Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano

No i w przyszłej generacji nie jest powiedziane że ps6 będzie jakoś odstawać. Podejrzewam że właśnie optymalizacja będzie głównie pod ten sprzęt

• Odpowiedzi 36,4 tys.
  • Wyświetleń 2,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jak ja lubie to dodawanie sobie kompetencji z dupy. Urodził się na początku lat 90 i od razu staż gracza mu się zaczął liczyć, już jak berbeć bez umiejętności srania do nocnika sobie CV redaktora budo

• Ladnie Spencer obchodzi 25-cio lecie Playstation 

• Po całej generacji spędzonej z PS4 zakup klocka wydawał się jedynym sensownym rozwiązaniem. Głównie z uwagi na gamepass i całą bibliotekę nieogranych gier. Pierwsze wrażenie to radość z unboxingu, bo

Opublikowano

Ostatnia konsola z własnej produkcji bebechami to ps3, niestety nikt w to już się nie bawi bo zbyt duże koszta, plus nie wiadomo czy jak przy cellu nie zrobią błędu, który do końca generacji o mało nie utopił Sony. A szkoda bo pamiętam jak wychodziło ps2 jaki to był sztos.

Opublikowano
  • Autor

Już o tym pisałem że za mała jest różnica jest w mocy aby była widoczna jakaś różnica. Teraz gry wyglądają na obu konsolach prawie identyczne różnice ograniczają się do kilku fpsow więcej albo wyższej rozdzielczości której nikt oprócz DF nie wyłapie.

Jeśli nowa konsola Xbox będzie chciała się wyróżnić od PS6, będzie musiał być przynajmniej 40-50% mocniejsza, a przy tym i odpowiednio droższa

Opublikowano
1 minutę temu, ASX napisał(a):

Już o tym pisałem że za mała jest różnica jest w mocy aby była widoczna różnica, aby była widoczna jakaś różnica. Teraz gry wyglądają na obu konsolach prawie identyczne różnice ograniczają się do kilku fpsow więcej albo wyższej rozdzielczości której nikt oprócz DF nie wyłapie.

Jeśli nowy Xbox będzie chciał się wyróżnić od PS6, będzie musiał być przynajmniej 40-50% mocniejszy, a przy tym i odpowiednio droższy.

To ten xbox kosztował by krocie. Kto by to kupił? Chyba tylko jakaś wąska grupa, która jednak wiedziałaby za co płaci, konsument świadomy, chcący sprzętu na najwyższym poziomie. Pytanie czy chcą być jak apple czy będą wstsnie przekonać odbiorców, że to taki produkt premium?

Edytowane przez czarek250885

Opublikowano
2 godziny temu, Czoperrr napisał(a):

Kurde XSX jest tak dobry! Gdzie go można kupić?

IMG_4499.jpg

xDDDDD

JA BIORĘ W JEDWABIŚCIE

Opublikowano

Wracamy do czasów OGX i 360 - najłatwiej i najtaniej zamówić z Niemiec kekw

Opublikowano

3 minuty temu, Czoperrr napisał(a):

Sprzęt awangardowy drakeyeah

przysięgam na co się da, że bym wziął SeriesX do GTA6, bo na mojej SeriesS nie wyobrażam sobie w to grać, ale jak mam kurwa kombinować, brać w jakichś Jedwabiście czy innych Tekanach, albo polować za używki po 1900, to serio wolę wziąć sobie ps5 slimkę, ograć temat i puścić dalej. trzeba się szanować.

i to tez nie jest tak, ze ps5 to jest jakiś super sprzęt. w sumie chujowy ale chociaż można go kupić za rozsądne pieniądze.

Edytowane przez tlas

Opublikowano

> MS ma w dupie sprzedaż obecnych konsol, dał jasno do zrozumienia, że ich biznes nie kręci się już wokół konsol

> gracze piszą, że MS ma w dupie konsole i w takim razie oni kupią konsolę Sony, ale tak ich to wycofanie się MS z rywalizacji konsolowej szokuje i nie dowierzają rzeczywistości, że nie potrafią przyjąć do świadomości, że IM JUŻ NAPRAWDĘ NIE ZALEŻY na rynku konsolowym i pozyskiwaniu klientów konsolowych. Gracze uparcie nie mogą odpuścić sobie dalszego utożsamiania Xboksa z rywalizacją konsolową z Sony i porównywania obcecnej sytuacji obu konsol

> w następstwie gracze śmieją się, że w sklepach nie ma konsol, a ten głupi MS nie wie, że ich nie dostarcza do tych sklepów i powinien je dostarczać, tak jakby... ważne były dla niego konsole xd

Sami to sobie robicie. Może MS robi chujowo i się przejedzie, ale pogódźcie się z tym, że przynajmniej obecnie jest jak jest.

