Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Jak przeczytałem wstęp o zaczęciu dnia od 45min przerwy to od razu wiedziałem, że na filmie będzie baba. Swojego czasu wpadłem na YT w algorytm tego typu i w komentarzach zawsze przewijał się żal chłopaków którzy muszą z takimi „girl boss” pracować - poprawiać kod, nadrabiać robotę, bo faktycznie to oni niosą na barkach pracę zespołu.No, ale DEI i takie pasożyty trzeba było zatrudniać, ale dobrze, że (przynajmniej u mnie) wróciła merytokracja.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 21 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):Jak przeczytałem wstęp o zaczęciu dnia od 45min przerwy to od razu wiedziałem, że na filmie będzie baba. Swojego czasu wpadłem na YT w algorytm tego typu i w komentarzach zawsze przewijał się żal chłopaków którzy muszą z takimi „girl boss” pracować - poprawiać kod, nadrabiać robotę, bo faktycznie to oni niosą na barkach pracę zespołu.No, ale DEI i takie pasożyty trzeba było zatrudniać, ale dobrze, że (przynajmniej u mnie) wróciła merytokracja.Ciekawe czy nagra film jak ją wypierdolą z kartonem śmieci po upowszechnieniu tego materiału :p
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 1 minute ago, SnoD said:Ciekawe czy nagra film jak ją wypierdolą z kartonem śmieci po upowszechnieniu tego materiału :pRozpierdala mnie, że ludzie w dzisiejszych czasach wszystko muszą nagrywać i upubliczniać w internecie, morda wiecznie przyklejona do telefonu i wszystko na pokaz dla lajków.
Opublikowano 56 minut temu56 min Serio na forum kasujecie posty obrażające informatyków xD?1 godzinę temu, Paolo de Vesir napisał(a):Jak przeczytałem wstęp o zaczęciu dnia od 45min przerwy to od razu wiedziałem, że na filmie będzie baba. Swojego czasu wpadłem na YT w algorytm tego typu i w komentarzach zawsze przewijał się żal chłopaków którzy muszą z takimi „girl boss” pracować - poprawiać kod, nadrabiać robotę, bo faktycznie to oni niosą na barkach pracę zespołu.No, ale DEI i takie pasożyty trzeba było zatrudniać, ale dobrze, że (przynajmniej u mnie) wróciła merytokracja.Niestety, ale jest w tym bardzo dużo prawdy. Lata zatrudniania śmieci, żeby tylko wpadały w algorytm, "non human white male hardworking smart guy" i potem się zaczęło pokolenie Instagrama w pracy. Niestety niektóre nacje i płci się do takiej metodycznej roboty nie nadają i stoją za tym liczby nie do podważenia.
Opublikowano 7 minut temu7 min 49 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):Serio na forum kasujecie posty obrażające informatyków xD?No wlasnie, gdzie wylew Observera?