Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Mistrzostwa Świata w Piłce Nożnej 2022

Featured Replies

• Odpowiedzi 5,3 tys.
  • Wyświetleń 237,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Nice try Czoperrr, nigdy nie wejdziesz do elitarnego grona top40 typerow ekstremalnych

Opublikowano
8 minutes ago, ginn said:

Nie żeby coś, ale w typerze miałem Belgię na 3 miejscu :ragus:

No zaczerwieniło się :kaz: 

A tu Lukaku trafil idealnie

RDT_20221201_1851115665042776339397330.jpg

Opublikowano
18 minut temu, Bartg napisał:

U lidera rankingu nie, a dał Belgię na mistrza. :kekw:

Opublikowano

Jeszcze co do wczorajszego meczu, bo widzę ludzi ucieszonych awansem

Wszystko ładnie i pięknie, pierwszy awans z grupy po 36 latach. Trgo Czesiowi nikt nie zabierze

Ale jak można grać w piłkę tyle lat, dostawać za to grube pieniądze i w ciągu 3 meczy oddać 4 celne strzały?

Jaki to piłkarz i sportowiec, który wychodzi na boisko i broni od startu wyniku 0:0 (mecz z Meksykiem), cieszy się z niskiej porażki (mecz z Argentyną)

Gdzie mentalność zwycięzcy i sportowa złość.

Jeżeli my nie potrafimy JEDNEJ akcji w meczu przeprowadzić, nie chcemy grać w piłkę, to jak możemy nazywać naszą kadrę piłkarzami? Dlaczego nie nazwiemy ich wybijaczami?

Jeżeli słyszę na konferencji od Cześka, że ZREALIZOWALIŚMY plan taktyczny i widzę go uchachanego od ucha do ucha, to mam wrażenie, że chyba ktoś się pomylił z ch.. na głowy.

Awans awansem, ale przedłużenie tej umowy i kolejne lata zmarnowane przez jego "wizje gry" oznaczają śmierć piłki reprezentacyjnej.

Sa drużyny nastawione na defensywę i kontry, jakieś cattanacio, ale my nie chcemy strzelić gola. My wychodzimy na boisko, żeby bronić własnej bramki.
Tak wygląda piłka nożna? Bo cały czas myślałem, że chodzi o to, żeby strzelić więcej goli, albo chociaż próbować strzelić bramkę.

Wczoraj nie było 3 podań od nogi do nogi na połowie Argentyny. I jak czytam wypowiedzi niektórych, wychwalających kunszt i wizję Pana 711, to mogę tylko pogratulować - możecie podać sobie rękę z K. Stanowskim

Równie dobrze Czesiek mógł powołać 3 bramkarzy, Lewego i 22 obrońców. Po jaką cholere bierze tyłu napastników i pomocników, jak jemu zależy tylko na obronie. On nie chce atakować. Wtedy przynajmniej Zieliński i inne Skórasie nie musiałyby się męczyć i udawać, że coś potrafią.

Narzekałem na Souse, ale przynajmniej ta piłka chodziła, były próby, walka, miliard wrzutek

Ile widzieliście tego u naszych piłkarzy na tych mistrzostwach? Ile widzieliście prób, składnych akcji, pressingu?

A nazywanie kogoś polaczkiem, bo nie potrafi się cieszyć z takiego awansu jest bzdurą. To tak jakbyś dostał (pipi) na patyku posypane delikatnie cukrem i byś się cieszył jak dziecko, że ktoś ofiarował Ci taką pyszność.

Dla mnie w obecnej formie ta kadra, a może ten trener jest do zwolnienia. Nie widziałem jeszcze nigdy tak beznadziejnej gry i braku pomysłu na grę, a oglądam piłkę od 24 lat.

I jeżeli ktoś liczy, że w niedzielę stanie się cud i zagramy inaczej, to od razu mu mówię - nie, będzie to wyglądało tak samo jak wczoraj, a może i jeszcze gorzej

Opublikowano
6 minutes ago, Zwyrodnialec said:

U lidera rankingu nie, a dał Belgię na mistrza. :kekw:

Fix'd

Opublikowano
33 minuty temu, Bartg napisał:

A tu Lukaku trafil idealnie

RDT_20221201_1851115665042776339397330.jpg

Kawal Floyda z tego Romelu. Moze czas na fame mma?

Opublikowano

Baba bedzie sedziowac, czymajcie mnie :leo:

Opublikowano

Tęczowym z Fify poważnie już totalnie odwaliło z kobietami sędziującymi mecz mężczyzn - masakra.

Opublikowano

No i to mi sie podoba, chyba ida na 8-0 zeby sie zabezpieczyc przed wygrana chinczykow.

Opublikowano

Ciekawe jaka bedzie miala stamine pod koniec.

Opublikowano

Byście oglądali ligę francuską to byście znali Panią sędzie:ragus:

Opublikowano

Obrzydliwy jebany hipokryta i wąż:

Opublikowano
1 minutę temu, Sep napisał:

Byście oglądali ligę francuską to byście znali Panią sędzie:ragus:

A po co mielibyśmy oglądać ligę francuską? :drakenope:

Opublikowano

Macie swoje baby sedziny xd Navas metr za boiskiem pilke wyciaga , gramy dalej :tokar:

Opublikowano

A jak dzisiaj jajeczkuje? Będzie szukać, a następnie pomagać drużynie kolesia o najbardziej symetrycznej twarzy?

Opublikowano

Bo są mocni tylko załapali schizę w meczu z Ticosami, którzy się bronili, a Nippon słabo w pozycyjnym.