Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

DualSense i PSPortal

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Wyświetleń 284,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Wiedza userów niczym z komentarzy z fb   WIęc tylko napisze, że ps5 uruchamia się z trybu uśpienia z domu a grać można na drugim końcu polski, byleby był router na częstotliwości 5ghz. Już p

• Wygrał XD  

• Ja tam liczę że jeszcze jest jakiś odsysacz kwaśnych potów popularnych na forum przy premierze ps4, niektórym mógłby też pazury obcinać

Opublikowano

Hm protestowałem jeszcze z siecią 2,4ghz zamiast 5. W dalszych miejscach jest lepiej z zasięgiem, ale bliżej jest lepiej chyba na 5ghz.

Opublikowano

Chyba tu jest problem- mam 2,4 i 5G pod jedną nazwą i hasłem. I teraz Ps5 działa pod jednym, portal pod drugim.

Opublikowano

Dziwne. Połączyło się i działa. Można testować. Kliknąłem na nazwę sieci, połącz i tyle.

Opublikowano

Mnie raczej polskie ceny i sklepy nie dotyczacool2

Juz podlaczylem do konsoli. Najpierw sie musialem zalogowac na konto PSN i dopiero potem moglem pair'owac konsole z Portalem.

Musze skonczyc DQ 11 na Switch i moge zaczac grac na Portalu.

Opublikowano
9 godzin temu, iluck85 napisał(a):

Chyba tu jest problem- mam 2,4 i 5G pod jedną nazwą i hasłem. I teraz Ps5 działa pod jednym, portal pod drugim.

Ja też tak mam, ale łączy się zawsze po 5GHz. Natomiast jeżeli będziesz miał taki problem, że urządzenie często się łączy nie po tym paśmie, to powinno dać się wymusić połączenie z konkretną siecią na routerze, np po adresie MAC urządzenia.

Opublikowano
12 godzin temu, iluck85 napisał(a):

A potrzebne Ci to 2.4? Bo jak nie to wyłącz, chyba, że jakiś sprzęt nie wspiera, albo naprawdę masz tego od cholery w domu.

@iluck85 ale wyjebało

image.png

Opublikowano

Niecałe 1100, to właśnie wychodziło po przeliczeniu z euro.

Opublikowano
3 godziny temu, KrYcHu_89 napisał(a):

A potrzebne Ci to 2.4? Bo jak nie to wyłącz, chyba, że jakiś sprzęt nie wspiera, albo naprawdę masz tego od cholery w domu.

Można też rozbić na dwie sieci i stare urządzenia łączyć z 2.4GHz na stałe. Niektórzy nawet tworzą zupełnie osobną sieć WiFi, na której mają tylko PS5 i Portal.

Opublikowano
3 godziny temu, KrYcHu_89 napisał(a):

@iluck85 ale wyjebało

image.png

Z tym moim zakupem czuję się teraz jak Szwecja w meczu z Polską w idealnym momencie się udało obama

Opublikowano

No są też po 999 na standardzie. Ale i tak 200zł na plus.