Opublikowano 15 godzin temu15 godz. 18 minut temu, ASX napisał(a):Moim zdaniem takie spoufalanie się i podlizywanie się z jedną najbardziej toksycznych grup czyli fanboyami konsoli nie wyjdzie jej na dobre i raczej prędzej niż później obróci się przeciwko niej.Na szczęście Ty jesteś obiektywny i z tą grupą nie masz nic wspólnego.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Autor Nie jestem obiektywny, tak samo jak ty i każdy inny użytkownik na tym forum. Ale ja akurat w przeciwieństwie do ciebie dawno wyrosłem z CW i kompletnie mnie nie interesują kwestie typu jakie logo będzie na prezentacji.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Asia to co najwyzej powie ze bedzie model czasowych exow i jak chcecie grac pierwsi to musicie miec xboxa. Nikt jej nie pozowli olać dziesiatek milionow potencjalnych klientow. Nie po tym jak FH5 sie sprzedala itd.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. No i tylko Forza (ewentualnie SoT). Ale nadal to tylko 30% marży. A straty na własnym podwórku o wiele większe. Dlatego w ostatnim podsumowaniu cały dział gamingu spadek miał, czyli coś ta strategia nie taka zajebista
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. To by miało większy sens, jakby horzy 6 nie było u gabena, a jednak część graczy ps ma też pc i uniknie zarówno czekania, jak i ekosystemu ms.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. To nie stoisz na baczność jak Jimmy przed pokazem żeby zobaczyć co za dwa lata z Plusa będzie mógł ograć? Edytowane 11 godzin temu11 godz. przez drozdu7
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Mam do oddania klucz "Survivor Mercs". Chętny niech napisze mi prywatną wiadomość. https://www.xbox.com/pl-pl/games/store/survivor-mercs/9pp3694jrcfj