Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Walki z bossami gites, bo trzeba korzystać praktycznie z całego wyposażenia, a nie tylko maszować hack i zwykły pistol.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Dla mnie walka super jest, najlepsze areny. Zastanawia trochę czy będzie tylko jakieś rozwinięcie tego finiszera pod R2 jak jest fioletowy klocek na to.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Też macie tak, że odpala Wam się finisher, kiedy przeciwnik i tak jest już na hita? Mam tak cały czas i wydaje mi się to trochę bez sensu. Często szybciej go po prostu zastrzelę, niż dobiegnę i zrobię tę animację.
Opublikowano 32 minuty temu32 min Nic wyjątkowego w grach chyba jak na te czasy, powody to:dostajesz więcej filamentu za taką egzekucjęanimacja daje ci niewrażliwość, użyta w odpowiednim momencie w tłumie jest sporą ulgąchyba mniej istotne, ale oszczędzasz amunicjęW ogóle bym nie powiedział, że mają wysokie HP. Jak się odpowiednio wykorzystuje hackowanie i bronie, to wszystko szybko leci. Naprawdę główna trudność w walce imo to nadążanie za tym wszystkim. Za to starcia z jednym przeciwnikiem naraz wydają mi się dość banalne.