Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano

Fajnie, że wpadną CoDy, ostatni jakiego grałem to WWII z PS+. Szkoda mi kasy na kampanie trwające 5 godzin, więc będzie idealnie by pobrać je z GPU.

• Odpowiedzi 35,2 tys.
  • Wyświetleń 2,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jak ja lubie to dodawanie sobie kompetencji z dupy. Urodził się na początku lat 90 i od razu staż gracza mu się zaczął liczyć, już jak berbeć bez umiejętności srania do nocnika sobie CV redaktora budo

• Ladnie Spencer obchodzi 25-cio lecie Playstation 

• Po całej generacji spędzonej z PS4 zakup klocka wydawał się jedynym sensownym rozwiązaniem. Głównie z uwagi na gamepass i całą bibliotekę nieogranych gier. Pierwsze wrażenie to radość z unboxingu, bo

Opublikowano

Niby tyle nowych studiów w ramach Acti, ale po prawdzie chyba tam prawie wszystko ostatnio było oddelegowane pod Call of Duty, żeby mogło co rok wychodzić. :D 

Opublikowano
  • Autor
Teraz, Cedric napisał:

Niby tyle nowych studiów w ramach Acti, ale po prawdzie chyba tam prawie wszystko ostatnio było oddelegowane pod Call of Duty, żeby mogło co rok wychodzić. :D 

dokładnie, tak jest. Od momentu zakupu Xbox będzie miał przynajmniej zagwarantowaną jedną grę AAA co roku xD

Opublikowano

To teraz xbox musi zacząc wydawać gry w q1 i q2, żeby zrobić miejsce dla coda :lol:

Opublikowano
  • Autor

pamiętam że po tym  jak MS kupił Minecrafta, mieli przestraszony telefon z Sony z pytaniem czy Minecraft teraz zostanie exem na Xboxa.

Jak myślicie Jim Ryan wykręcił już numer do Spencera?

Opublikowano

I ten płacz na forach fanatyków PS ze jak to tak kupili ze oni chcą tylko krzywdę im zrobić [emoji1787][emoji1787][emoji1787]

Opublikowano
Teraz, Banan91PL napisał:

I ten płacz na forach fanatyków PS ze jak to tak kupili ze oni chcą tylko krzywdę im zrobić emoji1787.pngemoji1787.pngemoji1787.png

Jak Crash wychodził tylko na Sony, to było spoko. A jak teraz może zostać maskotką MS, to źle :rayos:

Opublikowano

Trochę szalenie to wygląda, że do Microsoftu należą teraz takie marki FPP jak:

• Call of Duty
  • Doom
  • Wolfenstein
  • Halo
  • Soldier of Fortune (mogliby zrobić reboot)
  • Quake
  • Rage
Opublikowano

Akurat Call od Duty myślę, że zostanie multiplatformą.

Ale jak nie to powodzenia Sony. :kaz:

Opublikowano

Powinien być headshot w łeb exem. Te wszystkie Oskarki od razu by zmieniły konsolę. Minecrafta nie było sensu zabierać z playstation, bo ta gra i tak nie sprzedawała konsol.

Opublikowano
  • Autor

Tez myślę że będzie jak z Minecraftem

Opublikowano
  • Autor

Screenshot_2022-01-18-16-09-30-764_com.twitter.android.thumb.jpg.7b251fa816915391710d76b4917c0613.jpg trendy na Twitterze.

nawet w Polsce odbija się to dużym echem

Opublikowano

Szach i mat. Tyle można napisać.

Opublikowano
45 minut temu, Bigby napisał:

More like CEO of Worldwide Gaming :xboss:

14 minut temu, 20inchDT napisał:

Też tak obstawiałem - Warzone dla wszystkich, a poszczególne odsłony już jako exy dla MS.