Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Nooo coś się może wkoncu zacznie dziać, aczkolwiek urocze jest to obserwowanie sąsiada który teraz nagle nie ma praktycznie żadnych zalet xdd (i to nie wg mnie) Edytowane 1 godzinę temu1 godz. przez drozdu7
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Autor IMO aż takich akcji jak w dziale PS5, gdzie padało dużo emocjonalnych deklaracji, niestety chyba nie będzie. Bądź co bądź zrezygnowanie z płyt na konsoli gdzie były one wciąż całkiem popularne, dotyka ludzi o wiele bardziej niż kolejne zwolnienia pracowników w korporacji na drugim końcu świata.
Opublikowano 37 minut temu37 min Dla mnie to nadal jest szok, że pudełka są jeszcze aż tak popularne ale to pewnie to forum.No i jeszcze to pierdolenie, że teraz to będzie hobby dla elit. Ja do elit nie należę, a od lat w 90% kupuje cyfre.Nie zawsze są to tanie klucze nieraz trzeba kupić full price ostatnio chyba Sonic racing deluxe wziąłem za 4 bomby.
Opublikowano 20 minut temu20 min 11 minut temu, devilbot napisał(a):Dla mnie to nadal jest szok, że pudełka są jeszcze aż tak popularne ale to pewnie to forum.No i jeszcze to pierdolenie, że teraz to będzie hobby dla elit. Ja do elit nie należę, a od lat w 90% kupuje cyfre.Nie zawsze są to tanie klucze nieraz trzeba kupić full price ostatnio chyba Sonic racing deluxe wziąłem za 4 bomby.Wszystko fajnie, ale jak powstanie problem z netem, lub mieszkasz na jakimś wypi... to możesz zapomnieć o takim rodzaju grania. Wiadomo każdy jest inny, ja jednak oprócz dużej biblioteki cyfrowej nadal mam sporo płyt. A teraz wiedząc co się dzieje, zamówię ich jeszcze więcej i będę się kisił na obecnej konsoli. Z ciekawości spojrzałem na gry z ps4 i zdziwiłem się jak wiele z nich jest od 5 do 40 zł. Wiadomo stare, ale jednak na płycie i można je odpalić na ps5. Więc dla mnie to czas zwiększonych zakupów.