Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Potwierdzam, X śmieć nie działa.Na szczęście gram sobie teraz na Nintendo.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. No poczułem na własnej skórze, ale nadal jak mozna dowalić sonce tym samym to moge przyjac na klate tydzień u xboxa!
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. U MNIE DZIAŁA. Mogę grać w swoje cyfrowe gry na Xboksie.Jak to się stało? Otóż w profilu miałem ustawioną "konsolę jako domową". Pozdrawiam i polecam na przyszłość.
Opublikowano 50 minut temu50 min trochę za wcześnie się podjarałem... w połowie działa, bo...na konsoli w drugim pokoju nie działa XD no z automatu przyszło do głowy akurat to, bo co innego, ale tam inne konto, a profil też ustawiony na domowącyfra was zayebie [*]ha tfu na plejstejszyn, ha tfu na xboksa, ha tfu na nintendo za nieczyste myśligog <3 zatoka <3sytuacja nie jest taka tragiczna jak widzę, nie działają tylko pomniejsze funkcje jak granie w gry Edytowane 42 minuty temu42 min przez krzysiek923
Opublikowano 40 minut temu40 min Girsy z X360 mi działają na xsx mimo ze mam je z GP. Modern Warfare z GP mi ruszył na PC w kampanii, ale gry z GP na XSX mi nie poszly bo licencji nie sprawdzi.
Opublikowano 32 minuty temu32 min U mnie też wszystko leży... nic, wracam do Bananzy. Kurczę, a dopiero zamówiłem sobie "Dragon Age" na płytce... Kiedyś granie w gry było prostsze :/