Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano

O tak. Lata świetności blizzarda i bioware to były najlepsze gierkowe czasy. Może jeszcze wskrzeszą tę magię pod innym szefostwem.

• Odpowiedzi 35,2 tys.
  • Wyświetleń 2,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jak ja lubie to dodawanie sobie kompetencji z dupy. Urodził się na początku lat 90 i od razu staż gracza mu się zaczął liczyć, już jak berbeć bez umiejętności srania do nocnika sobie CV redaktora budo

• Ladnie Spencer obchodzi 25-cio lecie Playstation 

• Po całej generacji spędzonej z PS4 zakup klocka wydawał się jedynym sensownym rozwiązaniem. Głównie z uwagi na gamepass i całą bibliotekę nieogranych gier. Pierwsze wrażenie to radość z unboxingu, bo

Opublikowano

Wszystko od razu nie wjedzie do GP ale jest mozliwe ze powoli te gry będą dodawane. Teraz w ogóle cos od nich jest w GP?

Opublikowano
Teraz, pawelgr5 napisał:

Wszystko od razu nie wjedzie do GP ale jest mozliwe ze powoli te gry będą dodawane. Teraz w ogóle cos od nich jest w GP?

Nic. Dlatego ich kupili :usmiech:

Opublikowano

Mike Ybarra i Rod Ferguson zostali wysłani na misję przejęcia firmy i teraz wracają do domu :asax:

Opublikowano

Chciałbym się jarać, ale tak szczerze to ja w nic od nich nie gram. Bywa.

Niemniej, Activision to kolos i wizja serii Call od Daty tylko na Xbox pewnie wielu skusi.

Opublikowano

O kurde, to jest DOPIERO kaliber, zakup Bethesdy to przy tym pikuś. Diablo IV tylko PC/Xbox? Ech, trzeba będzie kupić stacjonarkę a nie grać przez chmurę. xD

Opublikowano

Ciekawe jak z partnestwem jest teraz pomiędzy sony a acti z call of duty, gdyż na PS ta gra jest reklamowana. 

Opublikowano

Większa szansa że zobaczymy kolejnego Tony'ego, Crasha i Spyro. :xboss:

Opublikowano

Obstawiam scenariusz: 

- wszystkie gassy /mmo jako multiplatformy (jak minecraft)

- cała reszta exy + day one w GP

Opublikowano
Teraz, Faka napisał:

Ciekawe jak z partnestwem jest teraz pomiędzy sony a acti z call of duty, gdyż na PS ta gra jest reklamowana. 

Będzie penie jak z Zenimax - wszystkie umowy będa honorowane. Jak sie pokonczą to i skonczy się CoD na Playstation.

Opublikowano

Ja się tylko zastanawiam - czy oni są w stanie przy tylu studiach ich odpowiednio pilnowac. Bo tych studiów to się najebalo fchuj przez ostatnie dwa lata.

Opublikowano

Miałem do nadrobienia Crasha 4 i Tony Hawk 1+2, więc jestem bardzo zadowolony. No i mam nadzieję, że skoro Microsoft zainwestował w Age of Empires 4 to teraz może zrobią Starcraft 3 

Opublikowano
1 minutę temu, XM. napisał:

Ja się tylko zastanawiam - czy oni są w stanie przy tylu studiach ich odpowiednio pilnowac. Bo tych studiów to się najebalo fchuj przez ostatnie dwa lata.

W przypadku Acti/Blizz to chyba już gorzej się nie da nadzorować :kaz:

Opublikowano
3 minuty temu, Snake_Plissken napisał:

dnQa6IrICSU.png?width=830&height=467

31 studiów. No normalnie gif z Siarą. :obama:

No to już pora zacząć wydawać gierki  czy jeszcze czekamy hehe 

Opublikowano
  • Autor
9 minut temu, XM. napisał:

z tego co wiem, to struktura wygląda tak: Gry od 15 ekip Xbox Game Studios podlegają pod Matta Booty

Bethesda i ich 8 studiów ma osobny pion kierowniczy z m.in Toddem Howardem na czele

podobnie będzie z Acti które  zachowa pewnie obecną strukturę i szefowie z Xboxa będą ich tylko nadzorować.

Więc de facto, w ramach Xboxa będą działać trzej wewnętrzni wydawcy, XGS, Bethesda i Acti.

Opublikowano

Fajnie będzie jak MS zacznie wrzucać takie Diablo 4 na steam, będe mógł zapomniec ze w ogole mam jakis login na battlenet. Zaorać to pewnie tego nie zaorają ale niech będzie wybór tak jak z innymi exami ms.

Opublikowano

Mam wykupiony GPU do 01.2024 powinienem się załapać na jakieś nowości od Xbox :dafuq:

Opublikowano
1 minutę temu, ASX napisał:

z tego co wiem, to struktura wygląda tak: Gry od 15 ekip podlegają pod Matta Booty

Bethesda ich 8 studiów ma osobny pion kierowniczy z m.in Toddem Howardem na czele

podobnie będzie z Acti które  zachowa pewnie obecną strukturę i szefowie z Xboxa będzie ich tylko nadzorować.

Więc de facto, w ramach Xboxa będą działać trzej wewnętrzni wydawcy, XGS, Bethesda i Acti.

Dzięki za info.

No nic - powodzenia życzę i ciekawy okres ~5 lat przed nami