Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Autor No nie było oczywiście, szczerze mówiąc myślę że ten okres wolności i tak potrwał znacznie dłużej niż wielu się spodziewało
Opublikowano 51 minut temu51 min 39 minut temu, ASX napisał(a):Wyobraź sobie sytuację że przychodzisz do pracy i Twój szef mówi ci żebyś się nie przemęczał, porobił coś przez 2h a pozostałe 6 możesz przespać się w kanciapieTy naprawdę wierzysz że tak im pozwolono? I generalnie że jeśli masz wolność kreatywną to możesz nic nie robić? To czy to nie świadczy o studiu? Może Ci wszyscy co tak ich żałowaliśmy jak Rare z tym mitycznym Everwild, Initiative z Perfect Dark to nie byli tacy zajebisci. Ja po prostu uważam że wina jest wspólna, Microsoft za długo to przeciągał i teraz wygląda to jak jebana gilotyna. Ale nikt mi nie wmówi że ze strony tych studiów było wszystko w porządku i oni w pocie czoła chcieli tylko wydawać gierki a im nie pozwolono
Opublikowano 31 minut temu31 min [TheVerge] Xbox is weighing up canceling its Marvel's Blade game and shuttering Arkane
Opublikowano 24 minuty temu24 min Może jakby pokazali trailer na Xbox Showcase to by się kupiec znalazł.
Opublikowano 23 minuty temu23 min 40 minut temu, ASX napisał(a):No nie było oczywiście, szczerze mówiąc myślę że ten okres wolności i tak potrwał znacznie dłużej niż wielu się spodziewałoMoze jednak bylo tak, ze to te studia robily w ch.uja MS przez te lata a teraz udaja ofiary
Opublikowano 23 minuty temu23 min Teraz, devilbot napisał(a):To ci od redfalla? Dał bym im szansę.To był Arkane Austin.
Opublikowano 21 minut temu21 min Czyli to ci co ostatnia dobra grę wydali 10 lat temu Prey. Dobra to przesada ale klimat nawet spoko był
Opublikowano 20 minut temu20 min Prey super gierka, a potem przez sześć lat praca nad trailerem Blejda w 2023 i od tamtej pory echo
Opublikowano 12 minut temu12 min Bethesde powinni zamknąć. Te studio to jest dopiero scam.Ratują się jak mogą teraz wydają Obliviona na s2 żeby słupki podbić
Opublikowano 11 minut temu11 min naciąganie rzeczywistości tutaj jest godne asxa i snoda. szanuję delulu.
Opublikowano 10 minut temu10 min Autor 32 minuty temu, drozdu7 napisał(a):Ty naprawdę wierzysz że tak im pozwolono? I generalnie że jeśli masz wolność kreatywną to możesz nic nie robić? To czy to nie świadczy o studiu?Może Ci wszyscy co tak ich żałowaliśmy jak Rare z tym mitycznym Everwild, Initiative z Perfect Dark to nie byli tacy zajebisci.Ja po prostu uważam że wina jest wspólna, Microsoft za długo to przeciągał i teraz wygląda to jak jebana gilotyna. Ale nikt mi nie wmówi że ze strony tych studiów było wszystko w porządku i oni w pocie czoła chcieli tylko wydawać gierki a im nie pozwolonoNie no to była hiperbola, nie mówię że nic nie robili czy się obijali. Chociaż jakieś pojedyncze jednostki takie na pewno były jak to w korpo. Ale jeśli prześledzić cykl wydawniczy tych studiów przed i po zakupie tych studiów przez MS to widać że u wiekszosci nic się specjalnie nie zmieniło. Po prostu cykl produkcji gier jest tak długi dzisiaj że graczom wydaje się że gry powstają w nieskończoność i w środku musi być niezły burdel. No i na pewno po stronie studiów i developerów też jest jakaś część winy, ale nawet jeśli studio nie pracowało tak jak należy to i tak głównym winny jest Microsoft, który je do takiego stanu doprowadził. Nie powinno się tego tracić z oczu.
Opublikowano 5 minut temu5 min Autor 1 minutę temu, Figaro napisał(a):naciąganie rzeczywistości tutaj jest godne asxa i snoda. szanuję delulu.Chyba nie czytasz moich postów, bo postów to ja akurat krytykuje Microsoft, gdy inni próbują zwalać winę na studia i developerów. Arkane to świetne studio, Deathloop, Prey to jedne z moich ulubionych gier. Niestety za jakością nie idzie sukces finansowy, jakby ich zamknęli byłaby wielka szkoda.
Opublikowano 2 minuty temu2 min Teraz, ASX napisał(a):Chyba nie czytasz moich postów, bo postów to ja akurat krytykuje Microsoft, gdy inni próbują zwalać winę na studia i developerów.Arkane to świetne studio, Deathloop, Prey to jedne z moich ulubionych gier. Niestety za jakością nie idzie sukces finansowy, jakby ich zamknęli byłaby wielka szkoda.Koleżko, inni mogą nabierać się na Twoją tymczasową maskę "Obiektywnego Centrysty", ale nie ja.
Opublikowano 1 minutę temu1 min Matko boska, kto to słyszał zabijać albo restrukturyzować firmę z projektem który od lat istnieje tylko na papierze. Może jeszcze 5 lat dać Austinowi, będzie tytuł startowy na Helixa za 1499$