Skocz do zawartości

Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes

Featured Replies

• Odpowiedzi 304
  • Wyświetleń 64,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nie jestem do końca pewien, ale to były okolice lat 2000/01. Ferie zimowe w szkole, ale ja i tak wstałem przed siódmą rano, cały w skowronkach. Sobota, dzień giełdy, dzień nowej gierki za kieszonkowe

• Jak sie zdejmie rozowe okulary to suikodeny to tez takie gierki na 7 i pisze to jako fan serii.

• Screeny i gif   Pierwszy raz wesprę przez Kickstartera. Spełnienie marzeń prawie. Prawie bo to nie Suiko 6.      

Opublikowano
  • Autor

Nue żebym się nie spodziewał. Takto marketing by ruszył, byłaby data itp.

I patrzę na tą grę i mega mnie irytują punkty MP :/ Jak w jakimś DSowym Suiko... Serio niech dadzą ekwiwalent prawdziwych runów. To też była ważna składowa Suika. Ale animacje, muzyka, walka na razie cudo.

Opublikowano
  • Autor
6 godzin temu, Schranz1985 napisał:

Co myślicie o rising?
Jest srogie promo na psn.
Jakoś mnie screeny i filmiki nie przekonują.

Tyle, że to nie Suikoden. Zwykłe, dość proste action RPG, ale daje lore przed głównym daniem. Plus nie spodziewałem się, ale postacie są dość fajnie, ale prosto napisane, vibe Suiko trochę jest. Mnóstwo fetch questów (które nie męczyły) też są.

Krótko - prosta popierdółka, ale urocza i dobra na krótkie sesje. Ja wymaksowałem.

Opublikowano

Na promce duzej warto. Ja ogralem w GP. Prwnie kiedys kupie swoją kopię na steam. Tzn planuje tak zrobić i ograć jeszcze raz przed dsniem głównym. Ja polecam ale tak jak kolega wyżej napisał: to prosta gierka wiec nie oczekuj cudów.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Premiera na Switchu w kwietniu (23) 2024. Zakladam, ze premiera jest globalna.

Edytowane przez pawelgr5

Opublikowano
  • Autor
W dniu 14.09.2023 o 16:34, pawelgr5 napisał:

Premiera na Switchu w kwietniu (23) 2024. Zakladam, ze premiera jest globalna.

Jest

Kurde sam nie wiem... Wywaliłem spoooro hajsu na kickstartera i jestem z siebie dumny, ale jakoś mi tu czegoś brakuje.

Jakby z magii Suikodena coś wycięto.

Opublikowano

A do mnie odwrotnie, pierwsze urywki z gry, które faktycznie mi się podobają 

Opublikowano
13 minut temu, Basior napisał:

Jest

Kurde sam nie wiem... Wywaliłem spoooro hajsu na kickstartera i jestem z siebie dumny, ale jakoś mi tu czegoś brakuje.

Jakby z magii Suikodena coś wycięto.

Kiedys to było, teraz to nie ma 6849_pepeold.png.3786a6b94958d4c9d9a0c362828124cf.png

Mi się bardzo podoba, wjedzie day1.

Opublikowano
  • Autor

Nie no ja nie mówię, że będzie źle. Po prostu mam obawy. Z KS i tak będę miał to 3 platformach i jakaś tona syfu dodatkowo :D

Po prostu brakuje mi tu Run, Stars of Destiny, szerszego niż "złe imprium" kontekstu. Nie mówię, że takiego nie będzie.

Obawiam się, że trochę będzie jak z Bloodstained.

Po prostu obawiam się, że gry życia nie przebije. Tyle.

Za to z plusów - zamek :wub:

Edytowane przez Basior
.

Opublikowano

Wygląda zacnie. Nie wiem, czy jest chociaż jeden człowiek, co ogra te wszystkie nowe jrpgi :). 

Opublikowano

HOHO Day 1 w GP chlopaki. No wiec day 1 na XSX a potem kupie na Steam.

Opublikowano

Nie bedzie pudła? To bym chciał w kolekcji razem z odswiezonymi Suikodenami:frog:

Opublikowano

Wpadłem gdzieś na dłuższy kawałek gejpleju.

Opublikowano

Ja nie szukam i nie ogladam juz nic. Gierka wpadnie do GP wiec bez wiekszego ryzyka sprawdze. Jak siadzie to kupie na Steam i ogram drugi raz.

Opublikowano
On 9/21/2023 at 7:20 PM, mugen said:

Bardzo, bardzo fajnie zaczyna to wyglądać. Oby dowieźli ;). 

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Super Suikoden 2 Turbo Championship Edition :boski_miszcz:

Opublikowano

Wreszcie trailer pokazujący że to prawilny nowy suikoden bez licencji do nazwy 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Smutna wiadomość

Tym bardziej trzeba uczcić mistrza zakupem day one jego ostatniego, miejmy nadzieję wielkiego dzieła 

Opublikowano

Ech. Przykro w chuj. A miał być rok Suikodenów. Niby będzie, ale bez Murayamy to trochę słodko gorzkie premiery.