Opublikowano 4 lipca4 lip 15 minut temu, czeskimaster napisał(a):Z waszego doświadczenia, lepiej oddawać do sklepu czy do Sony wysyłać bezpośrednio?Wszystko i tak leci do Francji, zalatwiajac przez sklep tylko dochodzi ci posrednik i wszystko potrwa dluzej.
Opublikowano 4 lipca4 lip Moje dualsensy z zegarmistrzowską precyzją zaczeły dryfować miesiąc po gwarancji
Opublikowano 4 lipca4 lip To się nazywa zaplanowana nieprzydatność. Ja mam obecnie 4 przypadek dryfu. Po 2 razy solennie w obu premierowych padach. Tym razem już naprawiać nie będę, tylko kupię nowego na jakiejś promce. 5 lat grania to będzie pewnie z 3000 godzin gdzieś
Opublikowano 20 lipca20 lip Gumka od analoga w PS Portal mi zaczęła pękać - są jakieś fajne zamienniki/nakładki na to? Jak ktoś ma to niech da znać, bo coś bym chyba musiał kupić, bo trochę niekomfortowo teraz jest. Edytowane 20 lipca20 lip przez agst
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. 3 godziny temu, Square napisał(a):Ciekawa jaka cena.No właśnie to mnie niepokoi, skoro się nie pochwalili to może być ostro :\
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Co jak co ale to pewne, że tanio nie będzie, ale sam w sobie sprzęt fajny.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Ciekawe czy tu też gałka drifta dostanie hehe 6 stów minimum pewnie, ale pewnie popłyną i 1k.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Szkoda tylko, że ostatnio tak solidnie ogrywałem bijatyki za łebka na automatach ale myślę, że sprzęt znajdzie swoich amatorów.