Skocz do zawartości

DualSense i PSPortal

Featured Replies

Opublikowano

Nie, ze Ty grasz na padzie na konsoli na tv a ja obok na kanapie na portalu w inna gre jednoczesnie

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Wyświetleń 209,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Wiedza userów niczym z komentarzy z fb   WIęc tylko napisze, że ps5 uruchamia się z trybu uśpienia z domu a grać można na drugim końcu polski, byleby był router na częstotliwości 5ghz. Już p

• Wygrał XD  

• Ja tam liczę że jeszcze jest jakiś odsysacz kwaśnych potów popularnych na forum przy premierze ps4, niektórym mógłby też pazury obcinać

Opublikowano

No to tym bardziej niewykonalne raczej. Nie wiem jak mocne musiałoby być PS5 aby dwie gry odpalać jednoczesnie.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Potestowałem trochę Portala. Zajebista zabawka, siedzę 200km od konsoli i pizgam w Stellarka.

Sporadycznie zdarza się freeze na 3 sekundy jak siada trochę Wi-Fi. Tylko akurat internet tu gdzie jestem, nie jest najwyższych lotów. Input lag nie odczuwalny. Parrowanie i uniki siadają tak jak na TV. Rozdziałka się trzyma. No jakby elegancko, spełnia swoje zadanie i tyle ^^ Do tego leciutkie, no i kontrolujesz za pomocą DualSensa, wbijasz i nie ma różnicy, wszystko siedzi idealnie.

Jak ktoś nie ma na co wydać pieniędzy, a chciałby se pograć na PS5 nie mając swojego PS5 pod ręką, to polecam. 

Ofkorz w okolicy PS5tki działa totalnie bez zarzutu i na kibelku czy podczas Ligi Mistrzów na TV można pykać se dalej :P

Opublikowano
13 minut temu, Square napisał:

Jak można rozwalić pada grając?

No zależy kto umie utrzymać nerwy na wodzy:)

Opublikowano

Jak nim nie rzuciłeś o ścianę to i tak nie mam pojęcia jak, nawet przy największym wkurwie.

Opublikowano

Mi w sumie ostatnio Dualsense spadł z kolan jak musiałem odebrać telefon, a akurat nekromorf stwierdził, że się pojawi i zaatakuje i odpaliły się wibracje i się ześlizgnął, nie zdązyłem złapać, no i mu się coś z przyciskami pojebało. Klikasz X to robi to co pod trójkątem i tak dalej xD

Opublikowano
10 minut temu, Szermac napisał:

Klikasz X to robi to co pod trójkątem i tak dalej xD

Zmieniasz w ustawieniach konsoli i po problemie :lapka:

• 2 tygodnie później...
  • 5 tygodni później...
Opublikowano

Jak rozpoznać v2? Srebrny pad wyszedł w tym roku to problemu nie ma, a cała reszta? Sklepy chyba teraz sprzedają również pierwszą wersję

Opublikowano

Wątpię aby jeszcze V1 był w obiegu. V2 ma kod kończący się A, najnowsze pady chyba B, na pudełku nie ma tej informacji (chyba, że dodali w najnowszych).

Mój biały DS po ostatniej aktualizacji FW trzyma dużo krócej, bo jedynie ok 7h w grach PS4, zamiast 11. Na baterie bym nie stawiał raczej.

Opublikowano
6 godzin temu, Szermac napisał(a):

Mam BDM-030 czyli co ? :D 

Najnowszą.

Opublikowano

Poczekam chyba po prostu na nowy kolorek (złoty może wydadzą w końcu?). Ewentualnie astrobocikowy jakby powstał :whatuh:

Opublikowano

Trochę im to zajęło, ale dobry update:

Opublikowano

To na Portala dali % naładowania, a na DualSense ciągle 3 kreski? Debile.