Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Nie no kurde, SW do re4remake to najlepsze DLC obok Old Hunters do BB ever made
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Do tego SW się kolejny rok przymierzam kupić, ale jakoś nie dotarłem. Póki co dalej cisnę rimejk. Myszkuję gdzie się da, liżę ściany a i tak jedno poboczne póki co przegapiłem.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Godzinę temu, XM. napisał(a):Nie dogodzisz, zważywszy na fakt że to najdłuższy resident ever.RE6 chciałoby z Tobą zamienić kilka słów
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 2 godziny temu, PiotrekP napisał(a):Do tego SW się kolejny rok przymierzam kupić, ale jakoś nie dotarłem. Póki co dalej cisnę rimejk. Myszkuję gdzie się da, liżę ściany a i tak jedno poboczne póki co przegapiłem.To po przejściu wskakuj w ścieżkę Ady.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Przechodzę to 3 raz i najwięcej krwi napsuło mi teraz jezioro. Nie wiem co robiłem źle z tym nagłym atakiem z wyskoku (nie jak widać kiedy płynie) ale zawsze mi to uszkodzenia zadawało. Rzut harpunem? Zero reakcji. Próba manewrowania łódką? Nic to nie dawało. Siadło po kilku próbach ale na przysłowiowy "jeden pasek energii".
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Poziom trudności dostosowuje się do Twojego skilla. Następnym razem daj się ze dwa razy zabić strzelając w jezioro przed wskoczeniem na łódkę, to walka będzie o wiele prostsza i krótsza.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Jak się strzela w jezioro z pomostu to się strój odblokowuje, co ty dupisz.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 2 godziny temu, Josh napisał(a):Poziom trudności dostosowuje się do Twojego skilla.Jak teraz przechodziłem REm4ke to wydawał się dużo trudniejszy niż na premierę, poziom Hardcore. Śmierci też miałem chyba więcej.
Opublikowano 53 minuty temu53 min Po prostu musisz przestać dobrze grać Gra dostosowuje poziom trudności nawet na Hardcore (na Pro chyba domyślnie jest ustawiona najwyższa możliwa), więc jeżeli pewne sekcje pójdą Ci zbyt dobrze, to Ci później dowali jakąś chamówą. Widziałem speedruny jakichś prosów, to czasem dawali się dziabnąć wieśniakom albo nawet zabić, żeby mieć prostsze walki z bossami.
Opublikowano 8 minut temu8 min 40 minut temu, Josh napisał(a):Po prostu musisz przestać dobrze grać Gra dostosowuje poziom trudności nawet na Hardcore (na Pro chyba domyślnie jest ustawiona najwyższa możliwa), więc jeżeli pewne sekcje pójdą Ci zbyt dobrze, to Ci później dowali jakąś chamówą. Widziałem speedruny jakichś prosów, to czasem dawali się dziabnąć wieśniakom albo nawet zabić, żeby mieć prostsze walki z bossami.Ale speedrun bez zgonu to juz nie to samo co ze zgonem. Jeżeli ja miałbym oceniać to wyżej bym punktował run bez zgonu. Powiedzmy przy 1 - 2 minut opóźnienia. Jak uważasz?