20inchDT 3 361 Opublikowano 9 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2020 40 minut temu, ASX napisał: Coś mi się wydaje że Series S i X mogą nie zadebiutować u nas 10 listopada xddd Weż nie strasz. Spojrzałem na twittera xboxa i jest info, że 10 u nas Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 9 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2020 Tak jest, grucha też pisze że 10tego a lepszego źródła nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 9 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2020 37 minut temu, ASX napisał: Myślę że może byc znacznie większą obsuwa jeśli w Polsce program All Access wystartuje tylko z Xboxem one S 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 9 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2020 Legancko Cytuj Odnośnik do komentarza
Lokomotywa 371 Opublikowano 9 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2020 o czym wy gadacie, oficjalnie potwierdzone że 10 listopada premiera w PL obu modeli 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 9 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2020 Żeby nie mój pudełkowy fetysz to pewnie brałbym małe, białe pudełko, jako dodatek do PS5, a tak trzymam się pierwotnego planu i najpierw wjedzie XSX. Zastanawiam się nad sensownością pre-orderowania - to w końcu XBOX, raczej nikt się na to w Polsce nie rzuci... chyba... Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 9 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2020 A mi się wydaje że xss to zrobi u nas nieźle, sam jestem prawie pewien że biorę żeby się zapoznać z usługą gamepass. Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 9 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2020 2 godziny temu, Daddy napisał: Gearsy w 120fpsach na tym małym pudle Obok już znanych gier na premierę będzie jeszcze Gears Tactics i nowy Tetris Effect (oba w XGP) + multi jak Dirt 5, nowy AC czy Watch Dogs Legions Dirt chyba wychodzi na premiere w Game Passie? czy się mylę? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 9 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2020 Mylisz się. Nigdy nic takiego nie bylo mówione. Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 9 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2020 1 godzinę temu, ASX napisał: Coś mi się wydaje że Series S i X mogą nie zadebiutować u nas 10 listopada xddd Tez mi to przeszło przez myśl, czuje problem z dostępnością konsol w dniu premiery. 5 minut temu, suteq napisał: Mylisz się. Nigdy nic takiego nie bylo mówione. Możliwe, po prostu myślałem że dadzą go w GP bo zapowiada się na średniaka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Xehanort Opublikowano 9 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2020 Jak było to sorry Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 9 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2020 Jaram się Series S, a co dopiero Series X. Wjeżdża Day One.. jeszcze doczytalem, że Destiny 2 ze wszystkim dodatkami ma być w gamepass nie mogę się doczekać na ten materiał z Digital Foundry chociaż raczej postawię na Series X. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 9 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2020 (edytowane) Z takimi cenami nic dziwnego. Nigdy bym się nie spodziewał, że zobaczymy next-genową konsolę za 1300 zł. Jakby tak ktoś chciał złożyć podobnego wydajnościowo peceta, to sam procesor Ryzen 3700x tyle kosztuje, a za całą skrzynkę to pewnie z 3k jak nie więcej. Edytowane 9 Września 2020 przez Bigby 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 9 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2020 Spokojnie, szybko polecisz po wiekszy customowy dysk za tysiaczka Brak mozliwosci wsadzenia kazdego dysku pewnie bedzie mozna odczuc po kieszeniach. Godzinę temu, Lokomotywa napisał: o czym wy gadacie, oficjalnie potwierdzone że 10 listopada premiera w PL obu modeli Chodzi o to, ze na razie w tym abonamencie ogloszono CURRENT GENOWEGO XBOXA S za 100 zl miesiecznie, co jest smieszne. Przy takiej cenie to moze Xbox Series S (nowa generacja) bedzie kosztowac 150, a XsX 200? Zobaczymy, oby nie. Same ceny konsol i to co soba oferuja wydaja sie byc ok. Ciekawe jaka bedzie odpowiedz Sony, bo mam wrazenie ze MS konsekwentnie realizuje swoj plan, a Sony krva jak dziecko we mgle. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 9 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2020 4 minuty temu, estel napisał: Brak mozliwosci wsadzenia kazdego dysku pewnie bedzie mozna odczuc po kieszeniach. Będziesz mógł przecież podłączyć każdy dysk (wystarczy by miał USB 3.0). Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 9 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2020 5 minut temu, ASX napisał: Będziesz mógł przecież podłączyć każdy dysk (wystarczy by miał USB 3.0). Ale dopisz że z niego będą działać jak należy tylko gry ze wstecznej i nie pisane pod SSD Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 9 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2020 (edytowane) @ASX Gdzie to wyczytałeś, bo wydawało mi się że z tego co na razie wiemy to fakt, że Xboxy mają swoje customowe dyski SSD i nie wiadomo czy zewnętrzne dostępne na rynku rozwiązania będą kompatybilne. Edytowane 9 Września 2020 przez estel Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 9 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2020 16 minut temu, estel napisał: Spokojnie, szybko polecisz po wiekszy customowy dysk za tysiaczka Brak mozliwosci wsadzenia kazdego dysku pewnie bedzie mozna odczuc po kieszeniach. Chodzi o to, ze na razie w tym abonamencie ogloszono CURRENT GENOWEGO XBOXA S za 100 zl miesiecznie, co jest smieszne. Przy takiej cenie to moze Xbox Series S (nowa generacja) bedzie kosztowac 150, a XsX 200? Zobaczymy, oby nie. Same ceny konsol i to co soba oferuja wydaja sie byc ok. Ciekawe jaka bedzie odpowiedz Sony, bo mam wrazenie ze MS konsekwentnie realizuje swoj plan, a Sony krva jak dziecko we mgle. Przecież są ceny w funtach już na stronie UK. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 9 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2020 2 minuty temu, Figuś napisał: Ale dopisz że z niego będą działać jak należy tylko gry ze wstecznej i nie pisane pod SSD No to akurat logiczne, to w końcu nowa generacja i pewnych rzeczy się nie przeskoczy. Jeśli gra ma być pisana pod Ssd to wiadomo że nie odpali się z dysku który jest kilkadziesiąt razy wolniejszy. No ale pisał że nie będzie można podłączyć, a przecież będzie mozna. Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 9 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2020 Teraz, eX4cT_PL napisał: Przecież są ceny w funtach już na stronie UK. obstawiam -99zl -109zł -149/159zł. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 9 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2020 Teraz, ASX napisał: No to akurat logiczne Jak widać nie dla wszystkich, a później są niedopowiedzenia 1 minutę temu, ASX napisał: No ale pisał że nie będzie można podłączyć, a przecież będzie mozna. j.w. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 9 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2020 Dla mnie 500 GB to żaden wielki problem. Mam tyle w obecnym pececie. No ale ja nie potrzebuje instalować kilku gier na raz - zagram raz i leci z dysku, a w razie potrzeby można szybko pobrać ponownie. Można też trzymać je na zwykłym dysku zewnętrznym i przenosić na Xboxowego SSD, co nie? Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 9 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2020 7 minut temu, ASX napisał: No to akurat logiczne, to w końcu nowa generacja i pewnych rzeczy się nie przeskoczy. Jeśli gra ma być pisana pod Ssd to wiadomo że nie odpali się z dysku który jest kilkadziesiąt razy wolniejszy. No ale pisał że nie będzie można podłączyć, a przecież będzie mozna. No jak to jest dla ciebie argument to ok. Ja nie kupowałbym next gena po to, żeby grać w gry z tej generacji. Miejsca na Series S szybko zabraknie. Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 9 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2020 To nie wiem, może nie instaluj i nie trzymaj na dysku gier, w ktore nie grasz? Konsola kosztuje 1300, dajcie spokoj. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
milupl 615 Opublikowano 9 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2020 Nie wiem jak reszta, ale dla mnie osobiście XSS to taki middle gen, a nie next gen. Wiadomo, że podzespoły ma zbliżone do XSX, ale jednak cpu, gpu i ram w XSS są jednak po części "wykastrowane". Nie chce mi się wierzyć, że różnicą będzie tylko rozdzielczość. Po jakimś czasie może się to odbić na SI, fizyce, fps-ach. Microsoft to nie Caritas, nie będzie rozdawał nextgena za pół ceny. Obawiam się, że może się to negatywnie odbić na jakości gier na silniejszego brata, co już po części zaasynuował jeden z pracowników Remedy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi