Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Nie wiem jak można się pozbyć takiego technologicznego cudu ale ok
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 53 minutes ago, iluck85 said:w sumie jak tak dalej pójdzie, to sprzedam używanego XSX za więcej niż dałem na premiere To tylko iluzja, wartość pieniądza w czasie covidu drastycznie zmalała.Dzisiejsza cena series x to jest adekwatna do tej na premierę.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Godzinę temu, drozdu7 napisał(a):Nie wiem jak można się pozbyć takiego technologicznego cudu ale okJak masz PC i w dupie odsprzedaż gier, to jest zbędny.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 8 godzin temu, devilbot napisał(a):Najlepsza konsola cena do jakości series s.Za 900zł zagracie w gearsy e day i GTA VI a na PlayStation w gearsy nie, a na pc za 20tys w GTA nie hehePanie to było kiedyś, teraz wołają 1700 za Skę. 900zł za komsolete i game pass za 3 ziko na miesiąc, piękne czasy. Teraz ich pojebało, przecież nikt tego nie kupi.