Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 25 minut temu, messer33 napisał(a):Fajne te skiny za pre order, i nie musi mała na bosaka latać psz psz pszA powinna :) W grze jest nawet wytłumaczone czemu dla niej lepiej, jak śmiga na bosaka.SpoilerChodząc boso po stacji ładuje sobie baterię. Edytowane 3 godziny temu3 godz. przez wrog
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. W dniu 16.04.2026 o 08:14, messer33 napisał(a):Tutaj z ciekawości właśnie patrzyłem na allegro to po reckach ceny skoczyły o 20-30zł.To już jutro A po ile były?
Opublikowano 44 minuty temu44 min 15 minut temu, Luqat napisał(a):20-30 złotych mniej Wiem smieszne zd to byly nizej niz 190?
Opublikowano 34 minuty temu34 min Wszystkie poziomy trudności są dostępne od razu?Bo widzę, że jest pucharek za (chyba) najwyższy poziom:
Opublikowano 32 minuty temu32 min 10 minut temu, MichAelis napisał(a):Wiem smieszne zd to byly nizej niz 190?Nie widziałem.
Opublikowano 25 minut temu25 min Ale zdupiłem Mogłem zamówić z odbiorem w sklepie a chciałem sobie oldschoolowo podjechać i w żadnym markecie w okolicy nie ma
Opublikowano 14 minut temu14 min 20 minut temu, Wredny napisał(a):Wszystkie poziomy trudności są dostępne od razu?Bo widzę, że jest pucharek za (chyba) najwyższy poziom:2 są. Łatwy i standardowy.
Opublikowano 9 minut temu9 min 2 minuty temu, Donatello1991 napisał(a):2 są. Łatwy i standardowy.Szkoda, nie lubię, kiedy twórcy dają pucharek na najwyższy poziom, ale ten blokują za koniecznością dodatkowego przejścia