Opublikowano niedziela o 18:101 dzień z tydzień temu normalnie kupowałem Kene na Islandii, żadnych zwrotów
Opublikowano niedziela o 18:121 dzień 15 minut temu, Czoperrr napisał(a):No tak tutaj się madrzyliście na forum to ja wam wierzę.Od momentu jak tutaj mnie ostrzegano przed zwrotami kupiłem kilka gierek, głównie ze wstecznej, z norweskiego i węgierskiego sklepiku. Wszystko działa, ani jednego zwrotu.
Opublikowano niedziela o 18:201 dzień A z VPN ktoś kupował? Ja się trochę cykam odkąd pojawiły się te doniesienia. Szkoda mi konta.
Opublikowano niedziela o 18:341 dzień a co za problem mieć dwa konta: jedno do legitnych zakupów, a drugie do cudowania? włączasz współdzielenie i grasz na głównym
Opublikowano niedziela o 18:481 dzień 14 minutes ago, krzysiek923 said:a co za problem mieć dwa konta: jedno do legitnych zakupów, a drugie do cudowania? włączasz współdzielenie i grasz na głównymWolę budować bibliotekę na jednym koncie by mieć też te gry na PC bez przełączania kont na Windowsie.
Opublikowano niedziela o 20:441 dzień 1 godzinę temu, Czoperrr napisał(a):Wolę budować bibliotekę na jednym koncie by mieć też te gry na PC bez przełączania kont na Windowsie.Jak kiedyś były te promki na game passa za 1 zł czy tam 1 dolan dla nowych kont to normalnie się logowałem na to konto i po przełączeniu na główne bez game passa wszystko działało. Wystarczyło się raz zalogować na to nowe. 2 godziny temu, Ins napisał(a):Od momentu jak tutaj mnie ostrzegano przed zwrotami kupiłem kilka gierek, głównie ze wstecznej, z norweskiego i węgierskiego sklepiku. Wszystko działa, ani jednego zwrotu.Kupowanie z innego kraju bez użycia vpn jest legitne. Argentyna z vpn też nadal działa i ostatnio kupionego palworlda nikt mi nie zabrał ale już nie zamierzam się w to bawić bo i tak mam za dużo gierek.
Opublikowano niedziela o 21:451 dzień 4 godziny temu, Czoperrr napisał(a):Też mam sporo gier z Argentyny, podobno ktoś tam dostał teraz bana za aktywację po VPN. Zwrotu lecą za normalne zakupy z Węgier lub Islandii.Skoro na Węgrzech i w Islandii można kupować bez VPN płacąc polską kartą z polskim adresem, to na jakiej podstawie mieliby robić te zwroty? Kupowałem ostatnio z obu w sumie kilkanaście pozycji i wszystko przechodziło.
Opublikowano niedziela o 22:001 dzień 13 minutes ago, Mike said:Skoro na Węgrzech i w Islandii można kupować bez VPN płacąc polską kartą z polskim adresem, to na jakiej podstawie mieliby robić te zwroty? Kupowałem ostatnio z obu w sumie kilkanaście pozycji i wszystko przechodziło.Ludzie tutaj na forum pisali, że im zwracali
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. Ludzie sa stesknieni kolejnego The Elder Scrolls. Co wiecej, po gre pewnie tez siegnelo nowe pokolenie graczy, ktore z oryginalem nie mialo stycznosci - w koncu Oblivion ma juz 19 lat. Fallout 3 remaster to pewnie tylko kwestia czasu. To znak dla innych deweloperow by opracowac tego typu remastery.
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. 4 minuty temu, ASX napisał(a):a propos rematerów, kolejna premiera w tym rokuRemaster remastera czy remaster oryginalu?
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. Autor czytam opis tego remastera i w sumie nic szczególnego. To tylko Ultimate Editition dostowany do obecnych standardów. Miło że upgrade będzie darmowy dla tych którzy kupili UE wcześniej.Xbox WireGears of War: Reloaded Comes to Xbox Series X|S, Xbox PC,...The iconic original, faithfully remastered and optimized for more platforms than ever -- Gears of War: Reloaded launches August 26.Teraz, Lukas_AT napisał(a):Remaster remastera czy remaster oryginalu?Remaster remastera
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. Oni chyba z chuja spadli żeby dawać tylko jedynkę zamiast całej kolekcji z czasów X360.
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. Autor 1 minutę temu, SnoD napisał(a):Czyli żadnej trylogii nie będzie?na razie nie. Będa pewnie golić osobno, ale to już po premierze E-Day bo dwójka i trójka wymagają więcej pracy przy remasterowaniu
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. Kupilem kiedys na X360, potem kupilem the Ultimate Edition na X1, a teraz chetnie kupie na PS5 (3 raz hehe).
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. 5 minut temu, suteq napisał(a):Oni chyba z chuja spadli żeby dawać tylko jedynkę zamiast całej kolekcji z czasów X360.Będą doić posiadaczy PS5 one at a time :) Akurat są przyzwyczajeni. W sumie to nawet nie dojenie bo to na PS5 zupełnie nowa gra. Na Xa będzie po prostu darmowy update. Edytowane 17 godzin temu17 godz. przez SnoD
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. 11 minut temu, ASX napisał(a):To tylko Ultimate Editition dostowany do obecnych standardów. Miło że upgrade będzie darmowy dla tych którzy kupili UE wcześniej.dla pecetowców nie "tylko", bo w końcu będzie naprawiona i grywalna na pc, musieliby być kompletnie bezwstydni, żeby żądać kolejnego zakupu od nabywców tego koślawego portu
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. Autor chyba najciekawsze z tej notki prasowej jest ten nowy dziwny termin
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Autor ja myślę że to raczej zapowiedź integracji środowiska pecetowego w pełnoprawne xboxy, w ramach hasła że PC to też xbox