Skocz do zawartości

DualSense i PSPortal

Featured Replies

Opublikowano
15 minut temu, czeskimaster napisał(a):

Z waszego doświadczenia, lepiej oddawać do sklepu czy do Sony wysyłać bezpośrednio?

Wszystko i tak leci do Francji, zalatwiajac przez sklep tylko dochodzi ci posrednik i wszystko potrwa dluzej.

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 225,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Wiedza userów niczym z komentarzy z fb   WIęc tylko napisze, że ps5 uruchamia się z trybu uśpienia z domu a grać można na drugim końcu polski, byleby był router na częstotliwości 5ghz. Już p

• Wygrał XD  

• Ja tam liczę że jeszcze jest jakiś odsysacz kwaśnych potów popularnych na forum przy premierze ps4, niektórym mógłby też pazury obcinać

Opublikowano

Moje dualsensy z zegarmistrzowską precyzją zaczeły dryfować miesiąc po gwarancji [

Opublikowano

To się nazywa zaplanowana nieprzydatność. Ja mam obecnie 4 przypadek dryfu. Po 2 razy solennie w obu premierowych padach. Tym razem już naprawiać nie będę, tylko kupię nowego na jakiejś promce. 5 lat grania to będzie pewnie z 3000 godzin gdzieśD

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Gumka od analoga w PS Portal mi zaczęła pękać - są jakieś fajne zamienniki/nakładki na to? Jak ktoś ma to niech da znać, bo coś bym chyba musiał kupić, bo trochę niekomfortowo teraz jest.

Edytowane przez agst