Edytowane przez krzysiek923

Opublikowano
5 minutes ago, krzysiek923 said:

> MS ma w dupie sprzedaż obecnych konsol, dał jasno do zrozumienia, że ich biznes nie kręci się już wokół konsol

> gracze piszą, że MS ma w dupie konsole i w takim razie oni kupią konsolę Sony, ale tak ich to wycofanie się MS z rywalizacji konsolowej szokuje i nie dowierzają rzeczywistości, że nie potrafią przyjąć do świadomości, że IM JUŻ NAPRAWDĘ NIE ZALEŻY na rynku konsolowym i pozyskiwaniu klientów konsolowych. Gracze uparcie nie mogą odpuścić sobie dalszego utożsamiania Xboksa z rywalizacją konsolową z Sony i porównywania obcecnej sytuacji obu konsol

> w następstwie gracze śmieją się, że w sklepach nie ma konsol, a ten głupi MS nie wie, że ich nie dostarcza do tych sklepów i powinien je dostarczać, tak jakby... ważne były dla niego konsole xd

Sami to sobie robicie. Może MS robi chujowo i się przejedzie, ale pogódźcie się z tym, że przynajmniej obecnie jest jak jest.

No dla mnie to nie jest jakiś ból bo swoją konsolę mam, zarówno XSX jak i PS5 ale cała sytuacja jest kuriozalna, tak jak piszesz.

Opublikowano

Przecież PS6 i nowe Xbox będą miały prawie te same podzespoły jak będą od AMD brać, to tutaj nawet już nie będą patrzyli pod kątem optymalizacji konsoli i się jebać.

Opublikowano
2 hours ago, Faka said:

Przecież PS6 i nowe Xbox będą miały prawie te same podzespoły jak będą od AMD brać, to tutaj nawet już nie będą patrzyli pod kątem optymalizacji konsoli i się jebać.

Mówisz, że PS6 to też będzie biggest generational leap in history?

Opublikowano

Nie, podobne będą, a ten frazes murzynki można do dupy wsadzić, bo na takie marketingowe pierdololo to nie nas ruchać, co to to nie.

Opublikowano

Nowa sonka pewnie będzie tańsza i wystarczy że postarają się o coś więcej niż tlou Collection reimagined na start i pozamiatane.

Opublikowano
4 minuty temu, messer33 napisał(a):

Nowa sonka wystarczy że

wyjdzie

5 minut temu, messer33 napisał(a):

i pozamiatane.

Opublikowano
10 minut temu, Mejm napisał(a):

wyjdzie

Nie no musi coś dać, jeśli chcą zdobyć nowy narybek, chyba że chcą utrzymać ten sam stan rzeczy. No i muszą dać impuls tym co siedzą na obecnej generacji by chcieli się przesiąść. Z drugiej strony to ps5 może wszystkim wystarczyć bo nie będzie takiego game changera jak z przesiadki z ps4, ten dysk i szybkość ładowania pewnie wielu przekonał.

Opublikowano
4 godziny temu, czarek250885 napisał(a):

Ostatnia konsola z własnej produkcji bebechami to ps3, niestety nikt w to już się nie bawi bo zbyt duże koszta, plus nie wiadomo czy jak przy cellu nie zrobią błędu, który do końca generacji o mało nie utopił Sony. A szkoda bo pamiętam jak wychodziło ps2 jaki to był sztos.

GPU od Nividi a procek nie był autorski od Sony tylko zaprojektowany przy współpracy z Toshibą i IBM. X360 miał z kolei GPU od ATI (później kupiło ich AMD) oraz CPU od IBM. Jak dla mnie wiel się to nie różni od projektowanego APU od AMD.

Opublikowano
10 minut temu, Czoperrr napisał(a):

No ja chyba na spokojnie i kolejną generację przeczekam bo zupełnie nie mam parcia na nowe sprzęty.

200w.gif

Opublikowano
3 godziny temu, Czoperrr napisał(a):

No ja chyba na spokojnie i kolejną generację przeczekam bo zupełnie nie mam parcia na nowe sprzęty.

No hajp juz nie ten co kiedyś. Zobaczymy czy jedyne co zaproponują na premierę to Assassin i cod czy cos więcej.