Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano

- Starfield z konkretnym, 15 minutowym gameplayem i paroma słowami od Todda

- Redfall z nieco mniejszym, ale nadal wystarczająco długim pokazem (5-10 minut)

- Pierwsze duże DLC do Horizona 5, premiera wczesnym latem a więc przełom czerwca/lipca

- Obsidian z trzema grami: Avowed (2023), Grounded 1.0, Pentiment od Josha Sawyera z datą premiery wrzesień 2022

- Gears of War Collection (bez Judgmenta) zrobione wzorem Master Chief Collection, wyglądające tak dobrze jak Gears 5

- Pokaz Forzy Motorsport, która zadebiutuje na rynku w październiku.

- Age of Empires 4 jeszcze w tym roku na Xboxie

- Sea of Thieves z nową zawartością myślę że pewniak

- Dragon's Dogma 2

- Kolejny trailer Sommervile, tym razem z datą premiery końcówka sierpnia 2022

- Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge z premierą w GP jeszcze w czerwcu.

- Goldeneye 007, możliwe że z natychmiastową premierą albo w tygodniu po konferencji

- Zwiastun Plague Tale: Requiem

- As Dusk Falls Down

- Coś związanego z padami, nowe opcje designu albo Elite 3

- Max 2 minutowy Sizzle reel indie gierek

- Gameplay ze Scorn

- Krótkie zestawienie najważniejszych produkcji, które do końca roku pojawią się w Game Passie, wśród nich m.in. The Invincible, Little Nightmares 2, Sherlock Holmes Chapter One, Crash 4 i Soul Hackers 2.

One last thing może być Wolfenstein 3 tylko na current-geny.

• Odpowiedzi 35,1 tys.
  • Wyświetleń 2,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jak ja lubie to dodawanie sobie kompetencji z dupy. Urodził się na początku lat 90 i od razu staż gracza mu się zaczął liczyć, już jak berbeć bez umiejętności srania do nocnika sobie CV redaktora budo

• Ladnie Spencer obchodzi 25-cio lecie Playstation 

• Po całej generacji spędzonej z PS4 zakup klocka wydawał się jedynym sensownym rozwiązaniem. Głównie z uwagi na gamepass i całą bibliotekę nieogranych gier. Pierwsze wrażenie to radość z unboxingu, bo

Opublikowano

Banjo to jest bardzo ciekawa sprawa. Z jakiegos powodu musieli dac te postacie do smasha i zdaja sobie sprawe jaki byl odbiór. Jezeli nie robia, albo nie mysla o zrobieniu kolejnej czesci to cos tam z głowami jest nie tak. Sony umie grac na nostalgii, nawet jesli finalnie gry ssa pale (medievil, shenmue 3...) a xbox nie potrafi grac na emocjach. Btw. kilka dni temu Phil grał w Banjo :usmiech:

Opublikowano
8 minut temu, Bigby napisał:

Gears of War Collection (bez Judgmenta) zrobione wzorem Master Chief Collection, wyglądające tak dobrze jak Gears 5

ehhh oby nie. Nick strzela ślepakami i oby sie mylił. Jezeli mieliby wydac taka kolekcję to chciałbym porzadnie zrobione 2 i 3 w ue5.

Chciałbym gears tactics 2 z wieksza iloscia klas i mechami/robotami cos jak mec trooper w xcom enemy within

Opublikowano

Może być i na UE5, tego bym chciał. Pytanie jak dużo byłoby z tym roboty.

I tak głównie chodziłoby o to, żeby trylogia była w pełni dostępna również na PC i miała ujednolicony multiplayer. Na Steamie sprzedałoby się w milionach.

Opublikowano

no to prawda, tylko mi i pewnie wielu to w ogole "nie robi", bo te gry juz sa w 4k 60fps na xboxie. Jakby byla grafa ue5 z rejtrejsingiem to bym jebnał dwojeczke w coop, a tak to pass

Opublikowano

No ja w ciągu ostatniego pół roku pogrywałem w trylogię, teraz Judgment, którego nie miałem wcześniej okazji spróbować i również nie zadowoliłbym się tylko lekko podbitymi teksturami i lepszym oświetleniem.

Ale na UE5 z ray tracingiem daje 0 szans. :reggie:

Opublikowano
40 minut temu, 20inchDT napisał:

ehhh oby nie. Nick strzela ślepakami i oby sie mylił. Jezeli mieliby wydac taka kolekcję to chciałbym porzadnie zrobione 2 i 3 w ue5.

