Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

The Last Of Us Part II TEMAT SPOILEROWY

Featured Replies

Opublikowano
8 minut temu, blantman napisał:

nie było 

Najlepszy gameplay z serii, 1-3 to po sznurku od kill roomu do kill roomu

• Odpowiedzi 850
  • Wyświetleń 84,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kilka dni temu ukończyłem kampanię singlową TloU2 i chciałbym się z Wami podzielić wrażeniami. Choć piszę w wątku spoilerowym to i tak dodatkowo ostrzegam, aby mojego posta nie czytały osoby, które ni

• skonczylem w nocy. dla mnie 10/10, kapitalna gra. no, ale z tym ciezko dyskutowac, wiec co do fabuły. w niektore rzeczy ktore tutaj ludzie pisza to troche az ciezko uwierzyc. w wiekszosci pewnie ~30 l

• @kotlet_schabowyi @Wrednytrafili w sedno. Nie ujmujac nic scenarzystom niektore sceny czy wypowiedziane kwestie mialyby wiecej wiarygodnosci gdyby zostaly przemodelowane lub napisane od nowa. Przyklad

Opublikowano
11 minut temu, Rozi napisał:

Po to, żeby Sutek mógł poznać wierzenia i cele Abby. Pewnie mu stanął nawet.

U4 było bardzo super.

Nudne gameplayowo. Z paletami na kółkach. Powolne momenty zabiły tą grę. Powolne momenty pasują do TLOU, bo przynajmniej eksploracja jest fajna, bo dowiadujemy się więcej o fabule i zbieramy zasoby.

Dwie najbardziej udane i kompletne gry tego studia to U2 i TLOU. W U4 i TLOU2 coś nie pykło.

Opublikowano
11 minut temu, suteq napisał:

No akurat uważam, że ta scena była kompletnie z dupy. 

Sorry blantman, ale podobały ci się ostatnie Asasyny więc ciężko brać twoje zdanie na poważnie. :lapka: 

Pokaż ukrytą zawartość

to był żart żebyś się zaraz znowu nie zagotował :) 

spoko nie wziąłem do siebie mi się żadne uncharted tak bardzo nie podobały (aby nazwać je mesjaszami) może poza u2.. A tu zadziałało to że u1 było tak (pipi)owe w porównaniu z u2 :D (cos jak ac 2 to nie super gra ale w porównaniu z ac1 to niebo a ziemia).  Nie mój rodzaj gry. i nie rozumiałem podniety ale doceniałem walory techniczne każdej części i z przyjemnością je kończyłem.  Nie lubię za bardzo strzelanek korytarzowych dlatego i gameplay uncharted, call of duty czy doom mi nie pasował. W Last of us pasuje mi vibe survivala ze skradaniem. To ten gameplay który do mnie przemawia. A strzelanki tylko te z coop mogę ogrywać bo coop dodaje +2 czy 3 do oceny a tu wiemy o jakie serie mi chodzi :fsg:

A co do fabuły to jeszcze tu wrócę ot tak zauważyłem wychwalanie u4 i myslałem że wrzuce kijek w szprychy. Na razie wole za duzo nie przeczytać bo zakończenia jeszcze nie znam :)

Opublikowano

jeden z najbardziej cringeowych momentow w ogole, para dziewczyn z dzieckiem, patrzcie jakie to slodkie i ze tak tez mozna i ze powinno sie. lepsza zabawa niz bydzie ojcem i matka konserwy yebane, nazisci mordercy xd

Edytowane przez Andżej

Opublikowano

Dobrze że Abby odstrzeliła chinola bo jeszcze by się wpyerdalał w rodzinne sprawy :[

Opublikowano

Eh ja się serio spodziewałem jeszcze sceny łóżkowej chińczyka z Abby ale coś nie dostarczyli czyżby to zbyt kontrowersyjne i nie chcieli na siłę tego wciskać do gry

Opublikowano
6 minut temu, Andżej napisał:

jeden z najbardziej cringeowych momentow w ogole, para dziewczyn z dzieckiem, patrzcie jakie to slodkie i ze tak tez mozna i ze powinno sie. lepsza zabawa niz bydzie ojcem i matka konserwy yebane, nazisci mordercy xd

szczerze to jakby tak się skończyła gra to wyszłoby lepiej niż ten późniejszy rozdział, który i tak chuya rozwiązuje bo wracamy do punktu wyjścia tylko Ellie nie ma już nikogo XD

Opublikowano
8 minut temu, Andżej napisał:

Part 3 bedzie sie rozgrywalo juz w czasach kiedy ludzkosc dochodzi do siebie, pojawiaja sie pierwsze miasteczka. Sterowac bedziemy murzynem i przyzwolone bedzie lupienie sklepow zeby zachowac charakter gry.

Opublikowano

Jezu jak ja już miałem wylane na to co się dzieje w tej grze jak wjechała ta california xD i ten klimat jak z jakiegoś the walking dead. 

Opublikowano

Mi to się Dead Island przypomniało jak palmy zobaczyłem. :pawel: 

Opublikowano
2 minuty temu, Pupcio napisał:

Jezu jak ja już miałem wylane na to co się dzieje w tej grze jak wjechała ta california xD i ten klimat jak z jakiegoś the walking dead. 

ja zmienilem na easy i juz leciałem jak rambo po farmie

Opublikowano

No fat geralt ma już swój fanbase nawet xD ludzie chcą z nim spinoffa

Edytowane przez teddy

Opublikowano

Transgender child? xDDDD Tak jest w grze czy to tylko tytul filmiku?

Opublikowano
Teraz, Mejm napisał:

Tak jest w grze. Była baba, a jest chłop bo tak czuje i się ogolił na łyso. 

5 minut temu, teddy napisał:

No fat geralt ma już swój fanbase nawet xD ludzie chcą z nim spinoffa

xDDDD złoto

Opublikowano
11 minut temu, Mejm napisał:

Miała zostać żoną wodza wioski, więc postanowiła, że lepiej zostać chłopcem :reggie:

Opublikowano

No cóż... powiedzmy że nasz złoty tłustowłosy chłopak Neil nie wie co to umiar  :)

Opublikowano
4 minuty temu, Shen napisał:

Miała zostać żoną wodza wioski, więc postanowiła, że lepiej zostać chłopcem :reggie:

Kiedys prawdziwe kobiety rzucaly sie do morza ze skaly ale dzis jest p r o g r e s y w n i e j.

Opublikowano

Nie wiem o jakich różnych emocjach recenzenci pisali, bo we mnie pozostał tylko żal. Miało być szczerze, a jest sztucznie.

Opublikowano

@Mejm
a żeby było zabawniej to gra go ta urocza osoba

qHcmbqe.jpg

Opublikowano

Mmmm, tolerancja, mmmm, milosc.

Opublikowano

Jestem ciekawy czy zrobią jakieś dlc  z tym murzynem z wlf czy istnieje tam tylko dla beki i żeby zostać zastrzelonym. W sumie w tamtym momencie w końcu zostało potwierdzone że Abby to yebany świr  :) zacząć zabijać swoich ziomków z którymi się wyciska na siłce bo 2 dni wcześniej poznało się trans chinolka i w sumie to tyle? Muszę czekać aż obrońcy tlou dojdą do tego momentu i mi to wytłumaczą 

Edytowane przez Pupcio

Opublikowano

Murzyn szabrujacy sklepy i domy? No byloby takie na czasie.