Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Możesz nie grać na premiere, ale będziesz spalony w oczach społeczności psxextreme.info
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Ale ja nie mam tyle pieniędzy i czasu a chciałbym być częścią tej społeczności.Co robić
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Wiadomo ze to co tam na Steam to bedzie w formie krotkiego trailera, ale nie ma mowy ze to chociażby połowa contentu z pokazu. Aż tak by sie nie kompromitowali.
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. O co dokładnie pytasz? O ten amerykański slop z grafiki xboxa? Nie ma tam nic dla mnie
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. 1 godzinę temu, devilbot napisał(a):Bez sensu gdyby tylko to było.Przecież o każdej z tych gier wiemy od dawnaKoleś zrobił sobie grafikę z grami o których każdy wiedział że będą na pokazie, no może sod3 byl pod znakiem zapytania.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. 22 godziny temu, drozdu7 napisał(a):Rozwiniesz? O co w tym chodzi?W skrócie i na chłopski rozum to kopiują twoje dane sesji (cookiesy) i dzięki nim jak odpalą przeglądarkę na swoim kompie to są zalogowani na wszystkich usługach i stronach na których ty byłeś na swoim komputerze. Wszystkie strony po prostu uznają że to ty je przeglądasz. Nic nie dają więc skomplikowane hasła, inne hasło do każdej strony, potwierdzenia logowania na sms albo inne zabezpieczenia - jak jesteś na kompie zalogowany przykładowo do konta google, facebooka i konto MS, to oni tym sprytnym sposobem też będą i je przejmą. Tu więcej:https://www.cognity.pl/kradziez-ciasteczek-i-tokenow-session-hijacking-jak-wykrywac-w-logachNa chromie możesz odpalić beta wersje DBSC która przypisuje cookiesy do konkretnie twojego pc i na innym pc teoretycznie nie będą działać, ale chuj wie czy tego też nie da się obejść.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. 6 minut temu, Observer napisał(a):Na chromie możesz odpalić beta wersje DBSC która przypisuje cookiesy do konkretnie twojego pc i na innym pc teoretycznie nie będą działać, ale chuj wie czy tego też nie da się obejść.Możesz podesłać swoje ciasteczka to stestujemy
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Nie wylogowywac sie z uslug nawet na wlasnym kompie, no gratuluje i wcale mi nie zal.