Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano
11 minutes ago, drozdu7 said:

Tak, w takim Rogu jest jeszcze dość droga bateria. Ale generalnie myślę że będzie ponad 1000dolarow. Bo jakieś komponenty porządne muszą tam byc.

Przecież komputer do grania na tv 4k nie kosztuje 3k.

Kurwa mam tylko nadzieję że naprawdę będzie tam taki konsolowy dash jak jest teraz tylko delikatnie zmodyfikowany.

Będzie taki jak masz na ROG Xbox Ally.

• Odpowiedzi 37 tys.
  • Wyświetleń 2,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jak ja lubie to dodawanie sobie kompetencji z dupy. Urodził się na początku lat 90 i od razu staż gracza mu się zaczął liczyć, już jak berbeć bez umiejętności srania do nocnika sobie CV redaktora budo

• Ladnie Spencer obchodzi 25-cio lecie Playstation 

• Po całej generacji spędzonej z PS4 zakup klocka wydawał się jedynym sensownym rozwiązaniem. Głównie z uwagi na gamepass i całą bibliotekę nieogranych gier. Pierwsze wrażenie to radość z unboxingu, bo

Opublikowano
1 minutę temu, Czoperrr napisał(a):

Będzie taki jak masz na ROG Xbox Ally.

Logika tak podpowiada, ale nie wiemy tego napewno. Jeśli mówią o konsolowym doświadczeniu zbliżonym do tego co mamy teraz to mam nadzieję że tak będzie.

Opublikowano
1 minute ago, drozdu7 said:

Logika tak podpowiada, ale nie wiemy tego napewno. Jeśli mówią o konsolowym doświadczeniu zbliżonym do tego co mamy teraz to mam nadzieję że tak będzie.

o ROG też mówią, że to Xbox i w pełni konsolowe doświadczenie za sprawą Full Xbox Experience.

Opublikowano

Tylko tu wg przecieków to będzie zwykła konsola Xbox którą będzie można przełączyć w tryb windowsowy coś jak rog ally x.

Czyli pewnie coś jak teraz przełączanie w tryb deweloperski. Oby tylko szybciej to trwało

Opublikowano
2 minutes ago, devilbot said:

Tylko tu wg przecieków to będzie zwykła konsola Xbox którą będzie można przełączyć w tryb windowsowy coś jak rog ally x.

Czyli pewnie coś jak teraz przełączanie w tryb deweloperski. Oby tylko szybciej to trwało

Jaki to będzie miało sens? Nadal musieliby tworzyć porty pod Xboxa, bez sensu skoro można odpalić tryb Windows i odpalić wersję na PC.

Opublikowano
1 minute ago, MaZZeo said:

No mają dwa lata na przygotowanie tego systemu, myślę że gorzej niż na niedogotowanym Xbox rog Ally nie będzie.

Po przykrych doświadczeniach z ROG nadal im wierzysz (

Opublikowano
Teraz, Czoperrr napisał(a):

Jaki to będzie miało sens? Nadal musieliby tworzyć porty pod Xboxa, bez sensu skoro można odpalić tryb Windows i odpalić wersję na PC.

No i nie ma w tym nic złego odpali się wersje pc. Ten tryb konsoli to będzie pewnie głównie żeby zagrać w nasze gry zakupione na xbxoie.

Wydaje mi się też że musi to być konsola bo na samym emu na pc z windowsem nie przeszłoby to przez licencję na te gry które można sprzedawać przecież tylko na konsoli.

Opublikowano
1 minutę temu, Czoperrr napisał(a):

Po przykrych doświadczeniach z ROG nadal im wierzysz (

Nie wierzę i wolę się miło rozczarować. Jeśli to będzie działać tak jak rog Ally to zwyczajnie tego Xboxa nie kupię. Natomiast na podstawie tego artykułu z windowscentral brzmi że jednak będzie to działać trochę inaczej.

Opublikowano

Przecież Spencer/Bond powiedzieli, że Ally to jeszcze taki niedorobiony produkt, mający już pewne elementy nowej konsoli, ale na full experience to trzeba poczekać na konsolę nowej generacji bezpośrednio od MS. Pełną wsteczna z konsolową biblioteką tylko na konsoli MS :) Pisałem, że tym będzie się różnić konsola MS od reszty i nadal tak to wygląda, ale OK, czekamy.

Opublikowano
2 godziny temu, Czoperrr napisał(a):

Może będą np. 2-3 wersje:

1. Najdroższy Xbox z tymi funkcjami PC/Windows

2. Tańszy Xbox bez tych funkcji o takich samych / podobnych parametrach.

3. Ewentualnie Najtańszy Xbox bez tych funkcji i o niższych parametrach.

Opublikowano
7 minut temu, Emet napisał(a):

Może będą np. 2-3 wersje:

1. Najdroższy Xbox z tymi funkcjami PC/Windows

2. Tańszy Xbox bez tych funkcji o takich samych / podobnych parametrach.

3. Ewentualnie Najtańszy Xbox bez tych funkcji i o niższych parametrach.

Tak i znów nie będą umiec klientom powiedzieć co jest co i jak działa. Niech to rozmywają jeszcze bardziej :).

2 tiery to max.

Edytowane przez Kangus

Opublikowano
2 godziny temu, devilbot napisał(a):

Ten tryb konsoli to będzie pewnie głównie żeby zagrać w nasze gry zakupione na xbxoie.

Like any new console generation, developers will likely continue supporting the Xbox Series X|S development environment for several years after the new Xbox drops in. Over time, more and more games will get next-gen Xbox native versions too, targeting the specific configuration therein.

Brzmi jak porty pod konkretny sprzęt, a tego miało już nie być. Ale może źle zrozumiał przekaz od tego swojego "źródła", albo tamten coś przekręcił.

Edytowane przez krzysiek923