Opublikowano 9 grudnia 20222 l Nie ma takiego strzelania. Czekamy już na karne Po desperackich próbach Argentyny to Holandia wydaje się mieć przewagę w karnych
Opublikowano 9 grudnia 20222 l ja pierdole, Brazylia i Argentyna odpadają w tym samym dniu ŚMIERĆ FUTBOLU
Opublikowano 9 grudnia 20222 l 1 minutę temu, Ludwes napisał: ja pierdole, Brazylia i Argentyna odpadają w tym samym dniu ŚMIERĆ FUTBOLU Feniks to z łacińskiego Maroko
Opublikowano 9 grudnia 20222 l Lautaro zrobiłeś wreszcie to na tym mundialu co powinieneś Kurwa emcoje ogromne.
Opublikowano 9 grudnia 20222 l I bardzo dobrze. Holendrzy to niech sobie wrócą do domku i się zastanowią nad sobą, może niech pooglądają jak ich poprzednicy grali. Kto to widział, żeby na myśl o Holandii w półfinale wykrzywiała się morda w grymasie niesmaku.
Opublikowano 9 grudnia 20222 l A juz myslalem ze zawodnicy PSG zostana tam gdzie ich miejsce, w cwiercfinalach
Opublikowano 9 grudnia 20222 l no nie ukrywam, myślałem, że lautaro wypierdoli tego karnego w trybuny Teraz, Sven Froost napisał: A juz myslalem ze zawodnicy PSG zostana tam gdzie ich miejsce, w cwiercfinalach psg to w 1/8 raczej, hehe
Opublikowano 9 grudnia 20222 l Teraz, Ludwes napisał: no nie ukrywam, myślałem, że lautaro wypierdoli tego karnego w trybuny A kto nie myślał.