Opublikowano 22 września 20204 l Zastanawia mnie na jakie exy first party może liczyć w pierwszym roku xsx. Wiadomo że Halo Infinity. Forza? I tyle? Bo chyba reszta to 2022 najwczesniej. No i jest Psyconauts 2 na początku roku, ale to nie ex.
Opublikowano 22 września 20204 l Na pewno jeszcze Gears Tactics (na premierę) i najprawdopodobniej Microsoft Flight Simulator. Czy coś jeszcze oprócz tych to w tym momencie możemy zgadywać, ale pewnie wszystkiego jeszcze nie ujawnili
Opublikowano 22 września 20204 l DMC5 SE to dla mnie wystarczający powód do zakupu konsoli, reszta mi zwisa i powiewa, może ściągnie się coś z Game Passa Ten jeden tytuł i z automatu jest to dla mnie najlepszy launch konsol kiedykolwiek.
Opublikowano 22 września 20204 l W ogóle ten plan na kupno japońskiego deva to jedynie plotki czy faktycznie jakieś ruchy są tam jeszcze grane? Bo jakby nie patrzeć Tango Gameworks fizycznie mieści się w KKW.
Opublikowano 22 września 20204 l Plotki są chyba tylko na podstawie tego, że Spencer często tam latał.
Opublikowano 22 września 20204 l + to, że w wywiadach wspominał, jak fajnie byłoby mieć japońskie studio w XGS. Coś pewnie jest na rzeczy i tylko @ASX o tym wie, ale nie powie
Opublikowano 22 września 20204 l Autor Odnośnie innych zakupów to jest taka jedna plotka Normalnie bym w to nie uwierzył, ale po zakupie Bethesdy nic nie jest już niemożliwe. W plotki pojawiające się od lat o zakupie Bethesdy też nie wierzyłem.
Opublikowano 22 września 20204 l Potem SEGA Series X na JP? Układa się to w logiczną całość. ASX, nieironicznie, u mnie bota 2020 masz jak w banku.
Opublikowano 22 września 20204 l 4 minuty temu, ASX napisał: Odnośnie innych zakupów to jest taka jedna plotka Normalnie bym w to nie uwierzył, ale po zakupie Bethesdy nic nie jest już niemożliwe. W plotki pojawiające się od lat o zakupie Bethesdy też nie wierzyłem. To również może świadczyć o Xboxie pod nazwą SEGA w Jap o czym też było plotkowane tam chyba preordery jeszcze nie ruszyły
Opublikowano 22 września 20204 l Autor tak na ochłodę dodam tylko że zakup przez amerykańską korpopracje, japońskiej firmy jest bardzo bardzo trudnym przedsięwzięciem, ze względu na rygorystyczne japońskie prawo chroniące japońskie firmy. Więc ja w tę plotkę jak wcześniej pisałem nie wierze 9 minut temu, Paolo de Vesir napisał: ASX, nieironicznie, u mnie bota 2020 masz jak w banku. dzięki, chociaż nie wiem czy to komplement. Po prostu pisze o tym co lubię i co mnie interesuje Edytowane 22 września 20204 l przez ASX
Opublikowano 22 września 20204 l Czy nie idzie tego obejść np. gdyby zakupu dokonał japoński oddział MSu?
Opublikowano 22 września 20204 l Autor 1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał: Czy nie idzie tego obejść np. gdyby zakupu dokonał japoński oddział MSu? nie, to tak nie działa
Opublikowano 22 września 20204 l W sumie to SEGA jest amerykańska, a nie japońska, przynajmniej jej korzenie.
Opublikowano 22 września 20204 l Ej, ale jak to działa? Jak wezmę XSX z tym All Access to w ramach abonamentu włożą mi tam i nowego CoD, i Cyberpunka, i każdego następnego Assassina? Czy tylko exy od MS i 200 gier niekoniecznie AAA? Pytanie może głupie, ale jestem w tym temacie kompletnie - hehe - zielony.
Opublikowano 22 września 20204 l 4 minuty temu, pioooti napisał: Czy tylko exy od MS i 200 gier niekoniecznie AAA? Pytanie może głupie, ale jestem w tym temacie kompletnie - hehe - zielony. Przez 2 lata będziesz miał opłacony abonament GamePass Ultimate to znaczy dostęp do katalogu gier z: Xbox GamePass for PC Xbox GamePass for Xbox XCloud W usłudze bezterminowo są gry 1st party MSu, a reszta rotuje czyli usługa za rok może mieć inną ofertę niż obecnie, ale elementem stałym są gry Xbox Game Studios. Edytowane 22 września 20204 l przez Paolo de Vesir
Opublikowano 22 września 20204 l Up dzizas tylko produkcje ms i ich firm na premierę. Cod bedziesz musiał kupić za cene trzystu paru złotych.