawdzila bo wtedy ps4 w swieta po pincset :cool:

Opublikowano
  • Autor
Teraz, Mejm napisał:

Skoro wydajnosciowo jest to porownywane do XOX to jaki to jest nextgen? Dla mnie to curentgen a od listopada past gen.

giphy.gif?cid=3640f6095be09c60466e775367

Opublikowano
3 minuty temu, Mejm napisał:

Jest lepsze wydajnościowo od XOX.

Opublikowano
12 minut temu, orion50 napisał:

Ciekawe czy będzie jakiś supersampling czy coś takiego bo mam monitor tylko 1080P :/. Oferta super i chyba się skusze, powrót do Destiny 2 :obama: i gamepass na start. 

Myślę, że na pewno uświadczysz supersampling. Z tego co zaprezentowali to ta konsola jest właśnie dla takich osób jak Ty z odbiornikami FullHD czy obsługującymi rozdzielczość 1440p. 

Opublikowano
16 minut temu, Mejm napisał:

Wyglada jak pier.dolony glosnik. Ale kompaktowosc na plus.

to jest odtwarzacz™ Game Pass, taki netflix gamingu, i tak bym to traktował

do tego wielkośći 2,5 pada co jest szalone, więc na tę chwilę

XSS > PS5 digi

XSS > Nintendo Znicz

XSS > dowolny handheld

Edytowane przez nero2082

Opublikowano
50 minut temu, 20inchDT napisał:

Jak będą patche "X enchanced" dla gier z xbox one, to mega konsolka. Gorzej jak we wstecznej dostanie się tylko wersje gier z one S ;/

kiedys byl jeden przeciek, kompatybilnosc miala byc tylko z One S

Opublikowano

EhYt4MKWsAEedm1?format=png&name=small

Za tę cenę chyba się skuszę. :obama:

Opublikowano

Jeśli konsola jest mocniejsza od One X, to spokojnie ujrzymy ulepszone gry ze wstecznej kompatybilności jak RDR w 4K czy Half-Life'a 2, także w 4K.

Opublikowano
  • Autor

Wygląda na to że devi są zadowoleni

Opublikowano

I tak jeszcze ze sto razy trzeba będzie tłumaczyć, że Series S jest mocniejsze od Koksa. ;)

Opublikowano

Jeszcze niech dowalą darmowe granie po sieci to już wgl xD nie wierzę w to co pisze ale obecnie ten Xbox i GP wydaja się naprawdę fajna zabawka w mojej sytuacji :) bardzo pozytywnie dziś mnie zaskoczyli

Opublikowano

Nie no, ale z tymi zachwyconymi developerami konsolą X czy Z to dajmy sobie spokój xd

Opublikowano
43 minuty temu, MYSZa7 napisał:

Jeśli nie potrzebujesz grania po sieci to wystarczy zwykły Game Pass. 

liczę na megatonę w postaci free XBL :p 

Opublikowano

Ta cała akcja z tym darmowym XBL raczej odnosi sie do gier free to play patrz fortnite, Apex itp

Opublikowano

wybaczcie Mejmowi, ten człowiek dalej w erze PS3 xD

nie ma co jednak ukrywać, ze komunikacja odnośnie nowych xboxów jest słaba, bo ja też mam wątpliwości czy Series S też będzie miał enhanced gierki skoro na pudełkach pojawiło się logo "X Enhanced".

Opublikowano
3 minuty temu, Soul napisał:

Ta cała akcja z tym darmowym XBL raczej odnosi sie do gier free to play patrz fortnite, Apex itp

Ale to też jest dobra akcja. Brata bym namówił na Xboxa xD tak zapytam z narodowego obowiązku ale GP można podzielić na dwie konsole cnie? 

Opublikowano
2 minuty temu, Szymek napisał:

Ale to też jest dobra akcja. Brata bym namówił na Xboxa xD tak zapytam z narodowego obowiązku ale GP można podzielić na dwie konsole cnie? 

Opublikowano
  • Autor
1 minutę temu, Szymek napisał:

tak, robie tak  z moim bratem. Kupujemy wspólnie gry, opłacamy gamepassa itd, super opcja 

Opublikowano

Super opcja, ale ze składek na PS3 wielki śmiech :) Tak to się wspiera branżę :)

Opublikowano
  • Autor

Co jest złego w korzystaniu wspólnie z członkiem rodziny, z oficjalnie wspieranej, w pełni legalnej funkcji konsoli? 

chyba za mocno trajhardujesz