Opublikowano niedziela o 18:104 dni z tydzień temu normalnie kupowałem Kene na Islandii, żadnych zwrotów
Opublikowano niedziela o 18:124 dni 15 minut temu, Czoperrr napisał(a):No tak tutaj się madrzyliście na forum to ja wam wierzę.Od momentu jak tutaj mnie ostrzegano przed zwrotami kupiłem kilka gierek, głównie ze wstecznej, z norweskiego i węgierskiego sklepiku. Wszystko działa, ani jednego zwrotu.
Opublikowano niedziela o 18:204 dni A z VPN ktoś kupował? Ja się trochę cykam odkąd pojawiły się te doniesienia. Szkoda mi konta.
Opublikowano niedziela o 18:344 dni a co za problem mieć dwa konta: jedno do legitnych zakupów, a drugie do cudowania? włączasz współdzielenie i grasz na głównym
Opublikowano niedziela o 18:484 dni 14 minutes ago, krzysiek923 said:a co za problem mieć dwa konta: jedno do legitnych zakupów, a drugie do cudowania? włączasz współdzielenie i grasz na głównymWolę budować bibliotekę na jednym koncie by mieć też te gry na PC bez przełączania kont na Windowsie.
Opublikowano niedziela o 20:444 dni 1 godzinę temu, Czoperrr napisał(a):Wolę budować bibliotekę na jednym koncie by mieć też te gry na PC bez przełączania kont na Windowsie.Jak kiedyś były te promki na game passa za 1 zł czy tam 1 dolan dla nowych kont to normalnie się logowałem na to konto i po przełączeniu na główne bez game passa wszystko działało. Wystarczyło się raz zalogować na to nowe. 2 godziny temu, Ins napisał(a):Od momentu jak tutaj mnie ostrzegano przed zwrotami kupiłem kilka gierek, głównie ze wstecznej, z norweskiego i węgierskiego sklepiku. Wszystko działa, ani jednego zwrotu.Kupowanie z innego kraju bez użycia vpn jest legitne. Argentyna z vpn też nadal działa i ostatnio kupionego palworlda nikt mi nie zabrał ale już nie zamierzam się w to bawić bo i tak mam za dużo gierek.
Opublikowano niedziela o 21:454 dni 4 godziny temu, Czoperrr napisał(a):Też mam sporo gier z Argentyny, podobno ktoś tam dostał teraz bana za aktywację po VPN. Zwrotu lecą za normalne zakupy z Węgier lub Islandii.Skoro na Węgrzech i w Islandii można kupować bez VPN płacąc polską kartą z polskim adresem, to na jakiej podstawie mieliby robić te zwroty? Kupowałem ostatnio z obu w sumie kilkanaście pozycji i wszystko przechodziło.
Opublikowano niedziela o 22:004 dni 13 minutes ago, Mike said:Skoro na Węgrzech i w Islandii można kupować bez VPN płacąc polską kartą z polskim adresem, to na jakiej podstawie mieliby robić te zwroty? Kupowałem ostatnio z obu w sumie kilkanaście pozycji i wszystko przechodziło.Ludzie tutaj na forum pisali, że im zwracali
Opublikowano poniedziałek o 15:553 dni Ludzie sa stesknieni kolejnego The Elder Scrolls. Co wiecej, po gre pewnie tez siegnelo nowe pokolenie graczy, ktore z oryginalem nie mialo stycznosci - w koncu Oblivion ma juz 19 lat. Fallout 3 remaster to pewnie tylko kwestia czasu. To znak dla innych deweloperow by opracowac tego typu remastery.
Opublikowano poniedziałek o 16:083 dni Ale się worek z gierkami rozsypał, wystarczyło zajebac Xboxa. ;o
Opublikowano poniedziałek o 16:123 dni 4 minuty temu, ASX napisał(a):a propos rematerów, kolejna premiera w tym rokuRemaster remastera czy remaster oryginalu?
Opublikowano poniedziałek o 16:133 dni Autor czytam opis tego remastera i w sumie nic szczególnego. To tylko Ultimate Editition dostowany do obecnych standardów. Miło że upgrade będzie darmowy dla tych którzy kupili UE wcześniej.Xbox WireGears of War: Reloaded Comes to Xbox Series X|S, Xbox PC,...The iconic original, faithfully remastered and optimized for more platforms than ever -- Gears of War: Reloaded launches August 26.Teraz, Lukas_AT napisał(a):Remaster remastera czy remaster oryginalu?Remaster remastera
Opublikowano poniedziałek o 16:163 dni Oni chyba z chuja spadli żeby dawać tylko jedynkę zamiast całej kolekcji z czasów X360.
Opublikowano poniedziałek o 16:173 dni Autor 1 minutę temu, SnoD napisał(a):Czyli żadnej trylogii nie będzie?na razie nie. Będa pewnie golić osobno, ale to już po premierze E-Day bo dwójka i trójka wymagają więcej pracy przy remasterowaniu
Opublikowano poniedziałek o 16:203 dni Kupilem kiedys na X360, potem kupilem the Ultimate Edition na X1, a teraz chetnie kupie na PS5 (3 raz hehe).
Opublikowano poniedziałek o 16:243 dni 5 minut temu, suteq napisał(a):Oni chyba z chuja spadli żeby dawać tylko jedynkę zamiast całej kolekcji z czasów X360.Będą doić posiadaczy PS5 one at a time :) Akurat są przyzwyczajeni. W sumie to nawet nie dojenie bo to na PS5 zupełnie nowa gra. Na Xa będzie po prostu darmowy update. Edytowane poniedziałek o 16:253 dni przez SnoD
Opublikowano poniedziałek o 16:273 dni 11 minut temu, ASX napisał(a):To tylko Ultimate Editition dostowany do obecnych standardów. Miło że upgrade będzie darmowy dla tych którzy kupili UE wcześniej.dla pecetowców nie "tylko", bo w końcu będzie naprawiona i grywalna na pc, musieliby być kompletnie bezwstydni, żeby żądać kolejnego zakupu od nabywców tego koślawego portu
Opublikowano poniedziałek o 16:283 dni Autor chyba najciekawsze z tej notki prasowej jest ten nowy dziwny termin
Opublikowano poniedziałek o 16:323 dni Autor ja myślę że to raczej zapowiedź integracji środowiska pecetowego w pełnoprawne xboxy, w ramach hasła że PC to też xbox