Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Ukończyłem gierkę i mam pytanie...Dot. zawartości dostępnej po ukończeniu gry.Tryb nieznany sygnał - pojawia mi się w nim możliwość wzięcia udziału w dodatkowych wyzwaniach (w tej ukrytej komnacie) jednak nie mogę wrócić do mapek z fabułki, a chciałem dozbierać to i owo? To jakiś bug czy żeby się do nich dostać w tym trybie trzeba zakombinować coś jeszcze?
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. A zrobiłeś już jakieś wyzwanie? Później musisz i tak wracać na stare mapki żeby pokonać mocniejsze wersję bossów które odblokowują nowe wyzwania. Z samymi znajdźkami na tym trybie nie mam pojęcia jak jest bo robiłem je normalnie przed skoncz wiem gry. Nie masz sejwa z poza tego trybu?
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 10 godzin temu, Pupcio napisał(a):A zrobiłeś już jakieś wyzwanie? Później musisz i tak wracać na stare mapki żeby pokonać mocniejsze wersję bossów które odblokowują nowe wyzwania. Z samymi znajdźkami na tym trybie nie mam pojęcia jak jest bo robiłem je normalnie przed skoncz wiem gry. Nie masz sejwa z poza tego trybu?Ogarnięte. Trzeba było zaliczyć pierwsze zadanie by uruchomić podróże do pozostałych lokacji.Słowem podsumowania po ukończeniu: Pragmata? Mocno polecam. Edytowane 2 godziny temu2 godz. przez Amer
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Poki co pograłem z 3h i mi to bardzo siadło gameplaywo (zawsze lubiłem dodawanie takich puzzli do standardowych gatunków + wszystkie puzzle questy, poza tymi nowymi free2play zaliczone). Mam nadzieję, że nie będzie zaraz znużenia, ze co chwilę robimy to samo, ale raczej się na to nie zanosi bo cały czas odblokowuję coś nowego.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 2 godziny temu, Square napisał(a):Dziwne, że na premierę nie było.Było przez toogle, szczerze mówiąc wyglada identycznie po patchu, jak przez toogle, podobnie jak z AC Shadows.
Opublikowano 58 minut temu58 min Z tego tweeta rozumiem, że była podstawowa wersja, więc dalej dziwne, że nie dali na premierę, tylko kilka dni po.
Opublikowano 58 minut temu58 min Teraz, Square napisał(a):Z tego tweeta rozumiem, że była podstawowa wersja, więc dalej dziwne, że nie dali na premierę, tylko kilka dni po.No tak to dziwne, przy RE było od razu. Podstawowa w sensie domyslnie PSSR1, bo toggle robił robotę. Nie każdy użytkownik oczywiście ma go włączonego.20 minut temu, karmaster napisał(a):Poki co pograłem z 3h i mi to bardzo siadło gameplaywo (zawsze lubiłem dodawanie takich puzzli do standardowych gatunków + wszystkie puzzle questy, poza tymi nowymi free2play zaliczone). Mam nadzieję, że nie będzie zaraz znużenia, ze co chwilę robimy to samo, ale raczej się na to nie zanosi bo cały czas odblokowuję coś nowego.Combat się nie nudzi, Capcom opanował tą sztukę do perfekcji. Ich gry są niby proste jak cep, a jednak wszystko takie dopieszczone, że nie sposób źle się bawić. Średnio co 5 minut wpada nowy sprzęt, albo skill.Gra mi strasznie przypomina klimatem inne dla mnie pozytywne zaskoczenie tej generacji - Stellar Blade. Nie jakieś odkrywcze nie wiadoma co, tylko fajna, dopracowana na premierę gra z takim pozytywnym vibem.