Opublikowano wtorek o 19:572 dni Hm protestowałem jeszcze z siecią 2,4ghz zamiast 5. W dalszych miejscach jest lepiej z zasięgiem, ale bliżej jest lepiej chyba na 5ghz.
Opublikowano wtorek o 20:002 dni Chyba tu jest problem- mam 2,4 i 5G pod jedną nazwą i hasłem. I teraz Ps5 działa pod jednym, portal pod drugim.
Opublikowano wtorek o 20:152 dni Dziwne. Połączyło się i działa. Można testować. Kliknąłem na nazwę sieci, połącz i tyle.
Opublikowano środa o 01:382 dni Mnie raczej polskie ceny i sklepy nie dotyczaJuz podlaczylem do konsoli. Najpierw sie musialem zalogowac na konto PSN i dopiero potem moglem pair'owac konsole z Portalem.Musze skonczyc DQ 11 na Switch i moge zaczac grac na Portalu.
Opublikowano środa o 05:582 dni 9 godzin temu, iluck85 napisał(a):Chyba tu jest problem- mam 2,4 i 5G pod jedną nazwą i hasłem. I teraz Ps5 działa pod jednym, portal pod drugim.Ja też tak mam, ale łączy się zawsze po 5GHz. Natomiast jeżeli będziesz miał taki problem, że urządzenie często się łączy nie po tym paśmie, to powinno dać się wymusić połączenie z konkretną siecią na routerze, np po adresie MAC urządzenia.
Opublikowano środa o 08:072 dni 12 godzin temu, iluck85 napisał(a):Chyba tu jest problem- mam 2,4 i 5G pod jedną nazwą i hasłem. I teraz Ps5 działa pod jednym, portal pod drugim.A potrzebne Ci to 2.4? Bo jak nie to wyłącz, chyba, że jakiś sprzęt nie wspiera, albo naprawdę masz tego od cholery w domu.@iluck85 ale wyjebało
Opublikowano środa o 11:531 dzień 3 godziny temu, KrYcHu_89 napisał(a):A potrzebne Ci to 2.4? Bo jak nie to wyłącz, chyba, że jakiś sprzęt nie wspiera, albo naprawdę masz tego od cholery w domu.Można też rozbić na dwie sieci i stare urządzenia łączyć z 2.4GHz na stałe. Niektórzy nawet tworzą zupełnie osobną sieć WiFi, na której mają tylko PS5 i Portal.
Opublikowano środa o 11:571 dzień 3 godziny temu, KrYcHu_89 napisał(a):@iluck85 ale wyjebałoZ tym moim zakupem czuję się teraz jak Szwecja w meczu z Polską w idealnym momencie się udało