Chciałbym gears tactics 2 z wieksza iloscia klas i mechami/robotami cos jak mec trooper w xcom enemy within

Jeśli coś takiego ma być na wzór MCC to tylko gow2 zostałby odpicowany, reszta gier 4k/60fps.

Opublikowano
  • Autor

teoria spiskowa rodem z Abandoned, ale być może coś jest na rzeczy i na konferencji zobaczymy nową grę Kojimy, remake Final Fantasy VII i Tekkena 8, a może po prostu wzięli tych chińczyków do filmiku bo śmiesznie gadają (co jest chyba bardziej prawdopodobne)

Opublikowano
28 minut temu, ASX napisał:

teoria spiskowa rodem z Abandoned, ale być może coś jest na rzeczy i na konferencji zobaczymy nową grę Kojimy, remake Final Fantasy VII i Tekkena 8, a może po prostu wzięli tych chińczyków do filmiku bo śmiesznie gadają (co jest chyba bardziej prawdopodobne)

Tak, jeszcze wpadnie Dwayne Johnson z filmem i kolekcją Gears of War  :kaz:

Opublikowano

szczerze to mam wyjebane, liczę przede wszystkim na gameplaye, jak najmniej CGI, a jak już to max 1min zajawki jeśli już muszą

Opublikowano

Jak już popuszczać wodze fantazji to chciałbym coś konkretnego o TES VI, ale szanse na to to gdzieś mniej więcej 0,0% :reggie:

Opublikowano
19 minut temu, messer88 napisał:

Dragons Dogma 2 to Wasze życzenia czy faktycznie coś się robi w temacie? 

Robi sie. Według wywiadów z 2019 Itsuno miał do wyboru zrobienie dmc lub dragons dogma i wybral dmc 5. Leaki geforce now do tej pory sie sprawdzały, a dragons dogma 2 w nich jest. No i niedawno capcom postawiło oficjalna stronke DG. Its coming bejbe

Opublikowano
6 minut temu, messer88 napisał:

Dragons Dogma 2 to Wasze życzenia czy faktycznie coś się robi w temacie? 

Życzenie żeby się pojawił na konfie MS, bo sama gra powstaje i prawdopodobnie wyjdzie w 2023.

Opublikowano

Ehh jeszcze zeby Capgods ożywili breath of fire :nosacz2: najlepszy wydawca na swiecie

Opublikowano

Dragons Dogma :banderas:

Chyba pierwsza gra, która tak bardzo zmieniała gameplay w zależności od pory dnia. Noc była sroga. Łykam dwójkę od razu. Nawet remaster jedynki łykam.

Opublikowano

Dragons Dogme 2,Crimson Desert i remake/trzecią część Prototype poproszę koniecznie z premierami w 2022. Dziękuję panie Spencer przelew poleci po pokazie:sir:

Edytowane przez kudlaty88

Opublikowano
  • Autor
9 godzin temu, knotek napisał:

Nawet remaster jedynki łykam.

remaster jedynki wyszedł już dawno :lapka:

co do samej gry, to też miłą ją wspominam, fajny choć na maxa generyczny świat, dobry, dynamiczny system walki i dosyć unikatowy system pionków. Grało się w to jak offline mmo, ale gdyby obudować ten szkielet (system walki+pawny+świat), bardziej rozbudowanym systemem rpg (bardziej rozbudowana fabułą, dialogi, wybory moralne) to mógłby wyjść z tego prawdziwy sztos.

Opublikowano

Tak wchodzę do tematu po paru dniach przerwy i co ja tu widzę, jakieś dziwne marzenia :D Skąd te pomysł o DD i grach Capcomu?

Jeśli już marzymy, chciałbym zobaczyć reboot Wet - świetna to była gra i należy teraz do MS.

Opublikowano

W czwartek jest jeszcze summer game fest u pajaca Doritosa na którym też mogą coś pokazać.

Opublikowano
34 minuty temu, Czoperrr napisał:

Tak wchodzę do tematu po paru dniach przerwy i co ja tu widzę, jakieś dziwne marzenia :D Skąd te pomysł o DD i grach Capcomu?

Jeśli już marzymy, chciałbym zobaczyć reboot Wet - świetna to była gra i należy teraz do MS.

Mi dość mocno spadł hype po przeniesieniu gier MSu na 2023 - myślę, że mógłby w końcu czekać nas legendarny event gdzie mielibyśmy gameplay za gameplayem gier które wychodzą w 2022 i day1 gamepass. Byłby szał pał i owacje na stojąco, ale będzie robienie dobrej miny do złej gry, please by excited, new studios itd.

No, ale obejrzy się, bo w sumie to największy event tego roku do czasu VGA. :reggie: