Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 45 minut temu, ogqozo napisał(a):Nie, zawartości demka nie ma w pełnej grze.Demko to nawalone kilka prostych korytarzy bez scenek by pokazać główne mechanizmy gry na skróty. Zresztą to jest ile to demko, może 15 minut.A ja i tak nie dalem rady skończyć.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Pograłem trochę, jestem przy końcu drugiej lokacji i to jest imo solidna gierka. Może nie materiał na goty, ale w wielu rankingach na pewno się znajdzie. Do tego nowe IP i normalna cena. Warto.Na początku hakowanie sprawiało mi nieco trudności, z czasem jest lepiej. Umiem już robić uniki, strzelać i hakować jednocześnie Poziom trudności jest nieźle wyważony, zginąłem do tej pory dwa razy.Trochę szybko robocik i amerykanin weszli na poziom "best buddies forever <3", więc nie jest to imo tak przekonujące jak np. Joel i lesba z TLoU, ale już same pogaduchy między nimi, jak i te dwie postacie same w sobie są bardzo spoko i ciężko jest tej pary nie polubić.Na minus, to brakuje mi trochę jakiejś normalnej mapy. Zaciąłem się Chyba gdzieś po drodze, przy hakowaniu 5 z 6 pierdołek do otworzenia tej wielkiej bramy, przeoczyłem jakieś zejście i teraz nie wiem, jak mam wejść do ostatniej strefy w levelu. Lim Recycling Facility się to nazywa, skanowanie pod kwadratem pokazuje mi, że mam wejść na ten drugi niezbudowany most, ale nigdzie nie widzę panelu do jego zbudowania Z jakim VA gracie? U mnie początkowo jap., jak przeważnie w grach od chińczyków, ale trochę mi to nie pasowało do chłopa o tak hamerykańskim imieniu. Przełączyłem na ang. i jest spoko
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Godzinę temu, Boomcio napisał(a):A ja i tak nie dalem rady skończyć.Feeling jak Calisto Protocol.Kolejny korytarz gdzie sie zgubiles Edytowane 5 godzin temu5 godz. przez Pierre Deck
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Godzinę temu, bountyhunter napisał(a):Umiem już robić uniki, strzelać i hakować jednocześnieTo chyba niemożliwe w tej grze. Jak hakujesz, musisz stać w miejscu - możesz jedynie przerwać i wrócić do hakowania po zrobieniu uniku. Chyba że o czymś nie wiem.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Jeśli hakujesz krzyżakiem to siłą rzeczy musisz stać w miejscu, chyba że masz dwa kciuki. Polecam hakować przyciskami po prawej stronie (trójkąt, kwadrat, kółko, X w przypadku PS5). Szybko się człowiek przyzwyczaja.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. No tak, gram na przyciskach. Spróbuj zrobić dasha i hakować jednocześnie. Nie da się.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Wiem, już to mam, ale są limity i wciąż myślę, że nie da się tego tak zrobić. Najpierw trzeba na chwilę stanąć, żeby zacząć hakować LT. A może faktycznie mam skill issue.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Pograłem 5h i spoko gierka - taka trochę rodem z generacji PS360.Korytarzowo, trochę zbyt mocno sterylnie, ale fajnie, dynamicznie, bez zamulaczy i jedynie do mapy mam poważniejsze zastrzeżenia - jest zupełnie nieprzydatna przez swoją nieczytelność i tak na dobrą sprawę mogłoby jej wcale nie być.Co do dwójki bohaterów to Diana jest słodko urocza, a Hugh jest strasznie nijaki - ich dialogi to takie disneyowskie słodkopierdzenie, o jakiejś więzi nie ma mowy, bo wszystko to brzmi, jak pisane przez jakąś przedszkolankę, żeby dzieciom czytać na dobranoc (plus jest takie "wholesome", że aż mdli czasami od tej pozytywności) - trochę jestem tym aspektem zawiedziony, bo po tym, co tu do tej pory czytałem to spodziewałem się czegoś bardziej angażującego emeocjonalnie.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Tzn. ja miałem bardziej na myśli, że na początku miałem problem skupić się np. na hakowaniu, strzelaniu i jednoczesnym nie dostawaniu w ryj A teraz gra mi się już naturalnie. Czy można zrobić dasha i jednocześnie np. hakować - nie wiem.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 3 godziny temu, bountyhunter napisał(a):skanowanie pod kwadratem pokazuje mi, że mam wejść na ten drugi niezbudowany most, ale nigdzie nie widzę panelu do jego zbudowaniaPewnie już ogarnąłeś, ale zostawię jakby ktoś jeszcze się w tym miejscu zaciął: Tam są dwa niezbudowane mosty, jeden nad drugim. Przy górnym masz panel który buduje dolny, i tym dolnym trzeba iść.
Opublikowano 26 minut temu26 min 3 godziny temu, Wredny napisał(a):Co do dwójki bohaterów to Diana jest słodko urocza, a Hugh jest strasznie nijaki - ich dialogi to takie disneyowskie słodkopierdzenie, o jakiejś więzi nie ma mowy, bo wszystko to brzmi, jak pisane przez jakąś przedszkolankę, żeby dzieciom czytać na dobranoc (plus jest takie "wholesome", że aż mdli czasami od tej pozytywności) - trochę jestem tym aspektem zawiedziony, bo po tym, co tu do tej pory czytałem to spodziewałem się czegoś bardziej angażującego emeocjonalnie.Zgadzam się z tym niestety. Chemia pomiędzy stary-gówniarz w TLOU i nowych God of Warach była lepsza. Dialogi miały więcej głębi, pojawiały się jakieś konflikty między nimi etc. Tutaj jest stary z córką na wczasach w Kołobrzegu w międzyczasie mordujący roboty.
Opublikowano 18 minut temu18 min Ogólnie gra się świetnie, grafika cudna. Jednak fabularnie nudno jak na na razie. Brak realnego zagrożenia. W sensie jakiejś istoty ludzkopodobnej/myślącej. Może dalej będzie coś, ale na ten moment fabuła i cel to najsłabszy punkt.
Opublikowano 16 minut temu16 min Jak dla mnie się nie da tego robić naraz, bo po prostu nie masz locka, żeby widzieć przeciwnika. No a trudno unikać kogoś, kogo się nie widzi. Tylko walcząc z jednym naraz można sobie pozwolić na stanie w miejscu by widzieć kiedy co możemy robić.Ogólnie główne wymaganie w tych walkach to jakoś nadążać za tym, kogo właściwie hackujemy, kto jest shackowany i w kogo strzelać. Dla mnie dość ciężkie. Przeciwnicy w porównaniu do typowej strzelanki są właściwie ciency, ale ten element sprawia, że robi się sajgon. Autohack specjalnie olewam, żeby zgrywać skillowca hehe.
Opublikowano 11 minut temu11 min 12 minut temu, Rooofie napisał(a):Zgadzam się z tym niestety. Chemia pomiędzy stary-gówniarz w TLOU i nowych God of Warach była lepsza. Dialogi miały więcej głębi, pojawiały się jakieś konflikty między nimi etc. Tutaj jest stary z córką na wczasach w Kołobrzegu w międzyczasie mordujący roboty.3 minuty temu, Donatello1991 napisał(a):Ogólnie gra się świetnie, grafika cudna. Jednak fabularnie nudno jak na na razie. Brak realnego zagrożenia. W sensie jakiejś istoty ludzkopodobnej/myślącej. Może dalej będzie coś, ale na ten moment fabuła i cel to najsłabszy punkt.Wszystko się zgadza i się podpisuje. Ale gierka spoko i taki odmulacz- lekko i przyjemnie. Niby minus, niby plus. Zależy jak spojrzeć. Jak do tego dodamy te mityczne 12h na skończenie, to spoko w ogólnym rozrachunku gier.