Opublikowano 18 czerwca18 cze Godzinę temu, Sven Froost napisał(a):Gralem w FM jakos na premiere, gra byla spoko ale nie wciągnęła mnie i gralem w cos innego. Gra jest juz duzo lepsza i mozna śmiało powiedziec ze jest bardzo dobra w tym momencie i mozna spokojnie wrocic do gry?No doszło tras i jest dużo zawodów. Ja nabiłem od premiery 300h z przerwami i teraz nadal jest świetnie się bawię.
Opublikowano 18 czerwca18 cze 51 minut temu, gtfan napisał(a):na jakich platformach da się w to grać?PC, XSX, XSS i chyba w chmurze.
Opublikowano czwartek o 20:432 dni The VergeMicrosoft’s Forza Motorsport developer hit hard by Xbox cutsTurn 10 is being hit by layoffs.Skończyło się babki sranie. Jak się 6 lat opierdala i oszukuje fanów to takie są efekty. W zasadzie to od czasów Xboxa One ta seria to była totalna stagnacja. Ten ostatni update pewnie był ostatni a seria Motorsport tym samym umrze.
Opublikowano czwartek o 21:071 dzień mimo wszystko flagowiec więc albo zrobią reset albo założą nowe studio jako podwykonawcy. mimo wszystko po tym fakapie i zanudzeniu serią pewnie bardziej postawią na Horizon. cóż, nie ma nietykalnych deweloperów jak widać. szkoda bo mam mega sentyment do FM. dwójka z książeczką była dosłownie jedną z 3 pierwszych gier jakie kupiłem na xboxa kiedy przesiadłem się po PS2.
Opublikowano wczoraj o 10:01 1 dzień 12 godzin temu, Colin napisał(a):mimo wszystko flagowiec więc albo zrobią reset albo założą nowe studio jako podwykonawcy. mimo wszystko po tym fakapie i zanudzeniu serią pewnie bardziej postawią na Horizon. cóż, nie ma nietykalnych deweloperów jak widać. szkoda bo mam mega sentyment do FM. dwójka z książeczką była dosłownie jedną z 3 pierwszych gier jakie kupiłem na xboxa kiedy przesiadłem się po PS2.
Opublikowano wczoraj o 10:40 1 dzień No i okej. Przez 10 lat ignorowali konkurencję która wyrastała na PC, ludzie nie mogli się doprosić o ficzery które są już standardem na simracerach dostępnych na PC. Lenistwo i ignorancja trendów właśnie tak się kończy.
Opublikowano wczoraj o 11:04 1 dzień Mieli kasę, parasol MS i tyle czasu ile chcieli, a dojechali serię do ziemi.
Opublikowano wczoraj o 11:45 1 dzień 25 minut temu, Homelander napisał(a):Tak to jest jak zapomina się, że gra ma być grą.Akurat pod względem gameplayu to najlepszy simcade na rynku. No ale zabrakło oglądania autek z muzyczką więc coś za coś.
Opublikowano wczoraj o 11:47 1 dzień Just now, Paolo de Vesir said:Akurat pod względem gameplayu to najlepszy simcade na rynku. No ale zabrakło oglądania autek z muzyczką więc coś za coś.Możliwe. Tylko co z tego skoro kariera jest nudna. 8 części i tego nie ogarnęli
Opublikowano wczoraj o 11:49 1 dzień Teraz, Homelander napisał(a):Możliwe. Tylko co z tego skoro kariera jest nudna. 8 części i tego nie ogarnęliKwestia gustu i niesamowita hiperbola pisać, że przez 8 części nie zrobiono dobrego singla.
Opublikowano wczoraj o 12:04 1 dzień 13 minutes ago, Paolo de Vesir said:Kwestia gustu i niesamowita hiperbola pisać, że przez 8 części nie zrobiono dobrego singla.No bo nie zrobili. Grałem we wszystkie oprócz tej najnowszej. I chociaż tak jak napisałeś, na torze było doskonale, tak same kampanie były nudne i nieciekawe. Nie miały startu do Gran Turismo. I, z tego co czytałem, to właśnie nudna kampania jest jednym z większych minusów FM8
Opublikowano wczoraj o 13:31 1 dzień nie chce mi się otwierać znowu tej dyskusji, kariera w GT7 jest jeszcze gorsza niż ta w FM. GT7 to tylko zbiór wyścigów z debilnym AI. Polyphony też są leniami śmierdzącymi.
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. W dniu 3.07.2025 o 22:43, MaZZeo napisał(a):The VergeMicrosoft’s Forza Motorsport developer hit hard by Xbox cutsTurn 10 is being hit by layoffs.Skończyło się babki sranie. Jak się 6 lat opierdala i oszukuje fanów to takie są efekty. W zasadzie to od czasów Xboxa One ta seria to była totalna stagnacja. Ten ostatni update pewnie był ostatni a seria Motorsport tym samym umrze.A ludzie się dziwią, że Sony zaorało Evolution po fatalnym starcie Driveclub. Tu musiał być podobny pierdolnik.8 godzin temu, MaZZeo napisał(a):nie chce mi się otwierać znowu tej dyskusji, kariera w GT7 jest jeszcze gorsza niż ta w FM. GT7 to tylko zbiór wyścigów z debilnym AI. Polyphony też są leniami śmierdzącymi.Przed premierą FH5 na ps5 grałem w najnowsze GT i pisanie o jakiejkolwiek karierze w tej grze to jakiś żart. W GT7 nie ma kariery. Masz tylko zbierać samochody. Zgadzam się, że PD to lenie, ale te wyścigi z ich SI Sophy są zajebiste. Tu muszę przyznać, że wolę odpalić sobie taki wyścig niż się wkurwiać na debili i debilny system kar w ich online
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. Kariera w Gran Turismo skończyła się w czasach PS2, a w Forzie w X360 i tyle w tej dyskusji
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. Zwolnili jakieś 50% studia, rozwój Motorsporta zostaje zawieszony, a reszta bedzie wspierać Forze Horizon, które wyrosło znacznie popularniejszą serie niż Forza Motorsport czy Gran Turismo
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. To koniec FM.Jesteśmy 2 lata od premiery FM2023, a ta nadal ma znacznie mniej torów niż FM7 na starcie.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. W FM nigdy w sumie nie grałem, w Horizony tylko 4 na PC i obecnie 5 na PS5. Ale jeśli Motorsport zaliczył taki zjazd, a Horizony to faktycznie molochy, przy których każdy będzie się świetnie bawił (jak ja)- to mnie to nie dziwi.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. 7 minut temu, SnoD napisał(a):To koniec FM.Jesteśmy 2 lata od premiery FM2023, a ta nadal ma znacznie mniej torów niż FM7 na starcie.FM7 miała 33 trasy, FM2023 ma ich 30.